TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (152. sayfa)

-
-
Oyun oynuyorum, xbox ile. Zaten onun için alıyorum ama hz değeri dışında arada ciddi bir fark mı onu çözemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
098 android tvler için son yazılım. google tv'ler için V469. Sizde V432 var. TV'niz C728 ise telegram grubundan v469'u indirip flashbellek ile kurabilirsiniz, veya TCL'nin TR ülke kodu için ota güncellemesi vermesini bekleyeceksiniz.
-
55c728 mi yoksa 55c735 mi modeliniz
Hocam xboz oynayacaksınız c728 almanız daha iyi olur. 120 hz olayından dolayı
728 hocam bendeki
Mutlaka çözümü olmalı bence. Dediğiniz gibi bi durum varsa eğer 120 hz olmasının bi anlamı olmaz ki. C728 olan arkadaşlar destek verebilir size. Ben c 735 aldım bugün geldi. Yarın kurulumu olacak. Kurulumdan sonra bilgi veririm size
cok tesekkur ederim
sizede hayirli olsun gule gule hayirla saglikla kullanin insallah
Arkadaşlar yarın 55C728'i kuruluma gelecekler. Kurulumda kontrol ettirmem gerekenler nelerdir? Ölü piksel testi gibi şeylere bakıyorlar mı yoksa benim mi açmam gerekiyor, eğer öyleyse nereden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 23 Kasım 2022; 16:20:23 > -
Televizyonu gelenlerin yeni tvleri hayırlı olsun. Deneyimlerini paylaşırlarsa seviniriz. Biz hala horoz kargo bekleyelim. Nalet kargo firması. Şeytan diyor geldiği gibi geri gönder git oled al ama işte şeytana uymayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şeytana uyacaksanız Vestel 55O9900 modeli var oled fakat ne kadar oled ne kadar ömür sunar artık bilemeyiz gerçi ev kullanıcısı için günlük kullanım 5 saati geçmiyecek şekilde kullanılırsa 5sene garanti veriyorlar diye biliyorum
-
Benim 55C728g dün kuruldu ben evde yoktum. Test yapın dedim ama sanmıyorum yaptıklarını. sadece kutudan cıkarıp sehpaya almışlar kumanda ve kablo tv akıllı kutuyu bağlamışlar. Nasıl kullanılacağını gösterip gitmişler. Kutuyuda atmayın 2 yıl demişler:)
Bu arada gmail hesabınızı ve şifrenizi hazır edin hesap girilmeden olmuyor.
Akşam ben gittiğimde kurcaladım biraz.
You tube pixel testlerini açtım baktım çok fazla tecrubem yok ama baktım sağına soluna ezik kırık dökük var mı diye.
Marketten downloader uygulamasını indirip oradan inatbox yukledim. Nasıl yapılacağının videosu youtube da var çok basit.
Air mouse almıştım onu denedim. Usb dongle takınca hemen tanıdı ve kullanıma hazır hale geldi hiçbirşey yapmadım.
Söyle bir durum var güncelleme var mı diye baktım yoktu. Bugün buradan bir arkadaşın yardımı ile v469 versiyonunu telegramdan bulup indirdim aksam usb flaş ile atacağım tvye.
Ben ethernet ile bağladım ama wifi 5 göremedi sanırım bu güncelleme ile görecek. Şu ank versiyon v432
Akşam yine buradan bir arkadaşın verdiği renk video resim ayarlarını uygulayacağım.
aklıma gelenler bunlar. Soracağınız birsey varsa cevaplarım.
Bu arada ciddi bir sorun gördüm youtube 4k futbol maçi videolarında hareketli görüntüde mesala top süren koşan oyuncunun etrafında çok fazla blurlanma gördüm canım sıkıldı başka yaşayanlarda varmış bu yeni güncelleme ve ayarlar düzeltir umarım.
-
çok tşk ederim indirdim akşam atacağım tv ye. Bu arada dosyalar zipli haldemi atılacak. Yokda çıkarayım mı?
-
zipli şekilde, usb fat32 formatlı olmalı ve sadece update dosyası olmalı.
-
Hocam dün verdiğim siparişi bugün teslim etti horoz lojistik. İstanbul anadolu yakası. Yarın kuruluma gelecekler.
Vay çok hızlı olmuş hangi siteden almıştınız ki? Benim TV İzmir'den geldiği için uzun sürdü. Yarın gelir diye umuyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanın..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu atarsak garanti bozulma falan olayına girmiyor değil mi hocam? usb den güncellesek
-
Trendyol dan aldım. İncehesap satıcısından. Sağ sağlim sorunsuz gelsinde.. geç gelsin hocaö
motion ayarları ile ilgili, judder reduction i 4 çekin o da olmazsa 0,
üst düzey tv de alsanız hareketli sahnelerde bu oluyor, 23 24 veya 30fps film ve ya videolarda araya kare ekleyerek daha akışkan "Smooth" dediğimiz bir görüntü oluyor ama dezavantajıda objelerin etrafında bozulmalar olabiliyor. bende motion ayarları üsteki 8 alttaki 4
-
Sanmam. Nasılsa aynı yazılımı bir süre sonra otomatik olarak tv kendi yükleyecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X