Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malesef sonuç hüsran route sorunlu bütün çalışmalarımda çift hatta giderken çarpışmayı engelleyemedim bu şekilde nasıl oluyor anlamış degilim bu routeyi siliyorum bize uyumlu degil başka bir route bulup activiteyi yapacagım tüm emeklerim boşuna gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin87

çetin abi inşallah denemeler sonuç verir activeyi dört gözle bekliyoz...
    aegis kardeşim sana pm attım bide vol 3 acele etme bide arkadaşlarda yabancı lokolar mevcut buharlı falan bide rota için sanırım 9 du 9. sayfada rus rotası var üsten 3. rota 64mb bizim türkiyeye çok benziyo forumun önceki sayfalarında linkler ölmediyse paylaşımlar var orada ama türk trenleri kadar zevk alamıyoz ...
    şafak abi bi yönden haklısın herkes kendi bölgesine çizemeye bilir zor olacak tabikide ama zati içimizde sınava hazırlananlar var inşallah rail simulatör sınavdan sonra çıkar rota içinde ortak bi hat belirleyelim herkes çalışsın ama güzel olsun...
    tarık abi tişort unutulmasın istiyorum denizlide turkish train team yazan bi tişortla dolanmak istiyom burda fotografcılar basıyo ama tişortta oyun görüntüsü istemiyom şafak abinin çalışmasını beklicem yoksa uzaylı gibi herkes bana bakıp gülecek bu çocuk nie tren resimli bi tişortla dolanıyo diye..

7. sayfadaymış

Ekleme: Ve hala çalışıyor linkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsultan -- 13 Ekim 2006; 4:04:45 >

• Engin hocam yarın kargoya veriyorum cd'leri. :) Dün de o route mal...(rus) neydi indirdim. Kurmadım. Bide şu Xtrack tı sanırım onuda indirdim kurdum. Şafak bey'le konuştuk. Cd'lerim yeni halleriyle cmt elimde olacak. Teşekkürler.
  • Merhabalar

Arkadaşlar, en sonunda E43007 ve E43042 resmen bitti! Dün en son testlerini de tamamladım, fazla vaktim olmadığı için sadece E43007'nin bir resmini size gönderiyorum. Şimdiden Toshiba'larımız hepimize hayırlı olsun. E43037 ve E43040'ın yapımı da devam ediyor. Gelişmeleri ve yeni resimleri sizlerle paylaşacağım. Görüşmek üzere...

TCDD tren similatörü
  • Şafak Bey tek kelimeyle harika olmuş emeğinize sağlık
  • Toplam 33 sayfa olmuş okumaktan gözlerim kanlandı Ben acayip heves ettim bu oyun için anladığım kadarıyla oyun bulmak biraz zor eski olduğu içinmi acaba_? Bide TCDD tenlerini eklemek için bir program geliştirilmiş sanırım.. Ben şimdi bu oyunu almak istiyorum ve bugune kadar yaptığınız bütün çalışmakardan loko lardan yaralanmak istiyorum diyelim.. Bide bu yaptğınız senaryolar ( karda kalan loko yu kurtarma vs vs) sizin çalışmalarınız sanırım.. Bildiğim kadarıyla bu tür smilasyon oyunlarında bu derecede senaryolar yok.. Kısacası ben şu anda oyunu almak bu programı edinmek ve eeklerinizden yaralanmak istiyorum tcdd trenlerinden yani.. Bana oyunu orjinal kopyasını ve bu bahsedilen programla birlikte güncel ve eski çalışmaları kargo yoluyla gönderebilecek bir yardım sever arkadaş varmı ? Tabiki ücret karşılığında.. Hernekadar söylendiği gibi emeğin karşılığı parayla ödenmesede çok heves ettim.. Saygılar.. Çalışmalarınızda başarılar dilerim..

