Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaan kardeş msts cd ihtiyaçın var mı yok mu anlamadım tamam demişsin başka bişi yok nese sen sorunları yaz buraya ben ve diyer msts severler cevaplıcaklardır bizde bu acemilik yıllarından geçtik sorun makas değiştirmemi sana bi kolaylık cd içinde şafak abinin hazırladığı basit bi anlatım var ordan ayarları halledersin gerisi senin becerin çetin abi gibi usta emektar bi msts makinisti olmak senin elinde bu arada çetin abi seni kutluyorum çok güzel seneryo yazıyorsun yani bu oyun için biçilmiş aktivite kaptanısın darısı bizlerin başına...
  • teşekkürler engin kardeş dediğim gibi herşey zamanla olacaktır sizlerde ilerde bu simulatörün ustası ve tam bir makinist olacaksınız..

deniz kardeş romania routesi bende var açıkcası hiç incelemedim şu elimdeki route'yi bir elden geçireyim sonra inceler bol elektrikli lokolar ile bir activite düzenleriz..tabii karlı havada
  • şimdi sizde lokolar falan çok bende sadece çeken loko var istasyondan sonra yolda giderken yol bitiyor. :(
    anlamadım valla mesela yukarda kardeşimiz oyunu sırasında kaza olmuş.işçiler falan geliyor.ve rora iki tane var bende BADAJOZ_Portekiz-Hatti ve HISPALIS_1_v1.0 var.ve lokomotif msts dekiler var.bu linkteki lokomotifi indirdim şafak hocamın verdiği ama dosya hatası diyor ve yüklemiyor.msts cd ni yüklerken 2 defa hata vermişti ama gene de yükledi. belki ondan olur diye düşündüm. yardımlarınız için eyvallah teşekkür ederim.
  • Şimdi anlayamadım bi konu var biz Başmakinist mi oluyoruz yeni katılan arkadaşlar yardımcı makinistmi ? bu arada kaan sana yardım edeyim şunu bi dene bunlar olmadan çalışmaz route lar gene olmazsa ben sana bi program linki vericem indirirsin.
    Şimdi Önelikle C sürücüsüne giriyorsun Program files daha sonra microsoft game a tıkla içine gir train simulator var onada tıkla sonra route var o klasör içinde onun içine gir badajoz hattı yaza orada yani tam yazmasada badajoz der onun içine gir orada ms-dos komutunda bir install dosyası vardır.onu yükle ve bir kez daha dene

Ben Badajoz Hatını yüklemedim ama daha önceden kurmuştum ben başka bir dosya üzerinde gösterdim buyur.
     TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 8 Ocak 2007; 21:20:13 >

• oyunu aldım oynuyorumda,sizler çok afilli güzel şeyler yapıyosunuz şurayada yazında bizde yapalım yaa..
  • Arkadaşlar çoktan beri sizlere sormak istiyorum sizinde MSTS kasıyormu pc yi bazen çok kastırıyo sizlerdede durum öylemi ?
  • evet deniz bendede var ama ben lokoların ve vagonların çözünürlüklerini düşürdüm şimdi pek olmuyor..
  • şimdi de loko linki vermiştir şafak hoca onları indirdim ama içindeki dosya tanımsız falan diyor onu nasıl yapacağız bi el verin çıkaralım makinaları :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: makinist71

şafak bey siteniz hepimize hayırlı olsun bende katılmak isterdim ama web sitesi yönetimi hakkında bilgim yok ama size diğer konularda destek verebilirim...

arkadaşlar dün dizel depoda de 24002 manevra yaparken bir kaza sonucu tren raylardan çıkıp devrildi ve hemen vinç ekibi geldi kurtarma çalışmalarına başladı..

TCDD tren similatörü

valla çetin bey çok güzel olmuş bu ya nasıl yapabildin makinenin üstüne nasıl adam koymayı başardın valla helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44makinist44 -- 9 Ocak 2007; 10:09:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Trains

Merhabalar

Sorun çıkaran DE24040'ı ve DE33002'yi yeniden yükledim. Adresleri aşağıda:

de24040
    http://dosyam.net/?id=2k9ox9

de33002
    http://dosyam.net/?id=e3tv8q

Eğer yine bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bana bildirin. zip şifreleri, öncekinin aynısı...

vallahi şafak bey ben indirdim şifreyi yazıyorum olmuyoz acaba şifre farklı mı ben yapamadım

• Merhabalar

Oyunda takılan arkadaşlar, sizlere yardım dosyası hazırlıyorum. Biraz daha sabredin, istediğiniz herşeyi öğreneceksiniz.
    Arkadaşlar bu iki modeli ben Winzip 11 ile sıkıştırdım. Normal sıkıştırmayı seçtiğim halde gördüğüm kadarıyla yine de eski Winzip sürümlerinde açarken sorun çıkarıyor. Dosyayı açamayan arkadaşlar,

http://www.inndir.com/program.php?id=7

bu adresten Winzip 11 i indirin ve kurun. Daha sonra bu dosyaları açabileceksiniz. Bu iki lokomotifi kurmayı hemen herkes biliyordur ama ben kısaca tekrar edeyim: Örneğin DE33002'yi MSTS'ye kurmak için;

