Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.140
Cevap
501
Favori
1.021.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanıt gelirse bilgi verirseniz çok sevinirim. Bende kayıt açtım bekliyorum. Ama şunu söyleyebilirim sizin tv bende olsa ben değişim yada iade yapmazdım. Çünkü 5 adet görünüyor. Bende bütün noktaları sayabiliyorum. Bu daha vahim olurdu bence. Tabi fiyat/Özellik karşılaştırmasına göre değişim yapmanızda sizin tercihiniz.

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

75C745 modelini aldım. Bende şuan mevcutta 65P735 var 4k. Ölü piksel var mı diye bakmıştım çok çok yakından bakmama rağmen pikseleri görmek ölümdü. 75inçte bu nedenle sorun olacağını düşünmüyorum. 65inçle kıyaslıyorum çünkü

• An itibari ile teknosada 75C745 satışta görünmüyor. Sanırım stoğu bitirdiler.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt

55P735 bakıyorum babam istiyor, uydu izler sadece, kanal geçişleri görüntü vs. nasıldır hocam? Kronik bir sıkıntı varmı. 635 modeli ile 735 modeli arasındaki farkı biliyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 24 Eylül 2023; 16:17:26 >

Usta bende 75c745 modelini dün akşam Media marktan 41500 e aldım

Zaten evde 55 inch TV vardı

75 inch olsun dedim

Ses sistemini de sonra soundbar alarak hallederim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dün gece öylesine sitesine bakmıştım ve gelince haber ver yazıyordu. Herhalde başka gelmeyecek diye linki kaldırdılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt

635 te 10*2 ses var, 735te 15W*2

635 te ALLM yok, 735te var

635 te memc yok, 735te var

Dolby Vision 635 te yok, 735te var

bildiğim farklılıklar bunlar hocam.

P735ten memnunum ben. Daha büyük bir tv için indirimde yakalayınca geçiş yapıyorum 75c745'e.

İlk tvde DSE problemi vardı kirli efekt, değişim yaptırdım 2. tvde sorun olmadı. Ama 2. tvdede ilk tvde olmayan başka bir sorun, aslında sorun demeyelim bir olay var üst mesajlarda görürsünüz test ederken çok kısık tek renkte arka ledlerin izi görünüyor. Ama ben bu şekilde normalde 10 yıl kullanırım normal görüntü akışında sıfır sorun. Bunu değiştirsem belki 3. tvde tekrar daha büyük sıkıntı olan DSE problemi geri gelebilirdi.

Not: Tv'yi iade etmek için kayıt açtım Çünkü Yeni tv aldım. Memnun olmadığım için değil yani.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Dün akşam stokta 3 adet görünüyordu. Akakçe üzerinden stok bilgisi yazıyordu. Sattılar sanırım

• Mustafa-63 M kullanıcısına yanıt

Media markı oldum olası sevemedim. Bu denli indirim yapabiliyorlarmıymış şaşırdım doğrusu. Ben daha indirimli bişey alamadım ordan TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu Hayırlısı olsun hocam inş bi promlem yaşamadan kullanmaya başlarız

Ben baktığımda akakcede 1 stok diyordu siteye girdim bitmişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler hocam kanal geçişleri nasıl? 735 Almak daha mantıklı olacak sanırım o zaman

• Bence yeterli hocam. Ben bir sıkıntı yaşamıyorum. Çok yavaş değil, Çok hızlı tak diye geçiyorda diyemem ideal yani.

• v587 firmware kuranlar yorum yapabilir mi, güncellemeden sonra ekran yansıtmada yavaşlık var. 65C825.

• Arkadaşlar merhaba. 65c745 modeli için büyük teknosa 27 bin küsür tl fiyat veriyor. Liste fiyatı 42 küsür olmasına rağmen 10-15 bin indirim yapıyorlar. Vatan Teknosa MediaMarkt hepsi aynı şekilde anında 42 den 30-32 civarına düşüyorlar. Bu ürün sorunlu mu nasıl bu indirim verilebiliyor. Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim ? Ürünün eksileri nelerdir ?

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt

Bahsettiğini büyük indirimle bende 75 inç modelini alanlardanım. Ürünün sorunlu olduğunu bilmiyoruz. Daha doğrusu şuan forumda ürünü alıp uzun süre test eden birileri yok alanlarda bu indirimler yeni aldılar. Umarım böyle bir durum yoktur. C745 model üzerinde mi indirim oldu vatan ve media markette? Diğer ürünlerde serilerde indirim var mıydı? Piyasa sıkılaşması nedeni ile biraz kar satışı ile ellerinden çıkarmakta isteyebilirler malum şuan paraya ulaşmak biraz zor gibi.

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Bn 65c745 in o fiyatla indigini hoc gormedim en azindan son zamanda, 75 olani 41k, 65 olani da 37.5k dustu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet 65c745 için Teknosa 27549 vatan 32 bin fiyat verdi ikisinde de liste fiyatı 43 küsürdü ve bir indirim yoktu. Bu ürün için fiyat almak istiyorum diye sorduğunuzda bu fiyatları aşağı yukarı her mağaza veriyor benim anladığım. Ben Ankara’da bu fiyatları aldım ve girdiğim her teknoloji mağazası bu absürt indirimi verdi. Nedenini sorduğumda satılmıyor kimse stoğunda tutmak istemiyor artık dediler. İki mağaza da sıfır ve kapalı kutu olarak veriyor bu arada.

• lazcoxxz kullanıcısına yanıt

Etiket olarak zaten inmiyor. Ancak almak istediğinizde bu masa altı fiyatlar bir anda ortaya çıkıyor. TCL denemeyi düşünüyordum ama bu olay aklımda çok soru işareti bıraktı.

Bende Teknosa ya gittim genel stok 3 yazıyordu

Teknosa site ve mağaza fiyatını mediamarkt a gösterdim o da bizde o fiyattan verelim dedi aldım

• Mustafa-63 M kullanıcısına yanıt
    Adamlara bak demek ki kafalarına göre indirim yapabiliyorlar ya da %500 kâr oranları var başka bişey gelmiyor aklıma. Son zamanlardaki TCL indirimiyle alakalı da stokları eritme durumu olabilir. Fiziksel mağaza ve Amazonda 10-12 bin liraları bulan indirimler oldu TCL markasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 25 Eylül 2023; 9:30:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.