Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ya arkadaşlar activitedeki olaya bakın şimdi resimde ben sag'daki yolda gidiyorum sol'daki yoldan karşımdan tren geliyor ikiside ayrı yollar'dan giderken çarpışma oluyor ne kadar ilginç sorunu gidermeye çalışıyorum çok ugraştırdı.

çetin bey sanırım rotanın sinyalizasyonu arzalı bence rotanın o rayı silip yeniden yanına ray koymaya denersen rotada değişiklik yaparsak sorun kalkar derim çünkü oyun orayı tek hat görüyo olabilir
  • şimdi routeyi silip tekrar silip yeniden yükleyecegim gelişmeleri bildiririm yoksa activite hazır olacaktı.
  • Arkadaşlar sizlere yeni bitirdiğim DE 18 118

TCDD tren similatörü
  • görünen activite yapım aşamasında.

TCDD tren similatörü
  • istanbul-izmir activitesi degişik görünüm

TCDD tren similatörü
  • süpersin cetin kardeş yine activideyi bekliyoruz...
  • sonunda samsung marka 5.1 piksellik fotograf makinası aldım arkadaşlar ayrıca adanada de33000 egitmeni selim abi ve halil abi beni de33000 lik egitimine davet ettiler artık bol bol resimler geliyor..
  • çok güzel tarık bey sizden 33000lik resimleri bekliyoruz tabi model yapmak için uygun resimler.

ayrıca fotograf makinanız hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 9 Ekim 2006; 15:03:08 >
  • Activite harika olmuş ellerine sağlık
  • tşk ederim...cetin kardeş...
  • istanbul-izmir activitesi yapım aşamasında deli edecek beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 10 Ekim 2006; 1:58:31 >
  • çetin abi izmir ist aktivitesi o kadar önemli deil daha elimize çok rota gelecek şafak abide yeni modellerin müjdesini verdi bizim için yeni model artıkça bide loko değiştirme artıkça yeni aktiviteler daha da gerçekçi olacak biz senin çalışmalarını dört gözle bekliyoz sıkma canını bide bende dijital makina var loko resmi çekebilirim ama denizliye 33 bin gelmiyo günde bir tren kalkıyo o da pamukkale
  • DE18115 ve yeni Kardeşi DE18118

TCDD tren similatörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin87

çetin abi izmir ist aktivitesi o kadar önemli deil daha elimize çok rota gelecek şafak abide yeni modellerin müjdesini verdi bizim için yeni model artıkça bide loko değiştirme artıkça yeni aktiviteler daha da gerçekçi olacak biz senin çalışmalarını dört gözle bekliyoz sıkma canını bide bende dijital makina var loko resmi çekebilirim ama denizliye 33 bin gelmiyo günde bir tren kalkıyo o da pamukkale

çok teşekkür ederim evet activite biraz sorunlu ama activite olmadanda olmuyor bügün gene ugraşacagım sorunun çogunu hallettim ufak bir sorun var o da E 43000 lik loko yük dizisini alıp son istasyona geliyor vagonları bırakıp diger yoldan başka vagon alması gerek işte burda oyun kilitleniyor eger olmassa başlangıç makinasını banliyö treni yapabilirim eger düzelirse E 43000'ile devam.

engin87 malüm aynen bizim burda'da 33000lik pek yok rast gelmiyorum 22000lik ve 24000lik daha çok eger denk gelirseniz 33000lik resimleri çekebilirsiniz.

• evet cetin kardeş sıkma canını hatayı bulursun inanıyorum sana bu arada bazı güzel rotalar elimizde mevcut ama biz artık bence türk rotası için ne yapabiliriz bence bunu düşünmeliyiz arkadaşlar....
  • birinci resimde de24023 mazot alırken sonra jenaratör vagonunu aldım istasyonda bekleyen cukuova trenin dizilerine baglanmak üzere vagon ve lokomotiv park alanından ayrıldım...

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• ve sonra ikinci bir istasyon geldim iki kişi cukurova maviyi bekliyordu onlarda yolcusunu bekleyen kişilerdi yolcuları gelmemişdi...

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü
  • evet arkadaşlar rota için kim ne yapa bilir bir fikir ve düşüncelerinizi almak isterim en azından ufakda olsa istasyonunumuzdan başlayaıp hiç olmazsa parca parca başlasak iyi olur diyorum..istasyonun kalıplarını yapıp yada hatları oluşturup yapmamız gerekiyor...

Şafak bey bizi bu Konuda yönlendire bilirmisiniz ne yapmalıyız maddeler halinde yada arkadaşları az cok tanıdınık bize ne gibi yardımda bulunurlar..

Arkadaşlar rota yapımındada kim görev almak ister calışmamıza katılmak ister ve rotaları az cok hepimiz gördük oynadık ben rotaya şu gibi katkım olur diyen arkadaşlarımı bekliyorum...
  • Selam arkadaşlar, add on (V3.0 sanırım 3.1 çıktımı acep) almak istiyorum mail, pm attım ulaşamıyorum arkadaşa. Telefonunu arıyorum çalıyor açan yok. Başka satan yokmu. 1 kişimi bakıyor. Acil almak istiyorum. Ayrıca MTS için diğer add on larıda arıyorum. Yardımlarınızıda bekliyorum. TRS2006 sıkıntı vermeye başladı. :)

Bu arada geçen hafta 24000 ve 22000 ile sefere konuk oldum makinada ve kullandımda. Acaip keyifli idi. Hemen hemen bütün makinaları inceleme fırsatım olmuştur. Burayıda tesadüfen buldum. Google da TCDD diye arastırıyordum. Çok da iyi oldu.

Kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegis2006 -- 11 Ekim 2006; 17:21:08 >
  • arkadaşım hoşgeldin aramıza vol3.0 için şafak beyi şu numaradan ara 0535 563 1276 kesin çevap verecektir oyun için paketleri şafak beyden temin edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.