Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.106
Cevap
501
Favori
1.018.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox için 50c635 kullanıyorum merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim

• pixelbs kullanıcısına yanıt

dns ayarı girerseniz reklam çıkmıyor hocam

• Arkadaşlar gece 4.30 da satın aldığım 65c745 siparişimi kargoya vermişler. Az önce meydan avm mm gittim 65c745 parlaklığının internette 1000 nit yazmasına rağmen mağazadaki tv nin parlaklığı 100 de ayarlıyken bile bana biraz kısık gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 27 Eylül 2023; 15:5:23 >
  • roanwolf R kullanıcısına yanıt
    Pusuya yatan sniper olman lazım. Her akşam 20:00-22:00 arası tv satan siteleri sürekli gez.
    Forumu sürekli takip et

1-7-10 gün içinde alırsın hatta 11.11 geliyor yine indirimler gelir bakarsın bizdende ucuza alırsın.

Örnek : Bizden 5000tl pahalı alanlar oldu . Şimdi biz onlardan ucuza aldık sizde bizden ucuza alabilirsiniz.

Merak etme fırsatlar hep olacak millete para yok ürün satılmıyor indirim yapıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

Hocam tv lerimiz hepimize hayırlı olsun. c845 kovaladım ama nasip değilmiş. 65c745 aldım sabaha karşı yalnız satın alırken satın alma ekranında siparişiniz mağaza stoklarından gönderilecek yazıyordu. Senin siparişte böyle bir ibare var mıydı. Zaten mağaza stoğunda hazır olduğundan mıdır nedir sabah 4.30 da aldığım tv kargoya verilmiş bile. Bu arada tv yi görmek için meydan avm ye uğradım satış temsilcisi ile ayaküstü sohbet bu nasıl fiyatlar ev peşinatı gibi diye oltayı attım. Eleman gece indirim vardı abi bu tv 38000 den 30000 ne indi dedi ben bilmiyormul gibi dinliyorum hadi ya tüh kaçırdık diyorum. E nasıl oluyor o fiyatlara dedim abi internetten alınan tv lerin 14 iade hakkı var yeniden sıfır paketlenip satılıyor depodan gönderilen ürünler dedi şansına sıfırda çıkabilir dedi o kadar para vereceğim sıfır çıkmasına şükredeceğim iyiymiş vay be ne günlere kaldık dedim bir şey diyemedi. Eeee hepsimi öyle dedim mağazadan gönderilenler sıfır depodan gönderilenler sıfırda gelebilir yeniden paketlenmiş iade üründe olabilir dedi. Onun için senin siparişte siparişiniz mağaza stoklarından gönderilecek yazıyormuydu diye sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 27 Eylül 2023; 15:18:54 >

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt

Google DNS olur mu

• Hocam test sürümünü kurup sorun yaşamıssınız doğru mu? Test sürümü dışında V590 gibi telegramda yayınlanan sürümlerde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum

• muratd555 M kullanıcısına yanıt
    Güzel yemlemişsin adamı 😁 magaza stoğu vs yazısı görmedim. 14 gün iade var kullanılmışsa bizde iade ederiz😁 şuan kargoya verilmiş görünüyor kutu gelsin iade edilip edilmediği belli olur ancak bu tv ler zaten çıkalı 1-3 ay oldu. Agustosda çıktılar diye biliyorum. Alıp iade eden haklı bir sebeple etmiştir aynı sorun ve sebepleri bizde farkederiz.
    Keyfide iade edebiliriz ama bu tv ler yeni çıktı . Keyfi iade bile olsa 1-2 ay kullanılmıştır en fazla

Tv nin kaç saat kullanıldığına öğrenmek için kaynak aşağıdaki video

Ok bunu yaparım servis yanımdayken sonra orda iade talebi servis eşliğinde oluştururum. Ama onlarında tüyoları var. Örnek sıfır arabalar bizlere gelene kdr yaptığı kmler 10-20-30-100km her neyse bayide sıfırlanıp bizlere veriliyor. Bu araçlar bizlere gelene kdr 20-30km yol yapıyor oraya çek buraya çek. Gemiye bindir indir. Otoparka çek bayiye çek vs. Yani tv iade ettik fabrikaya giderse fabrikaya yazılımı siler yeniden yükler vs yeniden sıfır yapar onum önüne geçemeyiz

Benim siparisede magaza stogundna gonderilecek yaziyordu abuk subuk bisey gelmese iyidir

Ya zaten dün akşam komedi gibiydi 845 alalım dedik alamadık sabaha karşı son defa bakayım dedim ilk önce gece bir anda 75c745 stoğu açıldı 1 tane aldım tamam bu işte halloldu derken çat 65c745 stoğu açıldı kararsız kaldım onuda aldım. Artık birinden birini kulanacağım iade yerine isteyen olursa forumda fırsatı kaçırmış bir arkadaşada satabilirim olmadı 14 gün içinde iade hakkım var iade ederim diye düşünüyorum. Sen olsan 65 mi 75 mi tercih ederdin bu arada benim salon büyük bir zaman sonra şu anda kullandığım iade edilecek sorunlu grundig 65 inç bile göz alıştığı için küçük geliyorda hanım 65 inç üzerine pek sıcak bakmadı gerçi az önce sen nasıl istersen deyip okey verdi gibi çünkü ilk zaman 42 inçten 65 e geçince bu ne dedi şimdi 65 inç normal geliyor ses etmiyor.

Bn sahsen 75 alamdm bilerek kocaman tv oyun oynarken ister istemez yaklasiyorusn ekrana saga sola bakmam gerkeckti, aslinda 75 istememin nedeni suydu onun karartma bolgesi daha fazla 200 e cikiyor bu kezde daha hasaas aydinlatma sunuyor olmasiydi

Önü başka arkası başka arabayı birleştirip değişensiz diye satanların olduğu bir milletteniz bu memlekette her şey olur. Oda artık şansımıza

• Panelin 10 bit olduğunu nasıl anlayabilirim.
    Aldığımız c845 10 bit panel aida64 yükledim ama göremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lazcoxxz kullanıcısına yanıt

Halihazırda gigabyte 48 inç lg c1 panele sahip FO48U oled gaming monitör kullanıyorum. pc ve ps5 bağlı belki 75 inç olanda karar kılarsam ps5 salona geri getiririm. Oledden sonra qledin görüntüsü nasıl olacak merak etmiyor değilim açıkcası

Muhtemelen kesmez hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pixelbs kullanıcısına yanıt

94.140.14.14 ilk dns

94.140.15.15 ikinci dns e de bunu gir

bunları yazdım ben reklam çıkmıyor

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt

Teşekürler , deneyip bildiririm .

• C935 kullanıp, güncel V590 FW yükleyen oldu mu arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.