Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• arkadaşlar DE 33033 yapım aşamasında..

TCDD tren similatörü
  • Çetin abi 33000 çok güzel olmuş bu sefer kaplama yapmışsın sanırım ama sanırım daha kabin yok camlar transparan deil yine çok güzel ya bi sorun var bugün bu saatte rail sim e giremedim...
  • evet engin kaplama daha bitmedi kaplamalar geldikce yapacagım elimden geldiği kadar...
  • selam dostlar. ben vermiş olduğunuz makinaları indirdim ancak bu şifreleri kimden alıcam. bir türlü zipten dışarı çıkaramıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar

erkan kardeş modellerin şifresi için şafak beyle irtibata geçersen iyi olur şifreleri kendisi veriyor...
  • Offfff Abii bune yaaaaaaaa Vay beeeeeeeeeeeeeee Muazzam olmuş grafikler falan ooff offf
  • Çalişma olarak cok saglam bir iş link direk olarak var mı forumda
  • quote:

Çalişma olarak cok saglam bir iş link direk olarak var mı forumda

oyunu msts ek paket olarak Şafak beyden temin edebilirsin burda resmini gördüğün tüm lokomotifler bulunmakta vol4 fiyatı 30 ytl şafak abinin teli bi önceki sayafalardan bulabilirsin
  • bu microsoft train simulatorü nerden indirecem ya bi türlü bulamadım
  • sen bizim add ons al şafak abi yanında yollar microsoft train simulatör nerden bulacan hakkında hiçbir fikrim yok baya eski bir oyun ama bulursan bizim lokoları internette paylaşmıyoruz onları bulamıyacaksın o zaman da pyunun zevki çıkmıyor tabii sana kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin87

quote:

oyunu msts ek paket olarak Şafak beyden temin edebilirsin burda resmini gördüğün tüm lokomotifler bulunmakta vol4 fiyatı 30 ytl şafak abinin teli bi önceki sayafalardan bulabilirsin

saol bilgilendirdigin için iyi olabilir kafeye koymayi dusunuyorum sizce nasil olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

quote:

Orjinalden alıntı: engin87

quote:

saol bilgilendirdigin için iyi olabilir kafeye koymayi dusunuyorum sizce nasil olur

Kafeye böyle oyun pek gitmez.Gerçi buna oyun denmez ama

• ben trs2006 koydum bizim kafeye need for speed carbondan çok tutuluyo insalar merak ediyo girip oynuyo tabi öğrenene kadar canıma okuyolar
  • işte 33000 liğin gerçek ölçüleriyle AutoCadde çizilmiş hali...
    hareket memuru kaçıl 33000 geliyor!
    makinist düdük çal :)
    çizen: 2e3a

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 15 Ocak 2007; 22:50:44 >

• kafeye simulasyon oyunu gitmez ama biz hayır demeyiz oyun ne kadar tanındı bizim için daha ii sen safak abiyle görüş tel:05355631276
  • render azcık

TCDD tren similatörü
  • Harika.!
  • tamamen bitmedi bitsin birde öyle resimleri koyarım
  • Merhabalar

Tekrar bir hatırlatma yapayım. TCDD Tren Simülatörü başlığı altındaki konumuzu, kendi forumumuza taşıdık. Adresi:

http://www.railsimturkiye.com/forum/index.php

Artık kendi forumumuzda yazışıyoruz. İlgilenen arkadaşları bekleriz. Görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.