< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Baktım hocam çok tşk cevaplar için sizlere. 65 ile 9000 fiyat farkı var. Sanırım 55 daha mantıklı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aldım üstad. Tşk ederim tekrardan. Fark 4-5 olsa tabiki 65. Ama 9000 küsüre değmez diye düşündüm. İyi geceler 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aldım tşk ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maalesef hocam bu hale geldi piyasa. Oled hep hayalimdi. 12 bine almamıştım. Şuan 48 bin olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mediamarkt bu fiyatlara iade ürün göndermez değil mi beyler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 26 Eylül 2023; 23:1:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam bende 65 inç 745 alacağım işyerindeyim telefon boktan samsung medimarkt apk yüklenmiyor kafayı yiyecem emülatör kuruyorum pc ye öyle deneyeceğim. Yarına kalmaz bu fiyatlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4A10B3F -- 26 Eylül 2023; 23:8:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Media mark ödeme sayfasında telefon numarası yazma zorunluluğu uyarısı alıyorum numaramı yazmama rağmen nasıl bir yol izlemek gerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 26 Eylül 2023; 23:15:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |