sorun formatla çözülecek xp sp2 kullanıyorum engelleme gibi sorun var bir giriyor bir girmiyor olmassa normal xp yüklerim route çok alman routesi bende vardı activite yapmıştım ama sorunlu cıktı ben araştırıyorum iyi bir route bulursam haber veririm.
DE 22063 VE DE 24331
bende windows xp service pack 2 kullanıyorum
Engin87 kardeşim. Yardımın için teşekkürler. Ama ben zaten uzun zamandır bu foruma ve groups.google daki gruba üyeyim. Şu andaki mevcut bilgisayarım bu oyunu kaldıramadığından dolayı oyunla pek ilgilenemiyorum bu yüzdende uzun süredir foruma girmiyordum. Ben bu oyunu yaklaşık olarak 3-3,5 senedir oynıyan birisiyim. Fakat yazılım vs. gibi bilgilerimin bu oyuna yama yapacak kadar olmaması sebebiyle sadece oynuyorum, birazda activity falan yapabiliyorum. Fakat demiryollarımız ve trenler hakkında geniş bilgiye sahibimdir. Bu konularda istediğiniz soruları sorabilirsiniz elimden geldiğince sorularınızı yanıtsız bırakmam. Fena sayılmayacak derecedede elimde fotoğraf arşivim var. Bu konudada benimle irtibata geçerseniz istediğiniz fotoları sizlere göndermeye çalışırım.
Sanırım Denizli den bi arkadaşımız Denizli ye 33000lik gelmediğini yazmıştı. Denizli ye sık sık 33000likler gider. Fakat sadece yakıt ihtiyacı, makinistlerin dinlenmesi veya arıza gibi sebeplerden Denizli Gara girerler bunun dışında Kaklık veya Goncalı dan yüklerini alıp geri dönerler. Bu istasyonlara giderseniz 33000likleri görme fırsatınız vardır. Hatta bu istasyonlarda manevra vs. gibi işler sebebiyle uzun süre beklerler. Sizlerde bu arada makinaları bolbol fotoğraflarsınız.
makinist26 arkadaşım bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız içim çok saolun bu forumda denizlili tek üye benim ben yazmıştım 33000 gelmiyo diye ben en son havaalanına giderken çardakta görmüştüm denizli gar küçüktür burda fazla tren uğramıyo haklısın ama benim oralara gitme şansım yok gitsembile de33000 denk getiremeyebilirim.
Pardon ben kimin yazdığına dikkat etmemiştim. İstasyon çıkışındaki denizli depo şefliğini biliyorsunuzdur. Orada depo şefi bi abi var kendisiyle İzmir - Denizli arasında bir tren seyahatinde tanışma fırsatım olmuştu. Fakat tam olarak ismini hatırlayamıyorum. Beyefendi ve iyi birisi. Onunla konuşursanız size 33000 liklerin geliş gidiş saatleri hakkında bilgi verecektir sanırım. Veya Denizli Gar hareket memurluğuna gidip derdinizi anlatırsanız onlardanda saat ve tarihler hakkında bilgi alabilirsiniz. Ama bence fotoğraf çekeceğinizden pek sözetmeyin. Sonuçta fotoğraf çekmeniz için genel müdürlükten izin belgesi almanız gerekiyor. Bunu biçok istasyonda aslında söz konusu etmezler demiryolcular genelde iyi niyetli insanlardır ama yinede bu şekilde yasal yolları kullanırsanız hiçbir sıkıntıyla karşılaşmazsınız.
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle makinist26 isimli arkadaşımıza aramıza hoşgeldin demek isterim. Tabii ki, bu simulatorun gelişmesini isteyen, taşın altına elini koyabilecek herkesin yardımlarına açığız. 6 sene bu işle tek başıma ilgilendim, şimdi azimle çalışan istekli insanlar görmek beni çok mutlu ediyor. "Ben ne yapabilirim ki?" demeyin; hemen herkes yardımda bulunabilir. Resim, belge vb.den ziyade, simulatoru geliştirecek ve sonuçta ana hedefimiz olan bir Türk hattını, özellikle Ankara-İstanbul hattını bitirmemde yardımcı olacak insanlara ihtiyacım var. Her türlü yardımlarınızı seve seve kabul edebilirim. Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar için mail adresim Safak_Aktas@hotmail.com , tel numaralarım ise 0505 441 7126 ve 0535 563 1276. Herkese çalışmaları ve güzel düşünceleri için teşekkürler...
Merhabalar
Sizlerle henüz bitirdiğim ve E43007 ile birlikte fabrikadan çıkardığım E43042'nin bir resmini gönderiyorum. Tabii size bir sürprizim var demiştim ya, aslında iki sürprizim var arkadaşlar. İlkini açıklıyorum:
TCDD Habis-wu Kapalı Yük Vagonları
Bu sürpriz modeli de, yama ile birlikte indirebileceksiniz. İkinci sürprizimi de çok seveceksiniz emin olun. Onu da bugün yarın açıklarım. Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Yalnız Vol 3.0'ları Vol 3.1 yapacak yamanın boyutu ile ilgili bazı sorunlarım var. Dosya boyutu tahminlerimin üzerine çıktı, mecburen birkaç parçaya bölünecek gibi görünüyor. Gelişmeleri sizlerle paylaşırım. Çetin bey, boyadığınız modeller çok güzel görünüyor, öncelikle tebrik ederim. Yalnız genelden bir ricam olacak arkadaşlar, benim yaptığım modelleri boyarken lütfen aynı plaket numarasını vermeyin. Mesela DE24331'i ben mavi tren için mavi olarak yaptım, şimdi Çetin bey'in boyadığı model bu model, bu nedenle bu dosyayı ondan alan herkeste mavi DE24331 yerine bu model gelecek. TCDD'de makine çok, boyama yapacak arkadaşlardan ricam modelin plaket numarasını da değiştirerek boyamaları. E43037 ve E43040'ın üretimi bayramdan sonraya kaldı, gelişmeleri bildiririm. Görüşmek üzere, hoşçakalın...
