Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Heybetli

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü
  • DE 22063 VE DE 33025 YÜK DİZİSİNİ ÇEKERKEN

TCDD tren similatörü
  • VE DİZİNİN ARKA RANFOR MAKİNASI DE 22015

TCDD tren similatörü
  • DE 22063

TCDD tren similatörü
  • DE 22042 TEK MAKİNA

TCDD tren similatörü
  • harika görüntüler 33000 gzl olmuş filoda gzl duruyo
  • Transwaggon

TCDD tren similatörü
  • DE 33025

TCDD tren similatörü
  • çetin abi ön tampon olmamış ya
    keşki otomatik resmi olmasa altta görüntüyü bozmuş yoksa spr olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 14 Ekim 2006; 19:02:50 >
  • bu işler yavaş yavaş olacak elimden bukadar geliyor ama daha güzel yapmaya çalışacagım

burdada DE 24331

TCDD tren similatörü
  • BAŞKA BİR RESİM

TCDD tren similatörü
  • tabiki öyle yavaş yavaş olucaktır de24331 harika olmuş belirtmeden edemiyecem bir DE24000 sever olarak
  • arkadaşlar elimde uygun route olmadıgı için sıkıntınızı gidermek için şimdilik marias pass routesine activite yapmak istiyorum nasıl olur.
  • Ya valla uzun süredir bakamıyordum inanın müthiş işler başarmışsınız. Hepinizin ellerine sağlık. Maalesef benim şu anki bilgisayarım bu oyunu kaldıracak seviyede değil ve ben bu yüzden kuduruyorum. Birde şu kapağı açık 18115 için daha önce sölendimi bilmiyorum ama 18100 serisi lokolarda sofaj yoktur. Siz sanırım bi 24000 liğin resminden yapmışsınız o kısmı.
    Hepiniz kendinize iyi bakın, hoşça kalın.
  • selam msts severler. öncelikle çetin kardeşim yaptıklarını hayranlıkla izliyorum. süper işler başarıyorsun imreniyorum sana valla. Şafak bey yeni yapmış olduğunuz E43000 makinalarını sabırsızlıkla bekliyorum. birde Çetin kardeşim senin şu DE22063 ile DE24331 makinalara hasta kaldım. bunları link verebilirmisin. yada ben sana msn adresimi vereyim.bana oradan atabilirmisin denk geldiğimizde. atarsan inan çok sevinirim.Yakında bende size 56134 buharlı makinayı göndereceğim haberiniz olsun. herkese kolay gelsin arkadaşlar.
  • çetin kardeşim şuan msn deyim eklersen sevinirim. ksk_erkan@hotmail.com
  • erkan kardeş benim msn şuan sorunlu format atana kadar giremicem modellere gelince hepsi bittigi zaman sizlere verecegim malum biranda olmuyor noksan kalan yerleri tamamlıyorum anlayışınız için teşekkürler.
  • makinist 26 aramıza hoş geldin bilgisayarın özelliklerini yazarsan sana çalışıp çalışmayacağı konusunda tam bi cvp verebilirim bu forumda en düşük özellikler bende var bilgisayarım baya eski ve kaldırıyo oyunu
    oyun 2000 yılı çıkışlı grafikler ii deil ama saolsun bizler bunu düzeltmeye çalışıyoz
  • tamam çetin abicim hiç önemli değil. sana kolay gelsin.
  • çetin abi msnle ilgili sorunu yazsan içmizden bilen çıkar kesin yardımcı olacaktır benimde bi sorunum vardı hallettim herşeyin bi çözümü vardır. bide alman rotası bulamazmıyız
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.