1. DE33002'yi Winzip'le açın. Yukarıdaki tabdan 5.ye yani "Extract" a basın. Karşınıza çıkan pencereye C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET (oyun sizde başka bir dizinde ise onu yazın) yazın ve extract a basın.
    2. Size parolayı soracaktır. Parolayı girdikten sonra kurulum başlar ve C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET klasörünün altına DE33002'nin geldiğini görürsünüz.
    3. Kurulum bittikten sonra, daha önce linkini verdiğim Conbuilder Lite programını açın. Yukarıdaki göz işaretinden Dizel, Elektrikli, Buharlı, Yolcu Vagonu, Yük Vagonu vs... seçin. Mesela örnek olarak, Diesel i seçtikten sonra sol taraftaki pencereden DE33002'ye çift tıklayın.
    4. Sonra sağ taraftaki listeden istediğiniz tipte vagonu istediğiniz kadar ekleyin. Mesela yukarıdan Freight'i seçtim ve TCDD E Vagonu'ndan 5 tane koyalım.
    5. Bu işlem de bitince alt pencerede zaten diziyi görürsünüz. İki püf noktası var; birincisi Options da Always Show Picture ı seçerseniz, sağ tarafta benim hazırladığım tüm modellerin küçük birer resmini görürsünüz. İkinci önemli nokta ise, yukarıdaki göz işaretinin yanında 123 yazan bir düğme var. Oraya dizi hazır olduğunda bir kez basın. Bu sayede loko ve vagon numaralarını düzgünce sıralamış oluyorsunuz.
    6. Son olarak, en alt bölümde bulunan File name'e dosya adını, Description'a da diziyi tanıtıcı adı (mesela "DE33002 & 5 E Vagonu" gibi) yazın ve Save e basın. Hepsi bu kadar, biraz daha kurcalayın bu programı ve sunduğu özellikleri görün

Sizlere hazırladığım yardım dosyası bittiğinde, merak ettiğiniz birçok özellik hakkında bilginiz olacaktır. .bu bir oyun değil, bir simülasyon. Aylarca yıllarca oynayacağınız, devamlı geliştirilen ve RS çıktığında aynen onda devam edecek olan bir simülasyon. Herşeyi bir çırpıda öğrenebilmeniz mümkün değil, ama zamanla ve sorarak-öğrenerek sizler de bizim seviyemize geleceksiniz... Saygılar

(Not: Kaan, MSTS'in 2.CD'sini tekrar göndermiştim eline geçti mi? Sorun yaşadığın bir yer var mı?)

• Merhabalar

Zip dosyasında Winzip 11 olmadığı için sorun yaşayan arkadaşlar için, dosyaları bir de .rar olarak upload ettim, Winrar ile açıp kullanabilirsiniz:

de24040

http://dosyam.net/?id=wnh21t

de33002

http://dosyam.net/?id=brd52e

Görüşmek üzere...
  • Merhabalar

Evet arkadaşlar, sonunda kendi forumumuzu kurduk! Adresi:

http://www.railsimturkiye.com/forum/index.php

Buradan girerek üye olun. Şu anda daha başlangıç aşamasında, o yüzden düzenlemeye devam edeceğiz. Ama artık yavaş yavaş buradan kendi forumumuza taşınabiliriz. Hepimize hayırlı olsun...
  • elinize kolunuza saglık şafak bey gerçekden süper olmuş..

http://www.trensim.com/ yeni bir link naim kardeşimizin ekledigi site burda güzel rotalar var ilgilenen arkadaşlarım dikkatine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERCAİ01 -- 9 Ocak 2007; 16:23:26 >
  • Şafak abi site gerçekten harika olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim .Acaba rütbeler demiryolu çalışanlarının terimlerinden olabilirmi hareket memuru falan kondüktör
  • BAŞ MAKİNİST ,MAKİNİST, DİSPENÇER, MANEVRACI, HAREKET MEMURU, KONDÜKTÖR OLABİLİR ASLINDA
    BU ARADA ;
    ŞAFAK HOCAM BU YUKARDA VERDİĞİNİZ PROGRAMI BULAMADIM.TEKRAR VEREBİLİRSEN SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan güzel -- 9 Ocak 2007; 16:03:41 >
  • kaan kardeşim sen akşam routelar hakkındaki dediklerimi yaptınmı oldumu çalıştımı yoksa oyun hiçmi çalışmıyor ?????
  • YAPTIM KARDEŞ EYVALLAH O MESAJI SONRADAN OKUDUM BAKTIM O DEDİĞİNİ ÖNCEDEN YAPMIŞTIM Bi PROGRAM VAR.DE33002 Yİ OYUNA ADAPTE ETMEK İÇİN PROGRAM LAZIM AMA BENDE YOK BULAMADIM SENDE VARSA YOLLASANA SANA ZAHMET KARDEŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan güzel -- 9 Ocak 2007; 16:14:09 >
  • yeni forumumuz hayırlı olsun sizden bi ricam renkler tvs renkleri olabiliyor mu olura çok sevinecem türk trenlerine yakışan bi renk sitemizide yakışacağını düşünüyorum
  • engin taktın TVS renklerine heee kaan kardeşim bende program falan istemedi oyuna istediğim lokoyu adette edebiliyorum biri iki tane o oyuna girerken çıkan arızaları printscreen yapsan sana daha iyi yardımcı olmaya çalışıcam
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.