Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Faivelley

engin taktın TVS renklerine heee kaan kardeşim bende program falan istemedi oyuna istediğim lokoyu adette edebiliyorum biri iki tane o oyuna girerken çıkan arızaları printscreen yapsan sana daha iyi yardımcı olmaya çalışıcam

KARDEŞ BEN DOSYAYI ATTIM AMA LOKOLAR YOK ORTADA ONU ÇÖZEMEDİM.BİRDE ŞAFAK HOCAM YAZMIŞ PROGRAM DİYE ONDAN KAYNAKLANABİLİR DEDİM.
    http://img403.imageshack.us/img403/7272/de30002de24040yx5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan güzel -- 9 Ocak 2007; 17:26:11 >
  • Merhabalar

Tekrar hatırlatayım; MSTS Türkiye ekibi olarak yeni forumumuza taşındık. Yazışmaları ve paylaşımları buradan yapacağız:

http://www.railsimturkiye.com/forum/index.php

Üye olmak isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz...

Rütbeleri çok düşündüm, daha sonra değiştirebileceğim şekilde ayarladım. Demiryolu terimleri olabilir, ama hangisi üst hangisi ast bunları neye göre belirleyeceğiz. Mesela Dispeçer mi, Makinist mi daha üst rütbe olacak? Rütbelere sizler karar verin, nasıl istiyorsanız öyle ayarlayabilirim...

Engin, renkler vs. daha değişecek emin olabilirsin. TVS renkleri var mı bilmiyorum, ama bulursam denerim. Hep beraber forumumuzu geliştireceğiz arkadaşlar. Görüşmek üzere...

• evet engin kardeş asker rütbesi olacak şafak beyle konuştuk herkesin anlaması için dereceleri en iyi böyle göstere biliriz....
    yeni bir rota ile sizlerleyiz resimleriyle..

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• Merhabalar

Conbuilder programının linkini veriyorum, MSTS'in Consist Editor'u yerine kullanılabilecek oldukça kullanışlı bir programdır:

http://www.conbuilder.3dtrains.com/files/cblite.zip

Buradan indirip kurun, kullanımını önceki birkaç mesaj yukarıda açıkladım...
  • Arkadaşlar DE 22004 ü sizlere takdim etmek istiyorum.

DE 22004 Jeneratör Vagonuyla Birlikte
     TCDD tren similatörü

DE 22004 Anavan Olarak

TCDD tren similatörü

DE 22004 Jeneratör Vagonuyla İstasyondan Geçerken
     TCDD tren similatörü

DE 22004 Jeneratör Vagonuyla Birlikte Anavan Olarak Sinyalden Çıkarken Sinyal Yeşil
     TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

DE 22004 Arka Plaket
     TCDD tren similatörü

DE 22004 Plaket
     TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 9 Ocak 2007; 20:55:39 >

• şu makinanın asaletine bakın ya süper deniz kardeş de 22004 güzel olmuş emeğine sağlık
  • http://img386.imageshack.us/my.php?image=de33002de220444eylulzp4.jpg

arkadaşlar bu resimde bir fark var bakalım bulabilecekmisiniz?
    (foruma resim yükleyemedim link verdim.kusura bakmayın)
  • kaan kardeş senin yerine resmi ekledim böyle iyimi

TCDD tren similatörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: makinist71

kaan kardeş senin yerine resmi ekledim böyle iyimi

TCDD tren similatörü

KARDEŞ İYİ YAPMIŞSINDA Bİ YANLIŞLIK VAR BULANİLDİN Mİ?
  • ben buldum önde bir DE 33000 var ve sen 48 km hızla gidiyosun kesin kaza yaptın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan güzel

quote:

Orjinalden alıntı: makinist71

kaan kardeş senin yerine resmi ekledim böyle iyimi

TCDD tren similatörü

KARDEŞ İYİ YAPMIŞSINDA Bİ YANLIŞLIK VAR BULANİLDİN Mİ?

öndeki 33002 arkadaki de22044 4 eylül mavi yi çekiyorlar.ama orda bir yanlışlık var.:)

• DE 33002 DE 22044 den ayrı gibi gözüküyor sorun bu bence
  • DOĞRU İKİ MAKİNAYI BAĞLADIM BÖYLE BİR SONUÇ ÇIKTI ne yapabiliriz acaba fikri olan vardır elbet neyse iyi geceler
  • Merhabalar

DE33002'nin boyutlarında bir problem var anladığım kadarıyla. Model, gerçek DE33000 boyutlarını görmeye çalışıyor ama benim DE22000 üzerinden yapılma olduğu için küçük kalıyor ve arada boşluk bırakıyor. Sorunu düzeltip, RailSimTurkiye forumunda yayınlayacağım...
  • merhaba arkadaşlar

evet msts kullanıcıları sizlere bir model daha geliyor DE 22033 sesler üzerindeki bazı olumsuzluklardan dolayı kendi sesleri ile gönderecegim çalışmalar devam ediyor ve arkasından DE 33025 gelecek şafak bey dosyayı size gönderecegim forumda yayınlarsınız görüşmek üzere...

TCDD tren similatörü
  • BUDA DE 33025

TCDD tren similatörü
  • DE 22004 Artık MSTS yollarında Önünde Deve Kesecektki TCDD çalışanlarıyla ama vazgeçtik
    Kabin
     TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

DE 22004 ve DE 22044
     TCDD tren similatörü

• ELLERİNİZE SAĞLIK DE33000 LÜK VE YENİ DE22000 LİKLERİ NE ZAMAN HATA VERECEĞİZ? BİR AN ÖNCE VERSEK İYİ OLUR ŞAFAK USTA SENİNDE ŞU DEPO İŞİNİ ARAŞTIRIYORUM.KREDİ ÇEKİP ALACAĞIM.MARŞANDİZ DEPOYU .
  • Biz Deve alamadık DE 22004 ün önünde kesmeye sen Marşandiz Depo yumu alıcan Helal Olsun hangi bankadan çekicen krediyi Cıty Bank tan çek çok uygun 24000 Ay %100 vade li
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

Biz Deve alamadık DE 22004 ün önünde kesmeye sen Marşandiz Depo yumu alıcan Helal Olsun hangi bankadan çekicen krediyi Cıty Bank tan çek çok uygun 24000 Ay %100 vade li

KEFİL İSTERLER HEM ZİRAAT ALAYIM DAHA İYİ DEVLET BANKASI VE KEFİL İSTERLER SEN OLSAN NASIL OLUR?
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.