TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (260. sayfa)

-
-
O ekrandayken alttan devam yazan yere tıklıyorsun seni başka menüye alıyor.
Açılan ekranda bilgileri gir 3 taksit yallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 26 Eylül 2023; 23:59:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen dediğiniz gibiymiş boş yere kaçırdık 65c845 modeli neyse artık birdahaki indirimde şansımızı deniycez buarada tcl marka TV almak içinde baya pusuda bekleyen varmış bir çok ürünün stoğu tükenmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat neydi hocam
-
Aynı sorunu ben de alıyorum. Çözemedim gitti
Bn 26.350 tl ye 65c745 aldim, c845 de kararsizdim cok ciceklenme yapiyor diye ama oda indirimdeymis farketseydim indirimli fiyatindan c845 alirdim illaki guncellemeyle ayarla ciceklenme azalrilirdi. C845 de cok daha fazla local karartma bolgesi var
Alabildinmi hocam nedir durum bana sepette ekstra indirim yapti 26.350 tl 4 taksit aldim
-
-
Mağazadan teslimat olarak seç usta oluyor öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuyor malesef
makinede eski model ssd yerine hdd var anca şimdi emülatör çalıştı 845 olanını almaya çalışıyorum sanırım oda bitti
-
55c745 modelini az önce aldım ben adrese teslim şeklinde. yarım saattir tükendi yazıyordu. en son yatmadan önce bi kere daha bakayım dedim. sepete eklendi. mağazanın sitesinde bir sıkıntı var galiba. arada bir tekrar deneyin bence. ben yattığım yerden telefondan son kez bakayım diyerek aldım. mobil uygulamadan deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0110engin -- 27 Eylül 2023; 1:59:33 > -
-
Hala uyumayan gece kuşları varsa 65c745 ve 75c745 ara ara stok giriyor
-
makinede eski model ssd yerine hdd var anca şimdi emülatör çalıştı 845 olanını almaya çalışıyorum sanırım oda bitti
Edit: Saat 5 gibi siteye gene girdim bu sefer 65c745 denk geldi aldım.
-
Almak isteyen varsa şu an itibari ile 65c745 var acele edin dostlar
-
Valla çok uğraştım ama olmayınca bıraktım bende.
Fiyat gerçekten çok çok iyi alan var mı bu fiyata.
Bn c845 den emin olamadim
İncelemelerde c745 isik yonetimi daha iyi gorunuyordu ama guncelleme ile blooming sorununu cizerlemi bilemem bu nedenle c745 aldim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X