Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aegis2006 aramıza hoş geldin bu arada trs 2006 nerden buldun ben ist aradım bulamadım cdciler uzaylı gibi bakıyo bana bende vazgeçmiştim ama yinede elimde olmasını istiyom bana yardımcı olursan sevinirim.
    tarık abi rota konusunda çorbadabenim tuzumda bulunmasını istiyom ama ben öss çalışmam olduğu için haziran a kadar bi çalışma yapamam ama haziran sonrası hem birbirlerimizi tanımak hemde bir arada bulunmak için buluşsak çok güzel olur diyorum hem birbirlerimizin paylaşımlarını daha net görebiliriz bide rota hakkında bilgim yok traizdeki gibi kolay rota çizilmiyo sanırım biraz kurcaladım bide menü karışık dışan istasyon nası ekleniyo bu çok önemli bide hepimiz türkiyenin farklı mekenlarındayız hepimiz kendi bölgesini yapsa yeterli olacak google earth den açık ve net şekilde istasyonların konumu tüneller köprüler yer yüzü şekilleri bide kendi bölgemizin hatlarını az çok tanıyoruz fotograf ve video çekerek makinislerden izin alarak lokonun camcan güzel bi video ve konumları yer yüzü şekilleride google earth kullanarak yapabiliriz dediğim gibi rota konusunda biraz basit çizim yapmalıyız isterseniz kombine bilet alarak hepimizin dijital makinesi vardır sanırım türkiye turuna çıksak hep beraber işte bunların hepsini becerirsek TÜRKİYE ROTAMIZ hazır olacak... eminim herkez birbirine destek olmak istiyecek

• Selam arkadaşlar.
    Tam 32 sayfanın tamamını okudum, ve resimlerden oyuna hayran kaldım ve arkadaşlara oyunu indirttim.

MSTS cdlerini bugün edindim. Biraz oynadım yabancı lokolarla. Gerçekten çok zevkli ve dinlendirici bi oyun, stres atmak için birebir.
    Müsait bir zamanda vol.3 cd'sini de alıcam.

Ondan önce @Hercai01 nickli arkadaş bir kaç tane loko indirmek için linklerden bahsetmişti, oyun elimde olmadan okuduğum için çok dikkat etmemiştim. Bu eklentilerde neler var?

Kullanım tuşlarının çoğunu öğrendim ama vagonları nasıl alıp bırakıyoruz onu çözemedim.
    Ayrıca vol.3 ü alana kadar oyunun biraz daha renklenmesi adına netten ne gibi eklentiler indirmemi tavsiye edersiniz

Selamlar.
  • selam arkadaşlar öncelikle yapacagımız tüm bilgiler ankara istanbul arasında ki hatların tüm bilgileri ellerimizde mevcut elbette bir araya gelipde görüşerek cok yol kat ederiz bir boş zaman denk getirir ortak bir bölgede toplana bilirz elbetde cok bilgiye sahip olmamız lazım bunun içinde elimizde bol bol fotograf ve bilgilerin olması lazım bunun için ben şafak beye bir mesaj atıyorum kendisi aydın izmir hattının yapımınında baya bir ilerleme yapmıştı bize verecegi bilgiler dogrultusunda kısa bir hatda olsa yapalım diyorum başlangıç olarak biliyorsunuz cogu hatlar 18 mb ve 200 mb arasında degişiyor yollar binalar evler işaretler şekiller derken ama demoda olsa bir model artık yapalım diyorum...bunun içinde arkadaşlardan en ufak bilgi bile bize cok şeyler kazandırır...bunun için hep birlikde tek yürek olmamız lazım ben yapamam demeyin arkadaşlar rayın ucundan tutun elimizeelimize alalım kazma kürek kazalım yolları....

BU arada aramıza hoşgeldiniz yeni arkadaşlar...evet daha önce bir kac sayfa önce link vermişdi iki örnek model için bir link http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1676307/MSTS_ORNEK_MODEL.rar.html

bu linkde de2400 ve de1800 ve ses dosyaları mevcut indirmeniz mümkün...deneme modeli şafak beyin ücrestsiz vermiş oldugu model...

• evet msts için bir cok link var modeller için rotalar hepsi mevcut bunların hepsi şu son yapılan yeni rotaların hepsinde hemen hemen insanlarda mevcut yavaş yavaş biraz daha önemenmeye başladı bir cok rotada reklemlar veren firmalar bile mevcut bizde sponsor olayları cok sık ilgi görmüyor ama zamanla hepsi olacak demir yolunda büyük ve köklü degişmelere yaşanıyor bunların hepsi piyasaya yansıyacak daha cok toplum kitlesine seslenecek demiryolumuz inşallah bir aksilik olmaz...adanada şimdiden degişiklerler yaşanmaya başlandı istasyonun tepesindeki amlem adana yazan peron yazısı hepsi degişik yeni renklere boyandı ayrıca adanada yapılması planlanan cukuroa fuarında TCDD yer alacak bakalım nasıl bir fuar olacak kasım 15 de başlıyor...eee artık makinamızda oldu bol bol resim cekeriz artıkkk bu arada görmemişin bir makinası olmuş misali oldu ama diyeceksiniz arkadaşlar kacan resimlere yandım artık kacırmak yok....de33000 likler cetin kardeşim inşallah bu pazar cekim yapacagım bütün sesleride cekecegim...amacım bol resim ve ses dosyası yakalamak marş yaparken hareket ederken üsten yandan hepsini cekecegim.....
    şafak bey istediginiz bir yada cekim yaparken özellikle almam gerekn yerler varsa bana bildire bilirseniz sevinirim...ses olsun korna olsun..

