< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (153. sayfa)

-
-
çok ani bir giriş olacak ama tcl c725g modeli 8900 tl şu anda.
xboxtan oyun oynayacam (fifa ve gamepassteki oyunlardan, fps gibi hızlı oyunları az oynucam)
netflix, prime, disney gibi sistemleri kullanacam
son amacım da uydudan tv izlemek.
bu fiyata önerir misiniz? kullanıcı yorumlarını alabilir miyim?
bir de google tv olunca iptv kullanamaz mıyım?
teşekkürler şimdiden
-
50 inç fiyatı mı ? 55 ise çok iyi fiyat.
Google tv ile sadece menüler ve ekranlar değişiyor, iptv kullanabilirsiniz.
-
hocam 50 inç, ilgilenenler olabilir diye yazıyorum: 55 inç versiyonu teşhir ürünü akasya avm teknosada bugün 9497 tl gibi bir fiyattı
-
Hocam burda var güncel kanal listesi
Musa Tivamateyoutube
Benim tv modelim TCL 65C728 modeli aşağıdaki kanal listesi tüm c728 modellerinde çalışır diye tahmin ediyorum. Diğer kanal listelerinde TRT 4K yoktur. Bu listede ikinci sırada TRT ULTRA HD TV diye geçiyor bilginiz olsun. 20.11.2022 Kanal Listesi Tarihi https://drive.google.com/file/d/1PuJe-761zKfMlBJ5qzi1OMamz6eglTWt/view?usp=drivesdkhttps://www.youtube.com/watch?v=VwytmuNEgWw&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/tcl-qled-ve-led-televizyonu-inceleme-paylasim-ana-konu--146510147-153
-
Bu sıkıntıları duymak bir miktar canımı sıkmadı değil.. Halen kargodaki c735 için bi miktar acaba dedim açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam geldiği gibi iade edin derim. Servise bu görüntüleri attım, servis problem yok karanlık sahnelerde olur dedi. Gelip bakmıyorlar bile. Bakalım ne kadar uğraştıracaklar. Şaka gibi.
Bu arada Vatan Bilgisayar iade durumlarını bilen var mıdır? Ürün bana ulaşalı 12 gün oldu. İnternetten almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 24 Kasım 2022; 10:50:4 > -
Tv bir yerde sans işi her marka da bu sorunlar var Led TV'lerde sikayet kısmına bakarsanız tüm markaların şikayetleri dolu aslında led teknolojisi ölü doğan bir teknoloji oled dersen logo yanığı beyaz sıkıntılı vs vs
Model numaralarının sonlarında bulunan g ne anlama geliyor bilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılımın Google TV olduğunu gösteriyor diye biliyorum.
-
Fabrika çıkışlı Google tv kurulu olarak geldiğini gösteriyor. Değişimini kendiniz yapabilirsiniz android tv ye.
Tesekkür ederim bilgi için
Rica ederim hocam, saygılar
Hocam tv kurulumu yapıldı. Akşam inceledikten sonra bilgi veririm sana
Eyvallah hocam. Sizden detaylı bilgi bekliyorum. Benim TV bugün de gelmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yazılım konusu ne olacak? benimki v432 son versiyon v469 ama yuklemeye cesaret edemedim. Farkı ne acaba? Bende 5g wifi görmüyor.
tv 55c728g
kurulum yapan arkadaşlar versiyonlarını paylaşırsa sevinirim.
-
55C728 modelinde VRR ayarı görünmüyor, neden olabilir? PS5 de desteklemiyor diyor hâliyle. Yazılım güncel, HDMI 2.1 kablo bağlı ve Oyun modu açık olmasına rağmen.
yazılım versiyonunuz kaç? bende v432 ve taratınca güncel diyor ama herkeste farklı versiyon var anlamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X