Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: z4m4 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.135
Cevap
500
Favori
1.020.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt

Tv ayarından vrr açınca ps5 de vrr ayarını açabiliyorsunuz usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tcl de neden numaratik kumanda yok kutudan sadece tv stick kumandaları gibi incecik küçük bir kumanda çıkıyor numaratik olmayınca bazı durumlarda hiç pratik olmuyor firmayı aradım 2023de çıkacak olan modellerde artık numaratik kumandaya geçilecekmiş bu tarz kumandayı servisten temin edebilirsiniz diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 24 Kasım 2022; 20:54:43 >
  • 55c725 sahibiyim bazen netflix uygulamasına girmeye çalışıyorken uygulamaya girmiyor ana menüye atıyor. Çözümü nedir acaba epey uğraşıyorum girmek için.

Birde önceden açık uygulamaları temizleyen bir uygulama vardı onu bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba

• MrChame kullanıcısına yanıt
    TV ayarlarında görünmüyor işte normalde bu eARC ayarının üstünde olması gerek ama yok.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Tşk ederim. Evet versiyon ve diğer herşey birebir aynı. Merak ettiğim v469 ne zaman geçeriz. Veya biz manuel yuklersek ne olur? Farklar neler? Neyse yükleyen birisi çıkarsa göreceğiz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt

Buffer temizleyen bi yazılım vardı, yeni yazılımda o yok. Ama isterseniz Ayarlar -Cihaz Tercihleri - Depolama - Dahili olarak paylaşılan depolama alanı ekranında ön belleğe alınan verileri, seçip silebilirsiniz.

Netflix sorunu için silip yeniden yüklemeyi denediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 24 Kasım 2022; 21:50:46 >

HDMI 1 veya HDMI 2 girişlerinden birini kullanıyorsunuz, değil mi ?

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Evet HDMI 1 girişini kullanıyorum sadece, ona da 2.1 kablo ile PS5 bağlı.

PS5'ten sinyal gelince vrr ve all seçenekleri oyun modunu açtığınız ekranda, altta olmalı deniyor. Servise bir sorun o zaman.

• hm1506 H kullanıcısına yanıt
    Sizde de eksik mi VRR ayarı?

Hocam oyun moduna alın sonra hdmi 1 e girin kanal ve girişlerden altta gözüküyor

• Konuyu uzun süredir takip ediyorum. 55C735 ve 65C725 arasında gidip geliyorum. Bugün Teknosa ve Mediamarkt magzalarında ürünleri inceledim. 725 güzel bir parlaklık ve netliğe sahip ancak 735'i inceleme fırsatım olmadı. Fikir verebilir iseniz çok sevinirim.

• ragnar4747 kullanıcısına yanıt
    Bunları yaptım bende gözükmüyor.

Edit: Tamam ben TV ana ekranından ayarlara giriyordum, orada gözükmüyordu VRR. Ama PS5 & HDMI 1 ekranındayken TV ayarlarına girince gözüktü VRR. Benim gibi göremeyenlerin bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 25 Kasım 2022; 16:4:36 >
  • Arkadaşlar ben c735 i geldiği gibi iade ediyorum. Az önce büyük çılgınlık yapıp LG oled55cs aldım. Umarım hanım evden kovmaz.

• volkie kullanıcısına yanıt

hocam merhaba bahsettiginiz hareket netligi kismi dinamik standart yada spor un altinda cikiyor ancak bu ayarlar dolby visoina gecince otomatik dolby gectigi icin dolbynin altinda da hareket netligi kismi pasif cikiyor ve orda ayar yapmama izin vermiyor

sizde de durum bu sekilde mi

• hibo H kullanıcısına yanıt

buffer gitmesi kötü olmuş ram düşük olduğu için sanırım arka planda 3-4 programdan dolayı netflix açılamıyor diye düşünüyorum.

netflixi silmedim ama verileri silmiştim daha rahat açılır diye ama etki etmedi arada yine açılmadığı oluyor birde uygulamayı silip yeniden yüklüyeyim en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 25 Kasım 2022; 9:58:34 >
  • fuckther7 F kullanıcısına yanıt

dolby vision iq da çıkmıyor Dolby bright ya da darkta çıkar. Dolby vision parlak a alıp ayarlarını öyle yap

• Arkadaşlar günaydın. 65c728 modeline sahibim ve iki gün önce uydu yayını gitti. Önce hattan zannettim ama dün tvden kaynaklandığını anladım. Böyle bir sorun yaşayan var mı ya da çözüm nedir bilen varsa sevinirim. Bir de şu uydu ayarlarını (sembol frekans gibi değerleri kastediyorum) buraya bir atarsanız tekrar bir kontrol edeyim.

• C725 serisi için en son güncelleme bunlar vrr için menüde varmı arkadaşın tvden bakmam lazım

ATV...V325

GTV...V501

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.