Merhabalar
TCDD Habis-wu Kapalı Yük Vagonları'nın iki resmini gönderiyorum. Bilginize...
Merhabalar
TCDD Habis-wu Kapalı Yük Vagonları'nın iki resmini gönderiyorum. Bilginize...
Not: MSTS Turkish Trains Add-ons Vol 3.1 TCDD eklentilerini edinmek isteyen arkadaşlar, bana verdiğim email adresim veya telefon numaralarımdan ulaşabilirler...
Katılalı çok oldu Şafak abi:)) Ben Ayhan.
Toshibalar ve habbisler cok sahane oluyor ellerine sağlık. Şu oyunu oynayabileceğim bi bilgisayara bi kavuşabilsem dünyalar benim olacak.
Arkadaşlar, Trenler grubu olarak özel bir tren kiralıyarak Afyon - Manisa - Afyon hattinda veya Ankara - Zonguldak hattında bir gezi planlıyoruz. Daha tarih ve güzergah tam olarak belli değil. Fakat bu 2 güzergahtan biri olacak. Bu geziyi en az 30 kişi olarak yapmayı planladık şu an itibarı ile 23 kişi gezimize katılacak bu rakam 30 u buldugunda gezinin tarihi ve güzergahı kesinleşecek. Bana uyarmı demeyin çünkü katılımcıların hepsine uyacak bir tarih belirleyeceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlar bana özelden veya buradan isimlerini yazdırabilirler. Ücretler; Afyon - Manisa -Afyon kişi başı 177ytl Ankara - Zonguldak kişi başı 122 ytl dir Bazı istasyonlarda trenimizi durdurmak istersek saat başına 12-15$ civarı ücret ödememiz gerekecek. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
slm arkadaşlar ayhan bey aramıza hoş geldiniz öncelikle...Şafak bey gercekden cok süper olmuş ellerinize saglık birinci süprizi ögrenmem güzel oldu gercekden süprizleri hep merak etmişimdir..de33000 resim cekim için adana dizel deposunda gösterilen ilgiden ve yardımlarından dolayı cok tşk ederim..gerçekden cok hayran kaldıgım resimler cektim gercekden ve sanki de33000 cennetine düştüm tabi hava biraz kapalı ve yagmurlu oldugu için de33000 lik dizelin yagmurlu havada makina kapalı bir şekilde yagmur altında bırakılmaması yolunda uyarılar vardı o yüzden biraz cekim yapamadık ama daha sonra de33024 ve 27 nin daha yeni geldigini yeniceden gelmek üzere oldugunu ögrenince bekledim beklerken bir kac resim aldım..gercekden süper resimler... Şafak bey resimleri ben sizin mail adresinize gönderiyorum bu işte biraz veya fazla acemiyim ama cekimlerle eksilerimi söylerseniz sevinirim ..ses kayıt meselesine gelince sesde makinanın acemisi oldugum için seslerde sorun yaşadım onuda ikince edapda cözecegim...
birinci en cok begendigim resim...iyi bir ekran kartında süper görüntüsü var bunu a4 resime renkli olarak baskı yaptıracagım süper bir resim ...buna ebnzer bir kac resim daha var..
işte süper bir resim de33024 ve de33027 ve de33009 de33008 gıcır gıcır renkler süper makinalar süper boy olarak yaklaşık 1 metre daha fazla uzun boyda de22000 liklerden arkadaşlar diger cektigim resimleride şafak beye maille gönderecegim çetin kardeş sanada gönderiyorum umarım kullana bilirsin..
de33027 geçen bizim burdaydı arifiyede hatta makinistiyle biraz muhabbet etmiiştik
quote:
Orjinalden alıntı: cemsultan
Malohitovka ve Ukrzaliznytsya route'larını yükledim.
Arkadaşlar bir el atın. Ben bu route'leri yükledim ama menüde gözükmüyor nedendir acaba.
Yoksa oyunu yeniden mi kurmam lazım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar.
slm cem sultan kardeş nasıl bir gözükmeme bu editor tolsada görüyormusun rotayı...
20 25 adet resim var arkadaşlar boyutu inanılmaz yüksek 215 mb buluyor işlerinden seciyorum bazılarını...link yapmam gerekiyor link yapar gönderirim arkadaşlar gerçekden süper resimler...ben cok etkilendim heleki deponun atmosferinden içerdeki dizili lokomotivleri görünce hele arkası arkasına birde bütün makinalar calışınca işte hayat buu dedimmmm ne güzel muhteşem makina sesleri dedim...