• aegis cd ler için saol şafak abi e 43000 ler çok güzel oluyo herzamanki ellerinize sağlık...
  • DE18118___DE18115 karlı bir gün batımında yola çıkmak için hazırlanıyor

TCDD tren similatörü
  • Resimlere devam

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü
  • n2oforce arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin oyun kısaca microsoft train simulatörün eklentisi msts+turkish train add ons vol 3 ün fiyatı 30 ytl almak istiyosan buraya msj atarsın şafak beyden sipariş edebilirsin. bu topicteki herkesde bu oyun var şafak beyin teli bi üs msj larda yazıyo
  • engin çok sağol.. Şafak bey'e buradan ulaşabilir yada telefondan ulaşabilirm anladığım kadarıyla.. Peki bu oyunun orjinaline yada orjinal kopyasına ulaşmam mümkünmüdür.. Ufak bir araştırma yaptım fakat izmir de bulamadım.. Tavsiyeleriniz yada önerebileceğiniz bir yer varmı acaba izmirde _? şimdiden sağolun..
    quote:

n2oforce arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin oyun kısaca microsoft train simulatörün eklentisi msts+turkish train add ons vol 3 ün fiyatı 30 ytl almak istiyosan buraya msj atarsın şafak beyden sipariş edebilirsin. bu topicteki herkesde bu oyun var şafak beyin teli bi üs msj larda yazıyo
  • n2oforce arkadaşım izmir de varmıdır bilemiyorum fakat İstanbul da aradım 1 kere rastladım gerçekten çok çok zor bulunuyo aramızada hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

quote:

çetin abi inşallah denemeler sonuç verir activeyi dört gözle bekliyoz...
    aegis kardeşim sana pm attım bide vol 3 acele etme bide arkadaşlarda yabancı lokolar mevcut buharlı falan bide rota için sanırım 9 du 9. sayfada rus rotası var üsten 3. rota 64mb bizim türkiyeye çok benziyo forumun önceki sayfalarında linkler ölmediyse paylaşımlar var orada ama türk trenleri kadar zevk alamıyoz ...
    şafak abi bi yönden haklısın herkes kendi bölgesine çizemeye bilir zor olacak tabikide ama zati içimizde sınava hazırlananlar var inşallah rail simulatör sınavdan sonra çıkar rota içinde ortak bi hat belirleyelim herkes çalışsın ama güzel olsun...
    tarık abi tişort unutulmasın istiyorum denizlide turkish train team yazan bi tişortla dolanmak istiyom burda fotografcılar basıyo ama tişortta oyun görüntüsü istemiyom şafak abinin çalışmasını beklicem yoksa uzaylı gibi herkes bana bakıp gülecek bu çocuk nie tren resimli bi tişortla dolanıyo diye..

7. sayfadaymış

Ekleme: Ve hala çalışıyor linkler.

Ya arkadaşlar ben bu route'ları indirdim(Malohitovka vs..), kurdum ama route listesinde göremiyorum nedendir acaba.
    Bunu bana detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.

Daha yeni olduğumuz için öğrenene kadar biraz başınızı ağrıtacağım, kusuruma bakmayın artık .

Selamlar.

• cemsultan arkadaşım

önce program files tan microsot games i bul içine gir sonra route var oradan hangi route yi yüklediysen onu seç içine gir
    daha sonra içinde instal var onu bul ve tıkla o kendi kurucak artık oynaya bilirsin

TCDD tren similatörü
  • Tamam bende aynısını yaptım. Hatta install ederken ufak siyah bir dos ekranı açılıyor.

Ama olmadı.
  • olması lazım ya bide sen hangi route yi yüledin ona göre konuşayım
  • Amacı nedir bu oyunun?
    Çok merak ettim cvp atmassanız darılırım
  • Malohitovka ve Ukrzaliznytsya route'larını yükledim.
  • selam...yeni aramıza katılan arkadaşlar aramıza öncelikle hoşgeldiniz diyorum..bu oyunun amacı tren similatör tren sürüyorsunuz öncelikle bir makinistin günlük seferlerindeki yaşadıgı tüm aktiveteleri yapıyorsunuz yolcu alıp yolcu bırakıyorsunuz manevra yapıyorsunuz buna benzer şeyler ben genelde akşam sandalyeyi pc başına alıp başlıyorum tren sürmeye istasyonda beklerken cay su meyve yiyorum..ve trenleri izliyorum sonra bana verilen yolda yola devam ediyorum...oyunun amacı böyle ...

gelelim tişört meselesine asla fazgecmedim halen devam ediyor tişört meselesi şafak beyin gönderecegi resimi bekliyorum..evet fotografcılar baskıyı yapıyor kaliteli resim ve dizayn oldugu zaman süper birşey olacak...
  • e43007 gerçekden harkulade olmuş...ellerinize saglık şafak bey...
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.