Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.106
Cevap
501
Favori
1.018.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayirli olsun aralarindaki fark tam olarak asagadaki
    Linkte

Ayrica konuda bir cok arkadasimiz c745 sahibi oldu, birbirimizle burada paylasimlar yaparak olasi sorunlara cozum bulabiliriz, herkese yeni tv leri hayirli olsun tekrardan

AVPasiónyoutube
    TCL C845 Mini LED vs TCL C745 LED: comparativa entre las dos Smart TV más populares del 2023
    https://www.youtube.com/watch?si=ZJVsNaF-4dhT8Yje&v=kcU6k17hdME&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ozt O kullanıcısına yanıt
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın, ben vatandan 10 gun once 65c845 39 almıştım bu fiyat gerçekten çok iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 75C845 satışa çıkmadımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar muazzam. Ben geçen hafta teknosadan 23.600 e 55c745 almıştım şu an ahlar vahlar içerisindeyim 😄 umarım bir sıkıntı çıkmaz da gönderirler tvleri

• Dün mediamarkt dan 75c745 aldım. Aklımda hep philips 75Pus8808 modeli vardı. Onu alamadım kaçırdım. Şimdi burada ölü pixel yorumlarını görünce kararsız kaldım açıkcası. İki cihaz arasında klasanız hangisin tercih ederdiniz arkadaşlar ? Aciliyeti olmadığı için indirim bekleyebilirim problem yok. Gerçi 75C745 i bir daha 37k ya alabilir miyiz hiç zannetmiyorum da çokta önemli değil

• Merhaba,bende 65c745 almayi dusunuyorum.mediamarkt ta su anda indirimli 37.654 tl cikiyor.indirimli alan arkadaslar nezaman aldiniz acaba

• lazcoxxz kullanıcısına yanıt

Ben linke tıklıyorum şöyle bir hata veriyor anlamadım açılmıyor bu link bende

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt

65c935 kullanıyorum 0 ölü piksel...

• bilgincevre B kullanıcısına yanıt
    Tlc iyidir boşver philips fiyat performans tv si TCL. Ölü piksel çıkmayan tv markası yok. Hepsinde çıkıyor sendede çıkacak diye düşünme. Evde 55c735 var 10 aydır kullanıyor cillop.

Çok beğendiğim için 65c845 aldım

Sağolsın teşekkürler. Bende almayacaktımda mağazada enine boyuna derin inceleme yapmıştım. C845 serisini
    Evdeki c735 den 1 tık daha güzeldi.

Oled alacaktım seneye.

Bu indirimi görünce oledden daha kârlı alışveriş olduğunu düşünerek fuzuli aldık ama zarar yok. Kârdan zârar olacak evdeki c735 ilana koyarım satarım olmadı.

Satılmazsada kalsın sonuçta Türkiye 5000tl olan tv ler şimdi 20.000tl oldu maldan zarar gelmez

Tesadüf eseri ben de alabildim. Az önce mağazadan arayıp adres teyidi istediler. Teşhir olup olmadığını sordum. Depodan kapalı kutu gönderdiklerini söylediler.

• 0110engin kullanıcısına yanıt

Kaçırmışız İndirimi Şimdi 29.749 görünüyor : )

• ArGoDa kullanıcısına yanıt

Şanslısınız hocam bence. Ölü piksel olsaydı değişim yada iade istermiydiniz? Kararsızım açıkcası

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt
    Al hocam ya. Ölü piksel olayı için tv almayacaksan tv bakma. Bende 55c735 var servise 200tl bahşiş verip 30dk beklettim tüm testleri yaptım sorun yoktu.

Kaldıki ölü piksel çıktı çıkabilir ölü piksel çıkmayan tv varmı.
    Ama tcl lerin hepsi ölü pikselli demekte şuna benzer.

Siğara içmek öldürür içmeyen sanki ölmüyormu

• ulki U kullanıcısına yanıt

O parayı vefecegine veceleri mm kovala 75c745 dün akşam 39100 tl gördüm

Bir biz yakalayamıyoruz şu indirimleri. Hayırlı olsun.

• Kargoya vermeye başlamışlar ürünleri.

Evde jelatinli duruyor hocam tv TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu  Alıp almamak arasında değil jelatini sökmeden değişim/iade için uğraşayım mı diye düşünüyordum ama zaten ben ne zaman kararsız kalsam aslında kafama yatmadığı için kalıyorum yani önemli bir sorun olsaydı çoktan iade talebi oluşturmuştum jelatini söküyorum o zaman 74c745 inTCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bir tane değildi grimsi tam siyah falan 4 5 saydım farklı yerlerde. Neyse sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirliengineer -- 27 Eylül 2023; 14:1:37 >
  • Herkese merhaba 👋 Arkadaşlar bende 75c735 var fakat üzerinde hala V462 yüklü, fakat telegramda V590 mevcut. Daha önce V999 kurdum yanlışlıkla, test sürümüymüş, Turkcell TV+ ve Disney Plus açılmadı. V590'ı yükleyip de benzer bi sorun yaşayan var mı aranızda?

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.