Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ffrisby , ffrisby Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.130
Cevap
500
Favori
1.020.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Renk video resim ayarlarını paylaşabilir misin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt

55C735 alarak TCl kervanına katıldım. Cihaz Pazartesi günü elime ulaşıcak. Bu arada yorumdan dolayı çok teşekkür ediyorum. 728 serisi 55 inç olanında indrim gördü ancak 65 göremedi. Öyle olunca indirimde 735 yakaladım ve aldım. En azından serinin en yeni üyelerinden. Umarım sorunsuz kurulumu olur.

Şimdi sıra yazılım güncelleme ve tkgs kısmını buradan okuyup çözmekte. ekran ayarlarını buldum zaten internette. Tekrardan cevap için teşekkür ederim

• Xaelis X kullanıcısına yanıt

öncelikle iyi günlerde kullanın. bende amazondan aldım 55c735 i fakat gördüğüm kadarıyla televizyonun VESA uyumu yok. dolayısıyla hareketli duvar askısına takabilmek için epey uğraşmak gerekecek çünkü televizyonun uyumlu olduğu ayak WMB333 şeklinde verilmiş öncelikle sabit askıya bağlayıp sabit askıyı vesa uyumlu bir hareketli askıya sabitlemek gerekebilir. Bunu becerebilenler nasıl yaptıklarını yazabilirse çok yardımcı olurlar herkese. Teşekkürler şimdiden.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Sneijder101010 kullanıcısına yanıt

Evet çok eski benimki de aynıydı bugün 473 geçtim. Çok farketti bayağı değişiklik var. 432 en az 7 ay önceki versiyon. Nasil yapacağın yine forumda yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civil27 kullanıcısına yanıt

VESA Uyumlu olmalılar, 300x300 diye biliyorum hepsi. Genelde uzatmalı aparatı oluyor 100x100'e takıp 400x400'e kadar uzatabildiğin.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konutcl brand site
    4K QLED Smart TV - 55 inch TV - C735 - TCL Europe
    https://www.tcl.com/eu/en/tvs/55-c735
  • alp2424 A kullanıcısına yanıt

Tkgs ayarını kapalı konumuna getir oto kanal güncelleme yaptığı için siliniyordur

• Tcl 50C635 kullanıpta memnun olmayan var mı?

• merhaba bende 55 c 635 kullanıyorum 1 aydır şimdilik memnunum gayet güzel fiyatına göre

• canziy C kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin ben de bugun samsung 65qn90b aldim acikcasi c935 almak istiyordum ama tcl bu fiyatlandirma ile kendi kaybetti muadil samsungta 30 binliralara gelirken tcl 57 binlira fiyat bicsin zor satar bu sene bu fiyat politikasi ile tv

• Selamlar, bugün 725g aldım. 12.799'a. Aslında niyetim daha üst model ve markalara girmekti. Ancak bugün MediaMarkt'a gidince fikrim değişti.Youtube'da inceleme izleyerek karar verdiğinizde haklı yorumlar olsa bile kafanız karışıyor. Kendinizi bi anca hiçbir şey seçemez halde buluyor, aslında sizi pek de etkilemeyecek özelliklere takılıyorsunuz. Ben yeni 1080p tv'den 4k tv'ye geçeceğim ama internette araştırırken kendimi 20klık tvlere bakarken buldum. Bugün 725'e canlı bakınca beni fazlası ile tatmin edeceğini fark ettim. F/p olarak da 12.799'un iddialı bir rakam olduğunu düşünüyorum.

Kullanan veya aldıktan sonra şunu şöyle yap gibi yorumlarınız varsa beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 27 Kasım 2022; 23:53:35 >
  • TCL ne yapmış öyle yaaa... TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Beklenen TCL modelleri geldi ama beklenmedik fiyatlar ile piyasaya çıktı.

TCL 65C835 = 42,000 TL

TCL 65C935 = 57,800 TL

OLED TV'lerden daha pahallıya mini-LED TV satmak peşindeler. Ama ZOR.

Hele Samsung 65QN90B son indirimler ile 34,230 TL - 3,500 TL para kart ile = 30,730 TL'ye gelirken bu fiyatlar ile C835 veya C935 satmaları hayal gibi. Oltayı atmışlar şaşkın bir balık yakalamanın peşindeler sanırım. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Ama işleri çok zor. Bunlar doğru fiyatlar değil. "Çocuk ölü doğdu" derler buna. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• p ve c serisi farkı nedir ?

• darkcald kullanıcısına yanıt
    P giriş seviyesi c daha üst. C serisi Quantum led oluyor. P ise düz. Alabiliyorsaniz c serisi alın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 28 Kasım 2022; 18:46:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

peki hocam TCL 55C728 ile TCL 55C728g farkı ne ?

72x 2021 73x ise 2022 galiba

f/p 55 ve üstü hangisi var TCL de Philips 55"7906 karşılık TCL 55"728 mi daha uygun ?

• Sonunda ki g Google TV olduğunu söylüyor. Fark etmez o. Update ile ister android ister Google TV kullanabilirsiniz. 728 var bende ve genel olarak memnunum. Evet 3 lu seriler yeni seri ama çok pahalı. Ay başında 12-13 bine satmıştı 728 i vatan ve teknosa. Onlara bir bakın isterseniz. Diğer TV hakkında bilgim yok ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 28 Kasım 2022; 18:49:9 >
  • Arkadaşlar bende 65c728 model var malumunuz Google playdan Asphalt gibi oyunlar indirip oynanabiliyor. Yalnız oyun kolu olması gerekiyor.
    Elinde oyun kolu olup deneyen var mı bunun için oyun kolu tavsiyeleriniz nedir?

• Xaelis X kullanıcısına yanıt
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuwww.tcl.com
    C735 TCL QLED 4K TV
    https://www.tcl.com/tr/tr/tvs/c735

benim gönderdiğim ekran görüntüsü de türkiye sitesindendi ama televizyonun arkasinda hiç öyle 300x 300 şeklinde bir uyumlu delik göremedim?

eğer denk düşüp monte edebilirseniz fotoğraflı paylaşabilirseniz sevinirim. Cevap için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil27 -- 29 Kasım 2022; 0:48:45 >

• Google tv ile oyun indirip oyun kolu olmadan Zank remote vb. uygulama ile oyun oynanabilir mi?

• civil27 kullanıcısına yanıt

Kurulum ekibi dün gelip 55C735 modeli ayaklı şekilde kurdu. Ekibe özellikle sordum. Arka kare şeklindeki panelde 4 noktadan duvara monte yapılabildiğini söyledi. Bilginiz olsun

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.