Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mngb , vector12 , z4m4 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.136
Cevap
500
Favori
1.021.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam Tv nizin modeli nedir, Tv nizde son yazilimlar yüklü mü?
    Bende TOD kullandım, yayin kalitesi dışında bir sorun yaşamamıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

C655 modeli v461 yazılımı da yükledim Fabrika ayarlarını da yaptım Şimdi inceleyip sonucunu ona göre yazıcam. Takılmalar inanın görüntü kalitesinden daha daha berbat bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rithone kullanıcısına yanıt
    Yerel karartmayı sıfırlayın netliği de 5-5 ya da 10-7 yapıp bir de öyle deneyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yerel karartmayı sıfırladım, netliği 5-5 ya da 10-7 yaptım, hepsini denedim. V461 güncellemesini bile yükledim ama hiçbir şey değişmedi. Tod TV’de maç izlerken hâlâ takılmalar, kare atlamalar devam ediyor. Bu kadar uğraştım, hâlâ aynı sorun. Açık söyleyeyim TCL tam bir hayal kırıklığı, bir daha asla almam.

Hocam normal uydu yayınlarındaki maçlarda yapıyor mu tod tv stream servisi belki stream ederken oluyor , eğer uydu yayınlardaki maçlarda yoksa kafaya takma

• helsloot kullanıcısına yanıt

Uydu kanallarında yok fakat şunu farkettim s sport uygulamasını indirip onda bir maç açtım. S sport uygulaması olsun maç açarken ki görüntü kalitesi olsun gayet akıcı geldi. Muhtemelen tod tv uygulaması ve yazılımımı tcl yazılım ve donanım mekaniklerinde çok geliştirememişler veya geliştirmiyorlar bilmiyorum. Sözün kısası tcl yinede yazılım ve uygulama babında biraz daha popüler olmasını gerektiğini ilan etmeli yakın zamanda

Hocam zaten tv'yi değerlendirirken uydu yayınlarına bak bu tür stream servisleri iyi değil yada tv ile uyumsuz vs apple tv kullanıyorum ben tüm uygulamalar sorunsuz

TOD tv uygulaması belli bir markaya özel değildir, her android tv aynı programı kullanır. Şu an kullanmıyorum ama 3 yıl önce TCL TV'm ile TOD yayınlarında bu sorunu yaşamamıştım. Uydu veya diğer streaming platformlarda yaşamayıp sadece TOD'da yaşıyorsanız başka bir sorun vardır.

• 65C655GTV (pro değil) kullanan varmı. tavsiye dermsiiniz. fiyatı düşük, bu sebeple bakıyorum.

• Hicks kullanıcısına yanıt

2.5 mt felan 65 görw daha iyi lakin,seneye taşınırsam yeni eve ufak veya sonradan keşke büyük alsaydım demek de istemiyorum. Daha çok keşke demekden endişeliyim.😁

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Hocam bende TOD kullandım bi sıkıntı yasamadim, sayfada baska TOD kullananlarda var onlardanda böyle bi sıkıntılı bisey olmadı.

• Alabildiğin bütçenin yettiği en büyük televizyonu almaya çalış.

• bir süredir tv bakıyorum. 55 inch. karşıma sürekli 55c655 pro modeli çıkıyor. tcl evet panel üreticisi, bence panelleri kötüde değildir. ama işin yazılım konusunda ciddi çekincelerim var. şuan smart özellikli samsung tvim var baya eskidi ve artık youtube bile çalıştırmakta zorlanıyor ama yaklaşık 10 senelik. tcl den alacağım bu tv 2-3 sene sonra yığılmalar yazılım olarak başlarmı. ayrıca tv nin görüntü kalitesi olarak kullananlardan yorum alabilirmiyim.

• c845 model tv ye yazılım güncellemesi geldi, görüntü kalitesi fark edilir düzeyde arttı, özellikle renkler daha canlı, ancak bu yazılım sürümünde ses ayarlarını hiç beğenmedim, eskisi daha iyiydi, ses seçimini dinamike aldığımda bass sürücüsünün performansı daha iyiydi. eski versiyonda ses ayar kısmında bass hoparlörünün hangi düzeyde çalışacağını belirleyebiliyordum, yeni versiyonda böyle bir ayar göremedim. ses konusunda yeni yazılım iyi olmadı.

• @ Arkadaşlar, 65’ Tv alacağım C7K ve Amazon da satılan Q7K arasında gidip gelirken bugün tesadüfen C855 buldum.
    Teşhir değil , Yenilenmiş değil kapalı kutu ilk kurulumunu servis yapacak şartıyla 67 bin fiyat aldım nakit.
    TCL kullananların düşüncesi önemli benim için markayı bilmiyorum.

PHILIPS 9731 2004 Model halen çalışıyor,
    SONY X4500 2010 Model halen çalışıyor. Mevcut televizyonlarım.

Sağlıcakla kalın +++

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.