TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (157. sayfa)

-
-
tcl tvlerde 1 yıl TV+ üyeliği veriyormuş kampanya koşulları 23 kasım 30 kasım arası kurulum yapanlar yararlarnacaktır deniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 29 Kasım 2022; 17:52:15 > -
Arkadaşlar tlc 728 modeli var 4K trt nasıl ekleyebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 55 728g cihaz aldım. Ses açma ve kısma tepkisi eski Android telefonlar gibi bazen,yani geç tepki verdiginden 2 3 kez basıyorsunuz birden 6 7 birim artıyor veya kısalıyor.arayuzu de öyle ağır aksak bence. Bir diğer sorun da ethernetle bağlı olup internet olmasina rağmen neredeyse her tvyi actigimda net yok hotspot bağlayın uyarısı veriyor ki aslında net var. Keyremapper uygulmasi ile tuşlara kısa yol atadim ve tvyi tam kapattigimda ve tekrar açtığımda bu uygulamaya ait sistem izinlerini tekrar vermem gerekiyor. Bunlar harici Güzel bir TV gayet net ve güzel gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloyjack -- 29 Kasım 2022; 22:38:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bana şifreyi SMS olarak yolladı bilkom
nasıl yapılıyor o işlemler sizdeki hangi modeldi sadece belirli modellerde varmış
-
Kampanyadan 23 Kasım 2022-31 Aralık 2022 tarihi mesai bitimi arasında, Bilkom yetkili servisleri tarafından kurulumu tamamlanmış TV sahipleri faydalanabilir. 55c728 benimki
benim 55c728 kurulumu 22/11 de yapıldı
ama gerekte yok zaten tv platform ve uygulama dolu hangi birini izleyeceğini şaşıyor insan. Zaten vakit yok.
-
Hayırlı olsun. O ses açma kısma gecikmesi bende de var ve versiyonum v473 yani son versiyon. Demekki yazılım güncel olsada düzelmemiş o durum.
Diğer sorunlarınız için versiyonunuzu kontrol edin. Eski yazılım olabilir.
Benim tv de kurulumda v432 ile kalmiş ve günlleme yok dedi sürekli. Bende tcl update telegram kanalından güncel son versiyonu alarak usb ile güncelledim.
-
Tavsiyem rectv kurun bedava keyfinize bakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rectv serverleri kapanmadımı usta
-
Bende v473 versiyonunu indirip kurdum. V418 idi önceki güncellemem ve güncelleme yok diyordu. V432'yi de neden almamış anlamadım.
Daha önceden değişti mi bilmiyorum, ama v473'de YouTube dan imax video açınca resim ayarlarında imax modu çıkmıyor. V418'de ayrıca imax modu oluyordu. Şimdi sinema moduna olunca otomatik mi oluyor, neden kaldırılmış imax modu bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan006 -- 30 Kasım 2022; 19:32:1 >
kayıt için birşey yapmak gerekiyormu usta
-
Yeniliyor hep dün akşam güncelleme yayınladı
Bence çok güzel olmuş. Tavsiye ederim
Merhaba hayırlı olsun. Aynı TV den bende aldım. Henüz kurulumu yapılmadı. Çok fazla olumsuz yorum var. Iade düşünmeye başladım. Şu anda bir sorun yaşıyor musunuz?
55C728 Google TV için soruyorum mağazadan trt hariç diğer tv kanallarının uygulamalarını bulamadım - atv, star, show, kanal-d gibi; bunları yüklemenin başka bir yolu var mı? Annem ara sıra bunlardan dizi izlemek istiyor, eski televizyonumuzda Apple TV kullanıyorduk onun mağazasında bunlar vardı onlardan izliyordu rahatlıkla.
-
12 Kasım da kurulum yapıldı bize olmuyor dimi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar servis problem yok dedi. Bilkom ilgilenmiyor. Vatan da paketi açılmış ürünü iade almam diyor. İnşallah alanlar şanslı kişilerdir de bu sorunlarla karşılaşmaz. Yoksa yalnızsınız.
3 - 5 lira fazla verin Amazon'dan şaşmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 30 Kasım 2022; 14:22:49 > -
Kargo dün geldi, randevu için bekliyorum.
Valla bu süreçte bir sürü model ve marka inceledim. Hem diğer markalarda hem de TCL'nin üst modellerinde de aynı şikayetler mevcut. Maalesef şans işi. Amazon'dan aldım, sorun olursa iade edeceğim.
12k'ya bu özelliklere tv yok, denemeye değer.
55C728 modelini 11 Kasım tarihinde aldım ancak 24 Kasım tarihinde kurulum yapıldı. Sitedeki ibareye göre kurulum tarihim kampanyaya uygun, yani dâhil olmam gerekiyor. Ancak müşteri hizmetlerini aradığımda bize gelen bilgi 23 Kasım sonrası satın alımlar için geçerli yani kampanyadan yararlanamazsınız deniyor. Beni onlara gelen bilgi değil websitelerinde yazan bilgi bağlar, websitelerinde satın alımla ilgili bir ibare yok kurulum ibaresi var, yanlış mıyım? Hakkımı arayabilir miyim sizce yoksa beni bu şekilde kampanyadan muaf tutabilirler mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X