Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.138
Cevap
501
Favori
1.021.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şeytana uyma sen 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok ani bir giriş olacak ama tcl c725g modeli 8900 tl şu anda.

xboxtan oyun oynayacam (fifa ve gamepassteki oyunlardan, fps gibi hızlı oyunları az oynucam)

netflix, prime, disney gibi sistemleri kullanacam

son amacım da uydudan tv izlemek.

bu fiyata önerir misiniz? kullanıcı yorumlarını alabilir miyim?

bir de google tv olunca iptv kullanamaz mıyım?

teşekkürler şimdiden

• tümooo T kullanıcısına yanıt

50 inç fiyatı mı ? 55 ise çok iyi fiyat.

Google tv ile sadece menüler ve ekranlar değişiyor, iptv kullanabilirsiniz.

• hibo H kullanıcısına yanıt

hocam 50 inç, ilgilenenler olabilir diye yazıyorum: 55 inç versiyonu teşhir ürünü akasya avm teknosada bugün 9497 tl gibi bir fiyattı

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Hocam burda var güncel kanal listesi

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuMusa Tivamateyoutube
    Benim tv modelim TCL 65C728 modeli aşağıdaki kanal listesi tüm c728 modellerinde çalışır diye tahmin ediyorum. Diğer kanal listelerinde TRT 4K yoktur. Bu listede ikinci sırada TRT ULTRA HD TV diye geçiyor bilginiz olsun. 20.11.2022 Kanal Listesi Tarihi https://drive.google.com/file/d/1PuJe-761zKfMlBJ5qzi1OMamz6eglTWt/view?usp=drivesdk
    https://www.youtube.com/watch?v=VwytmuNEgWw&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingo_disco kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/tcl-qled-ve-led-televizyonu-inceleme-paylasim-ana-konu--146510147-153

• Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 15 gün önce aldığım 55C728 tv'yi 2 gün önce kurdurdum. Televizyon fiyatına göre genel olarak güzel. Görüntü kalitesini beğendim. Bendekinin ciddi bir bulutlanma probleminin olmadığını düşünüyorum. Fakat bazı problemler var ve biri malesef çok ciddi.

- Yazılımı genel olarak tutarsız buldum. TV üzerindeki mikrofonun çalıştığına bile emin değilim. Sesli komut çok sıkıntılı. Kumandadaki mikrofonda sorun yok. Fakat TV bazen komutları yerine getirmiyor.

- Ayarlarla uğraşmak zor ve çeviriler çok kötü. Bilenler için İngilizce kullanmak daha uygun olur. Bunun dışında Google TV güzel.

- Bazen Xbox Series X'de oyun açılışında 120Hz'e geçildiği anda görüntü gidiyor. Başka bir kaynak seçip geri gelince düzeliyor. Telegram gruplarına bakarsanız bilinen bir sorun.-

- Gray uniformity (Türkçe terimi bulamadım.) oldukça kötü. Gri arka planlı görüntülerde ciddi kirli ekran efekti yaşanıyor.

- Köşelerde farkedilir karanlık alanlar mevcut. (Vignetting.)

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

- Özellikle düz arka planlı görüntülerde yatayda tüm ekranı kaplayan parlak alanlar farkediliyor. Tahminimce aydınlatma ledleri.

- Ekranın sol kenarı ve alt kenarındaki alanlar tv'nin geri kalanına göre daha parlak. Bu durum yine düz koyu arkaplanlarda çok farkediliyor.

- Ve en ciddi problem, özellikle üst ve yan açılardan bakıldığında ekranın sağ ve sol iki merkezinden gelen ciddi bir ışık sızıntısı var. Uzun pozlama ile çekilmiş bir fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz. Tabiki gözle bu şekilde görünmüyor ama oldukça farkedilir:

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Velhasıl bu sorun olmasa diğerlerine kafayı takmadan mutlu şekilde kullanmaya devam edebilirdim fakat servis çağırdım. Ücret iadesi almaya çalışacağım. Bakalım ne olacak...

Güncelleme: Alınan cevap: TV'nizde bir problem yok. Hepsi normal. Bilkom'la konuştum, ilgilenmiyorlar. Anlayacağınız bu tv'yi alırsanız arkanızda destek olmayacak.

120 Hz'i ilk defa tecrübe eden biri olarak ise beklediğim kadar fark yaratmadı. Eğer iade alabilirsem 60 Hz, mümkünse mini led bir tv bakacağım.

Sorularınız olur ise mutlaka sorun. Dönüş yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 30 Kasım 2022; 14:19:33 >

• gkon kullanıcısına yanıt
    Bu sıkıntıları duymak bir miktar canımı sıkmadı değil.. Halen kargodaki c735 için bi miktar acaba dedim açıkçası.

• haqoco kullanıcısına yanıt

Hocam geldiği gibi iade edin derim. Servise bu görüntüleri attım, servis problem yok karanlık sahnelerde olur dedi. Gelip bakmıyorlar bile. Bakalım ne kadar uğraştıracaklar. Şaka gibi. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bu arada Vatan Bilgisayar iade durumlarını bilen var mıdır? Ürün bana ulaşalı 12 gün oldu. İnternetten almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 24 Kasım 2022; 10:50:4 >
  • Tv bir yerde sans işi her marka da bu sorunlar var Led TV'lerde sikayet kısmına bakarsanız tüm markaların şikayetleri dolu aslında led teknolojisi ölü doğan bir teknoloji oled dersen logo yanığı beyaz sıkıntılı vs vs

• Model numaralarının sonlarında bulunan g ne anlama geliyor bilen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • battis kullanıcısına yanıt

Yazılımın Google TV olduğunu gösteriyor diye biliyorum.

Fabrika çıkışlı Google tv kurulu olarak geldiğini gösteriyor. Değişimini kendiniz yapabilirsiniz android tv ye.

• citiraga kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim bilgi için

Rica ederim hocam, saygılar

• haqoco kullanıcısına yanıt

Hocam tv kurulumu yapıldı. Akşam inceledikten sonra bilgi veririm sana

• ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Sizden detaylı bilgi bekliyorum. Benim TV bugün de gelmedi.

• Bu yazılım konusu ne olacak? benimki v432 son versiyon v469 ama yuklemeye cesaret edemedim. Farkı ne acaba? Bende 5g wifi görmüyor.

tv 55c728g

kurulum yapan arkadaşlar versiyonlarını paylaşırsa sevinirim.

• 55C728 modelinde VRR ayarı görünmüyor, neden olabilir? PS5 de desteklemiyor diyor hâliyle. Yazılım güncel, HDMI 2.1 kablo bağlı ve Oyun modu açık olmasına rağmen.

• busterr kullanıcısına yanıt

yazılım versiyonunuz kaç? bende v432 ve taratınca güncel diyor ama herkeste farklı versiyon var anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.