< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 24 Eylül 2023; 0:54:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (255. sayfa)

-
-
Tşk ederim 75 kovalıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle biraz tarafsız genel uzun kullanım yorumu yapayım.
55c735 kullanıcısıyım. 144hz aldım ileride konsollarda işe yarayacağını düşündüğümden.
Ben Tv yi 01.01.2023 de kullanmaya başlamışım.
920$ 17.300tl ye Vatan Pc den almışım. Kampanya vardı.
Şimdi gelelim yorumlara. Google tv akıllı tv olarak tv gayet güzel.
Renkler vs iyi .
Tv fiyat performans ürünü . Sadece Netflix izlerken Dolby vision devreye giriyor kapatamıyorsun . Onu kapatamadığın için tv nin ekranına bir film gölgesi uyguluyor.
Yani onuda ayarlardan açık parlak seçerek bir tık oynayabiliyorsunuz ancak ben yinede açıp kapatabilmeyi seçmek isterdim.
Yani nasıl anlatsam . Ekranda bir görüntü var netflix açtığın gibi 1 tık renkler kısılıyor dolby vision kendini ayarlıyor muhtemelen. Olayın teknik detayını bilmiyorum ama bana güzel gelmiyor.
Belkide renk körüyüm ondan dolayı beğenmiyorum normal görenler beğenebilirler.
Akıllı sesli kumanda youtubda felan çok güzel çalışıyor.
Ulan nerden aldık bu tv yi demedim.
Ancak 1 tv alıyoruz 5-10 yıl kullanıyoruz. Bunuda baz alacaksam.
Benim görüşüm 3-5 yıl daha bu tv yi kullanıp. OLED tv ye geçiş olacak.
Artık oledlerde yavaş yavaş iyileşmeye başladılar.
Ben yeniden tv alacak olsam yine alırmıydım. Akşam çok düşündüm 75c745 modelini alacaktım . Sonra dedim ki ya bu tv ile 10 yıl geçmez boşa masraf etme. 😁
Bir sonraki tv alacak olsam oled alırım diye 75c745 almaktan vazgeçtim.
Teknoloji çok hızlı ve iyi gidiyor belki 5 yıl sonra 8k çözünürlükler standart olacak.
Hiç tv almamış olsaydım direkt 75c745 modelini 41.500tl ye alabilirdim.
O fiyata gayet fiyat performans ürünü.
Almak isteyenler ben 55c735 kullanıyorum . Üst modeller dahada iyidir tabikide. Alt modellerde ihtiyaçlarınızla doğru orantılı.
Konsol yada Pc ekranı olarak kullanmayacaksanız c735 serilerine bence gerek yok.
Zaten alt modeller 60hz tüm tv yayını ve netflix vb yeterli geliyor.
Genel yorumum 10/8
Puan kırma sebebim sonuçta üst modelleri var oled tv ler var onlara ayıp olur😁🤝
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam tekrar denemedim yine hata verir diye. Şu an v582'deyim. Zip dosyasını tekrar indirmek gerekebilir belki. Bide önce fabrika ayarlarına getirip sonra güncelleme yapmak hatayı önleyebilir. Sorunsuz kurabilen varsa deneyebilirim tekrar ben de.
Ben kurdum hiç hata vermedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıkıntı var mı peki hocam, farkedilir iyileştirme var mı bu sürümde? Zip dosyasını tekrar indirip, fabrika ayarlarına dönüp tekrar deneyebilirim.
Usb yi tekrar formatla. Fat32
Fark göremedim illahi iyileştirme vardır.
Zipden çıkartmadan yükle.
Fabrika ayarlarına dönmene gerek yok
dostlar merhaba. 55c735 kullanıcısıyım. kumanda bazen yani nadiren de olsa sapıtıyor. bazen ses kısma tuşu çalışmıyor bazen sağ yön tuşu. pili çıkar tv yi fişten çek tekrar derken ancak düzeliyor.
sizlerde de oluyor mu yoksa bu bir arıza mıdır? servise götüreyim mi?
ayrıca TCL in kumandası çok kötü kazık gibi hiç estetiği yok. samsung tv kumandalarını beğeniyorum. alsam TCL televizyonumda kullanabilir miyim?
-
Arkadaşlar Teknosanın gece saatlerinde indirimli sattığı tv ler sıfır mı geliyor ? Tv almış arkadaşlar alışveriş tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
-
Sıfır yolluyor satıcı teknosa olmasına dikkat et. 11.11 de yine güzel fiyatlar gelecektir
Hicam 75 inc de ekran 4k icin cok buyuk olmayacakmi bn goruntude pixellesme olmasindan cekiniyorum bu nedenle 75 yerine 65 dusunuyorun 65c845 veya 65c745 indirimde neye denk gelirsen artik
Sağolun hocam yeniden denedim oldu. Dosyayı yeniden indirdim, flaşı biçimlendirdim, tvyi fabrika ayarlarına alıp öyle güncelledim temiz kurulum oldu hata vermedi
Hocam ben alternatif olarak ucuz bi kumanda aldım, sayısal tuşları falan var. c735 tvde tam uyumlu çalışıyor. Bluetooth ve sesli komut yok. Huayu RM-L1508+ model ismi. Tvyi güncelleyince sizin sorun düzelir büyük ihtimal.
-
Olabilir evet pikselleşme mozaikleri gözükecektir 55" tv ye oranla daha belirgin olacaktır. Şimdi 65-75 hangisi sana uygunsa onu al bence ikiside aynı fiyata geliyorsa büyük olanı al.
Hanım vazgeçirtti yoksa hiç düşünmeden dün gece 75 olanı alacaktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 24 Eylül 2023; 14:36:59 >
bu da büyük hocam. ben samsung kumandası gibi küçük zarif birşey istiyorum. hatta samsung kumandası olursa efsane olur :)
-
O zaman sizin için daha büyük bir tv mi öncelikli, yoksa daha iyi özellikler mi?
-
O zaman siz 715 serisinin kumandasını deneyeceksiniz. Çalışır diye düşünüyorum. Samsung kumandası olmaz.
www.n11.com
Kl Tcl Rc 802V Fmr1 50-55 Android Tv Sesli Kontrol Akıllı Tv Kuma Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/kl-tcl-rc-802v-fmr1-50-55-android-tv-sesli-kontrol-akilli-tv-kuma-3443363?magaza=ankabilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 24 Eylül 2023; 15:58:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X