Bildirim
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (254. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
Varmı sorun kurdun mu. Hatayı anlık vermiş olabilir 2.kez denediniz mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütçeniz uygunsa c845 olanı tercih edebilirsiniz. C845 mini led, ses sistemi, wifi 6 teknolojisi olarak 745ten daha iyi.
-
Hocam testi uyguladan mı yaptınız, yada youtube üzerinden falan mı? Aynı testi bende mevcut tv ve yeni gelecek üzerinden yapıp farkına bakacamda.
-
C845 satışa çıktımı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim için gayet yeterli bir görüntü. Hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın.
-
65 inçi var. 75 inçi yok veya bitti.
www.vatanbilgisayar.com
TCL 65C845 65 inç 4K UHD Google Miniled TV fiyatı, teknik özellikleri, TCL C845 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c845-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.html -
Youtube üzerinden yaptım blooming testini hocam. Diğer bahsettiğiniz testi söylediğiniz uygulamadan yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Testin linkini atma şansınız var mı hocam
-
Buyrun hocam.
Tha_VillaManyoutube
HDR Local Dimming Test | FALD Backlight Test [4K HDR]https://www.youtube.com/watch?si=auQ6lH8tuoLYqwcX&v=AYtvehF9-Z8&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bütce olarak aynı zaten 845 biraz daha küçük ekran ama özellikleri fazla
Selam ,LG 75QNED916PA 60bin TL - TCL 75C745 gtv 41 bin TL
20 bin fazla verip LG almaya değer mi?
Arkadaşlar fikir istiyorum
55c735 mi satıp 75c745 almaya değermi
Daha 6-8 ay oldu 55" alalı vatandan almıştım.
Hocam qned916 neden dusunuyorsunuz blooming puantaji dusuk geldi bana, 75 inc klasinda fiyatimi cezbetti sizi,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazcoxxz -- 23 Eylül 2023; 22:27:48 >
Hocam bu linkte ilk ekran c735 ikinci tanitilan ise c745 arada ciddi led bolgesi artisi var, ancak bu seyir keyfini ne kadar etkiler satip yeni cihaz almaya degermi bilemiyorum
hxos plusyoutube
TCL C845 and C745 just the back light of blue mini LEDshttps://www.youtube.com/watch?si=n5Ma0ZoZp2GOFzCH&v=3Ss4NjLFlKE&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Evet fiyattan dolayı birde 75 istiyorum ama tam detaylı bakmadım blooming falan pek anlamıyorum
C745 de muhtemelen daha fazla led olduğu için nit parlaklık seviyesi max 1000nit olmuş. Yani güneşli havalarda daha iyi olur. Tabi ekran 75" olduğu için 1000nit den aşşağı kurtarmaz.
Kafam karışıyor tv mi satıp 75" alsam cebimden yine 25-30.000tl çıkmış olacak kaldıki 55" i kime satacağız. Millet tcl bilmezki 59hz samsung tv ver gözü kapalı alır.
Valla haklisin, tcl samsunga nazaran daha fazla on yargi olusturan bi marka, ikinci eli yavas olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X