Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.138
Cevap
501
Favori
1.021.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam video değilde sanki inceleriz forumunda benzer bir durum üzerine yazmış olabilir bence siz orda bir başlık açın yardımcı olurlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 21 Eylül 2023; 21:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme gelmiş v587, kuran var mı?

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Ne zaman çıkmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

Bu sabah telegram'da yayınlandı. Yenilik bilgisi yok birazdan kurup bakacağım.

New TCL T615T03 platform Google TV Update available in V587.

TV models ....C745 & C845....C955 (Japan)

(C735 & C835 & C935).......(C728 & C825)

V8-T615T03-LF1V587.000827

V587 OTA

build date= Aug 17 2023

build= 1692248049

security_patch= 2023-06-05

gmsversion= Android_11_GTV

product.build.fingerprint= TCL/G05_4K_GB/G05:11/AR2101/AR23:user/release-keys

revision= 000827

OTA size= 1.996 GB

• firetox F kullanıcısına yanıt
    Sonuçta önceki sürümde bir sorun vardırki yenisi çıkmıştır. Eve gidince yarın bende güncellerim sağol durumu yazarsın

• 55C745 birazdan servis tarafından kurulacak arkadaşlar. Bir miktar kullanım sonrası tecrübelerimi aktaracağım tüm merak edenlere...
    Tabi cihazda bir aksilik çıkmaz ise 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ysf.m00n Y kullanıcısına yanıt
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Kurulum yapıldı sadece bu kanalda programın ismi aşağıda görünmüyor. Biraz karanlık gibi geldi ilk izlenimim, başka bir problem yok

• ysf.m00n Y kullanıcısına yanıt

Hocam ekran ayarlarında ölçeklendirmeyle ilgili ayarlar yapılırsa tam sığar görüntü. Parlaklığı da maxa alınca yeterli olur muhtemelen.

• 55C745 cihaz kuruldu. İlk izlenimlerim şu şekilde;
    2014 üretimi Sony marka Kdl-50w815b cihazdan bu cihaza geçiş yaptım. Renkler, parlaklık, akıcılık olarak inanılmaz büyük farklar hissettim. Gerçekten uzun zamandır Televizyon izlemiyormuşuz dedirtti. Teknoloji baya gelişmiş 😂 Zamanla uzun kullanım deneyimlerimi aktaracağım. Ayrıca bu kanal sırası düzenleme işini Pc üzerinden yapmanın bir yolu var mı?

• SpartaliKratos kullanıcısına yanıt
    Spartali deneyimlerini merakla bekliyorum bnde suan teknosada indirime giren 75c745 i alsam mi kararsizligindayim bu kadar buyuk ekrana ihtiyacim yok sma fiyat cok cezbedici 41.5k

• lazcoxxz kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ettiğiniz ne varsa sorun bana elimden gelen yardımı yaparım. Ama birde mağazadan gözle görmenizde fayda var. Ben öncesinde 645 serisini gördüm ve 745 daha iyi olur diyerek aldım. Haklıda çıktım daha iyi bir paneli olduğu belli.

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

arkadaşlar son sürümü kurarken hata verdi, yükseltme yarıda kaldı. v558 image'i kurmak zorunda kaldım, sonrasında yine v582'yi kuracam. dikkatli olun.

• SpartaliKratos kullanıcısına yanıt

Bendede emaktar Kdl-42w805b var hocam günlük 8-10 saat, hatta uyurken açık bıraktığım çok gece olmasına rağmen 9 yıldır sorunsuz. Günümüzde bu aldıklarımız tvde dahil hangisi bizi 9-10 yıl götürür şüpheli hocam. Tabi görüntü kalitesi, renkler 2014 yılına göre Hd ekrana göre çok farklı. Ama sony bende bir başka helede bu emektar seri TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Hocam Tv calibration uygulamasını yükleyip, Renkleri kısarak tek renk düzensizliği var mı bakma şansınız var mı? Futbol maçlarında inanılmaz can sıkıyor varsa. Ben p735 tv'mi bu nedenle değiştirmiştim.

• POLATON kullanıcısına yanıt

Bugun yetkili servis ile görüştüm kayıt açtım bende. Servis telefonda abi normal rengi kısarsan görünür dedi. Normal yayında görüyormusun dedi. Yok dedim. Yinede kayıt açtım ölü piksel vardı onuda ekledim sonuç ne cıkacak bekliyorum. Sizde durum nedir servisle görüşebildiniz mi servis ne dedi bu görüntüye?

Bende birde bütün noktalar görünüyor. 7*13= 91 Nokta var. Saydım yani görsellerini atıyorum şimdi bende. Sizde sadece 5 adet görünür şeklinde mi hocam? Diğer noktaları görebiliyor musunuz?

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 1 hafta önce Amazondan 65C935 modelini indirimde olduğu için sipariş ettim. Başka bir şehirde olduğum için cihazı önümüzdeki yaza kadar kutusundan çıkarmayıp kurulumunu yapmayacağım. Kendim çıkarıp kontrol etsem garantisi bozulacak. Seneye yazın servisi çağırarak kurulumu yaptıracağım. Şimdi sizin bu sorununuzu gördükten sonra korkmaya başladım. İnşallah bir problem yaşamam.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Hocam c935 mini led olduğu için bu sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum. Çünkü bildiğiniz gibi led aydınlatması böyle nokta gibi değil bunun 1/40ı kadar daha küçük. Görünmesi bence imkansız içiniz rahat olsun. Kaldıki sorun yaşarsanız kurulumda kayıt açarsınız yine iade/değişim hakkınız saklı kalır.

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt
    Kurulum sırasında gerekli kontroller yapılıyordur sanırım. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüğümde siz kesinlikle kutuyu açmayın, kurulum yapacağınız zaman teknik ekibi çağırın kurulumu onlar yapsınlar bir problem olursa garanti kapsamında olur şeklinde bilgi vermişti.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Hocam bence açtırıp kurulumu yaptırın her türlü garantiden gidiyor tv nin fatura tarihi esastır, mini Led diye güvebinmeyelim onunda kusurları boldur, misal arkadaşta ufak daire mini Led de ledin yoğunluğundan ızgara gibi görünüyor bilginiz olsun..

• ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ancak kurdurma imkanım yok. İndirimi kaçırmamak adına TV’yi aldım. Ben başka bir şehirdeyim. Şu an kurduracak imkanım yok malesef.

• Merhaba tcl TV almaya karar verdim

Hangisi daha iyidir

75c745 i incelerken ve karar vermişken

65c845 daha mı iyidir

Hangisi ni almalıyım

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.