• bu arada verdigim link galiba ölmüş bir kac gün müsade verirseniz tekrar link yapacagım bilgilerinize sunulur...
  • engin87: dostum sorun değil adresini pm geç çekim yollayayım. V3.o edinmek istiyorum acilen halen ulaşamıyorum arkadaşa.... şimdi MTS kurdum bu arada cd lerımı buldum. :D başlıcaz bakalım.
  • aegis 2006 dostum sana zahmet olcak ama önce senin işini görelim şafak abi yedek subay bide beklersen e43000 çıkacak 1 haftaya kadar acele etme ama şafak beyle konuş telini sana pm attım
  • Peki bu vagonları nasıl ayıracağız?

Ekleme: Ya da nasıl vagon ekleyeceğiz.?

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsultan -- 11 Ekim 2006; 22:21:29 >
  • Merhabalar

Birkaç gündür telefonlara bakamıyorum, çok yoğun çalışıyoruz. Bana ulaşamayan arkadaşlar, şimdi 0535 563 1276 veya 0505 441 7126 nolu telefonlarımdan bana ulaşabilirler.
    Arkadaşlar, hat için acele etmeyin. Hat yapımı çok emek isteyen, sinir bozucu ama o kadar zevkli bir iş. Hat yapacağımız günler de olacak, ama bunun için Rail Simulator'ı beklemek zorundayız. Ayrıca, herkes kendi bölgesinin hattını yapsın demiş Engin. Bu malesef mümkün değil, kimse aylarca tek başına uğraşamaz. Bunun yerine, şimdilik olan hatlar üzerinde uğraşın ve oyuna adapte olun. Ben zaten sizlere hem modelleme, hem hat yapımı vs. konularında yardımcı olacağım. Detaylı yazarım, kendizine iyi bakın.

Not: Vagon alıp bırakma için, öncelikle F9 tuşuna basıyorsunuz. Oradan bırakmak istediğiniz vagonun bağlantısına çift tıklıyorsunuz ve vagonu bırakıyorsunuz. Aynı şekilde vagon almak için 2-3 km hız ile vagona yanaşın, hafifçe çarpın, vagonu otomatik olarak alacaktır.

• Bu gün araştırma yaparken bir portal buldum. Bi bakın w w w . demiryolportali . c o m.

Şafak hocam eft gerçekleştirdim. Paketi sabırsızlıkla bekliyorum. :D
  • tşk ederim şafak bey verdiginiz bilgilerden dolayı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aegis2006

Selam arkadaşlar, add on (V3.0 sanırım 3.1 çıktımı acep) almak istiyorum mail, pm attım ulaşamıyorum arkadaşa. Telefonunu arıyorum çalıyor açan yok. Başka satan yokmu. 1 kişimi bakıyor. Acil almak istiyorum. Ayrıca MTS için diğer add on larıda arıyorum. Yardımlarınızıda bekliyorum. TRS2006 sıkıntı vermeye başladı. :)

Bu arada geçen hafta 24000 ve 22000 ile sefere konuk oldum makinada ve kullandımda. Acaip keyifli idi. Hemen hemen bütün makinaları inceleme fırsatım olmuştur. Burayıda tesadüfen buldum. Google da TCDD diye arastırıyordum. Çok da iyi oldu.

Kalın sağlıcakla...

arkadaş trainz den sıklınırmı yaa hele 2006 dan birinden diğerine bin bir sürü loko oyunu buldum ama almadım ama şimdi pişmanım

• Sıkıntıdam kastım loko, route felan bulamadım aynı şeylerle simule etmekten sıkıldım sadece. Elinizde varsa TRS2006 için meterialler seve seve kabul ederim. :D TRS2006 elinde olmayan varsa vede isteyen pm atın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegis2006 -- 12 Ekim 2006; 13:30:07 >
  • yeni cıkacak olan bir oyunun degişik bir tren oyunu...

TCDD tren similatörü
  • ikinci bir resim...

TCDD tren similatörü
  • engin kardeş gerçektende oyun istanbulda yok galiba çünkü araştırdım yokk ama gölcükte görmüştüm almamıştım üstümde para yoktu :( ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum bide aegis kardeş gönderirim falan demişde
  • Çetin abi izmir activitesindeki sorun düzeldimi
  • ya öyle sorunlarla ugraşıyorumki anlatamam şimdi test ediyorum çogu sorunları düzelttim deneme yapıyorum başarılı olursa verecegim.
  • tamam abi emeğine sağlık inşallah olur bu kadar emek boşa gitmez
  • çetin abi inşallah denemeler sonuç verir activeyi dört gözle bekliyoz...
    aegis kardeşim sana pm attım bide vol 3 acele etme bide arkadaşlarda yabancı lokolar mevcut buharlı falan bide rota için sanırım 9 du 9. sayfada rus rotası var üsten 3. rota 64mb bizim türkiyeye çok benziyo forumun önceki sayfalarında linkler ölmediyse paylaşımlar var orada ama türk trenleri kadar zevk alamıyoz ...
    şafak abi bi yönden haklısın herkes kendi bölgesine çizemeye bilir zor olacak tabikide ama zati içimizde sınava hazırlananlar var inşallah rail simulatör sınavdan sonra çıkar rota içinde ortak bi hat belirleyelim herkes çalışsın ama güzel olsun...
    tarık abi tişort unutulmasın istiyorum denizlide turkish train team yazan bi tişortla dolanmak istiyom burda fotografcılar basıyo ama tişortta oyun görüntüsü istemiyom şafak abinin çalışmasını beklicem yoksa uzaylı gibi herkes bana bakıp gülecek bu çocuk nie tren resimli bi tişortla dolanıyo diye..

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.