C725 120 hz değil ki, VRR olmaz. C728-C735-C635 120 veya 144 hz. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (155. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun kardeşim. bende dün kurdum izledim şuanlık güzel gözüküyor. Özellikşe netfilix ve trt 4k da izlemek baya eğlenceli. Uydu kanallarının kaliteside hoşums gitti. Sadece bazen sanki hızlandırılmış görüntü gibi geliyor bana. Uzun süredir tv izlemedim ondan mı yoksa 120 hz den mi bilemiyorum. Bazı hareketlerde × 0.50 felan faha hızkıhareket ediyormuş gibi oluyor 😀 ama genel anlamda hoşuma gitti. Daha doğrusunu hafta sonu inceledikten somra yazarım. Ama google tv tahminimden daha hızlı ve pratik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C735 için önerdiğiniz kullandığınız ekran ayarları varsa söylebilirseniz sevinirim. Hafta sonu yabancı forumlarda bakıp yapacağım yapınca ordan da bilgi veririm size.
Hayırlı olsun sizin TV de. Ben bugün LG yı teslim almak için Topkapı vatan a gittim bi ton uğraştırdılar beni, nasıl kurumsal firma bunlar bilmiyorum artık.
Her neyse mağazada tcl inceleme fırsatı buldum da gayet de hoş ve şık gözüküyordu tabi aydınlık ortam ve demo videolarda. Ama şekli güzel bi TV. Fiyatı da 19500 liraydı.
Bakalım bugün de tcl kargodan gelirse götürüp mağazaya iade edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C635 de 120hz değilmiş usta c725 c635 yanlız bunlarda memc desteği ile 2k da 120hz oluyor sanırsam youtubede c635 için 120hz deniyordu tabi bu olay 4k için geçerli değilmiş düşük çözünürlükte 120hz kadar yazılımsal olarak sanal bir şekilde oluşturabiliyormuş
Bu arada baktım şimdi VRR 50/60 hz tvlerde mevcut Lgde 4 model var philipsde 32 model varmış
MEMC, filmler ve videolar için yapay olarak ek kareler oluşturmayı mümkün kılar. Bu, 30 fps'de gelen bir filmin 60 veya 120 fps'de izlenebileceği anlamına gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 25 Kasım 2022; 12:51:47 > -
Size hayırlı olsun. Umarım istediğiniz verimş alırsınız. Oled bambaşka bir olau tabiki. Ama oled yanığı vs. Gerçekten uğraşmak istemediğim için almadım. Ama size hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Vatandan c728 modelini alanlar kervanına katılanlardan biri olarak, bende birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa.
- olarak, malum dünya kupası izlemek için trt 4k şu an gayet güzel bir seçenek. ürünün kurulumunun yapıldığı ilk gün, gelen servis çalışanı usb'den attığı listede bu kanal vardı ve sonra tkgs güncellemesi sonrası kanal kayboldu. artık tv ile inatlaşırcasına ben manuel olarak ekliyorum, bi süre sonra tv tekrar güncelleme yapıp trt 4k'yi listeden siliyor. benzer problemi yaşayan arkadaşlar varmı acaba ?
- olarakta oyun konsolum olmamasına rağmen iyi bir laptopa sahibim ve özelliklerini kullanabilmek adına yine vatandan paugge marka hdmi 2.1 kablo satın aldım. 4k, 120 hz, hdr sinyal almama rağmen oyun oynadığım esnada sürekli bir kopma yaşanıyor ve tekrar bağlanıyor. bazen 5 dk geçtikten sonra, bazen 15-20 sn içinde olabiliyor bu kopma.bu konu hakkındada bilgi verebilen olursa sevinirim.
Son olarak siz cihazın wi-fi performansını nasıl buldunuz? telefon ve laptopun full çektiği odada 5 ghz sinyalini yakalayamıyor, 2.4tede kopmalar olabiliyor.
-
P725 modelini kullanan var mı önerir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba c725 50hz panele sahip c735 100hz bu bile c735 i almak icin buyut etken daha uygun fiyata bulabilirseniz 65 c728 alin c735 le nerdeyse ayni yazilimsal 144 hz olayi disinda. 65 c735 alin demek isterim ama bu yilki tcl ler sacma sapan fiyatalra sahip 27 kusur binlerde o paraya sahsen samsung 65qn80b alirim ben de c835 hatta imkan olursa c935 almayi dusunuyorum ama bu fiyatlarla kesinlikle almam daha uygun fiyata qn90b dururken tclin yuzune bakmam umarim bilkom burayi takip ediyordur yurt disinda samsungun nerdeyse yari fiyatina sattigi tvleri turkiyede samsungtan daha pahaliya satmak hangi akla mantiga hizmet bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Telegram grubunda yeni bi güncelleme geldi ama tv de görünmüyor. Deneyen bilen var mı acaba?
New TCL T615T03 Google TV Update available in V473.
MT9615 Platform ....C735 & C835/C935.......(C728 & C825)
V8-T615T03-LF1V473.000411
V473 OTA
Link
build date= Nov 02 2022
build= 1667398451
security_patch= 2022-06-05
gmsversion= Android_11_GTV
product.build.fingerprint= TCL/G05_4K_GB/G05:11/AR2101/AR19:user/release-keys
revision= 000411
OTA size= 1.734 GB
Arkadaşlar 12-17k arası 55 inc tcl modeli onerebilir misiniz?
Qned vardi bir tane ama google tv olani var android olani var hangisi daha iyi ki?
120 hz modelmis. Beyazlari zayif geldi bana ama mediamarktda görmüştüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ps5 için 55c728g aldım 12k'dan tam f/p ürünü çok memnunum istediğim bütün özellikler var 12/15k arası 55inç ps5 için tv bakılıyorsa alacak arkadaşlara bu modeli tavsiye ederim.
Bende de C825 var.
Yeni güncellemede, nelerin değiştiğini görebileceğimiz bir yer var mı?
Tvde görünmemesi normal. Bu tarz updateler genelde başka ülkelerde verilir. Kimi zaman bize çok geç gelir. Yorumlara bakarak kurabilirsiniz.
Ben hep telegram grubundan indirip kuruyorum. Android tercihim olduğu için 098 sürümü ile devam edeceğim...
Tv bugün kuruldu. Güncelleme yaptım. 55 c728 google tv görüntü ayarlarının fotoğrafını atabilecek var mı? Güncelleme yapmadan önce görüntü ayarları otomatik modları görebiliyordum. Şimdi sadece parlaklık renk vs gözüküyor. Otomatik sinema mod , oyun modu vs kayboldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aynen hocam sana bahsettiğim olay otadan geç güncelleme geliyor. 469 dan 473 e geçtim şuan memnunum bir sıkıntı yok. Bazen xboxta hdmi geç geliyordu o sorun duzeltilmiş.
Evet yeni sürümü usb flash belleğe atıp kurabilirsiniz. Telegram grubunda sorun yaşayan yoksa kurun gitsin. İsterseniz düşürebiliyor img update dosyası ile...
Bütün programları sıfırlamak gerekiyor değil mi yükleme sonrasında. İlk kez yükleme yapıcam da.
Telegram da da birisi 469dan daha güzel demiş, kimisi hiç bir farklılık yok demiş. Değer mi bilemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X