Çok saçma değil mi teknik nedenini bilen varsa lütfen açıklasın 65P735 hiç bir modem ayarı yapmadan ilk kurulumdan cayır cayır 5ghz neti çekiyordu. Dün kurduğum 75c745 kanalı 50 altına düşürmeden 2-3 mbps hız görüyordu. Kanalı değiştirince düzeldi ama otomatik olanı sürekli sabit bir kanal yapmak ne derece doğru onuda bilmiyorum. 65P735 2.4GHz/5GHz dual-band Wi-Fi 802.11 b/g/n 2T2R Yani wife 4 75c745 2.4GHz/5GHz 802.11 a/b/g/n/ac(WIFI5) Bu teknoji iyileştikçe sorun çıkarması mı gerekiyor neden oluyor bu?? Söylememe gerek var mı aynı net, aynı mesafe her şey aynı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirliengineer -- 26 Eylül 2023; 9:29:33 > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (258. sayfa)

-
-
Bende C735 var ,nisanda almıştım ,
şu wifi 5g benim tvde de vardı ,servis geldi kurdu televizyonu ,
wifi 5g görünmüyordu ,2,4ten bağlantı kurdular ,sorduğumda ,
cevap veremediler ,daha sonra 5g bağlantısı geldi ,fakat hıztestı
yaptığımda 40-45 üseri çıkmıyordu ,evde 100mbt superonlıne var ,
daha sonra modem ayarlarından 5g kanalıno otomatikten 48 ayarladım ,
artık nekara dogruysa ,test yaptığımda 130-140 mbt hız veriyor ,
kablo bağlantı da yaptım ,onda ise 96-100 arası ,
konu dışında : c735 satıp c745 alınır mı
-
Ekonomik olarak bu ama vesa ölçülerini kontrol ediniz...
Bendeki bunun elit serisi aşağıdaki
https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZY4372N?ref_=cm_sw_r_apan_dp_DBDWG91ANH72435RFTJ3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam bilgisayardan açmayınca tvden açamayım dedim yine açmadı bu şekilde görünüyor video.
Tvden bi ayarı var mı videoyu görüntülemek için?
-
-
Bu arada şöyle bir iddiam var. Tcl televizyon alıpta şuan bende ölü piksel yok görmedim diyen yoktur. Bence görmedim yok diyende iyi bakmamıştır. Bu 3. Tcl televizyon. Hepsindede ölü piksel çıktı. Ölü piksel takıntınız varsa kesinlikle tcl sizi üzer. Diğer markalarda ne derece yoğundur ama her panelde ölü piksel var yani. Ölü piksel yüzünden iade etmek istemiyorum bu fiyata alamam daha ürünü. Teknosada üründe yok zaten. Değişimde çözüm olacağını zannetmiyorum ümidim yok ondada bakınca cıkacaktır ölü piksel.
Sizce bu ölü piksel olayı ileride çoğalır yada gerçekten bir panel arızası olarak düşünülecek kadar ciddi bir durum mudur? Ne yapmam gerek? Yani rutin izlenimde sorun yok ama noktaların zamanla çoğalması efsanesi gerçek mi bilemiyorum?
-
Süreç sonlandı mı hocam?
-
Merhaba arkadaşlar 55c635 modeli var TV ye inat box kurulumu nasıl sağlanıyor kullanışlı mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kıyaslamaya göre ,C745- 1 puan ile önde -76
C735 -75
-
TV Guard uygulamasından kurabilirsiniz ,
İnat box fena değil de ,reklamlar usandırıyor .
-
Evet, yeni tv gönderdiler. Çok şükür onda bir sıkıntı çıkmadı. Servis elemanları ikinci tv de sorun çıkma olasılığı sıfır dediler. Acaba kontrol edip mi gönderiyorlar bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ek bir ayar yapmadım hocam şuan yine denedim direk açtı bende yine. Garip bir durum
Merhaba, basit bir sorum olacak. TV ilk kurulduğunda ekran/resim ayarlarında standart ayarlar (sinema, spor vs.) mevcuttu. Sanıyorum android kendini otomatik güncelleme yaptıktan sonra bu hazır ayarlar kayboldu. Ya da ben bulamıyorum..
Standart ekran ayarlarını seçip ayarlayabileceğim başka bir menü var mıdır TCL televizyonlarda, yoksa tüm ayarları manuel mi yapmalıyım??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 26 Eylül 2023; 21:1:33 > -
Merhaba,
TCL 50C725 sürekli kendi kendine kapanıyordu. Servise gönderdim 10günü geçti hala gelmedi aradığımda anakart değişecek sipariş ettik bekliyoruz dediler. Ne yapmalıyım? Maksimum garanti süresi nedir?
-
Mediamarktta tcl ve diğer TV'lerde bayağı bir indirim var. Almak isteyen baksın
Üstad bugün baktım maalesef 65c745 bulamadım indirimli fiyattan. 55c745 23.800 tl fiyat aldım. Önerirmisiniz acaba. Siyah performansı hakkında yorumunuz nedir? Ks8500 kullanıcıyım ama geçişte pişmanlık olurmu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
745 serisini incelemedim hiç. Bende Sony xh9077 ve tcl 55c728 var. 728 parlaklık sıkıntı onun dışında güzel. Tabii Sony çok daha iyi geliyor.
media markt
TCL 65C745GTV 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-65c745gtv-65-in%C3%A7-164-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-smart-4k-uhd-qled-tv-siyah-1231593.html
31 bin şu an.
55 inc c745 ise 21 bin
media markt
TCL 55C745GTV 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED Google TV Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-55c745gtv-55-in%C3%A7-139-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-smart-4k-uhd-qled-google-tv-siyah-1231594.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sepette 17.849tl süper 55c745 için sepette indirim var app e özel diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
55c745sepette mediamarktta 17.850 yapışş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 26 Eylül 2023; 22:15:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X