Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar!!!! İki satır şeyi okuyamıyor musunuz?? Bir iki üst mesajda yazdım ya, burada değil kendi forumumuzdayız diye. Bundan sonra almak isteyenler bana safak_aktas@hotmail.com adresimden ulaşsınlar veya forumumuzdan (kendi forumumuz, burası değil!!!) bana yazsınlar diye. Bıktım artık bu oyunu nasıl bulacağız diye yazanlardan ya! İnternette bulamazsınız, onu söyleyeyim boşuna torrent falan aramayın!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TCDDelisi

ben zor buldum kardeş orjinal aldım 15ytl zaten başka yerde yok zor bulunuyor

nerden aldın hocam orjinali. istanbulda oturuyorum. alabileceğim bir adres varmı?
  • psiko_ arkadaşım isterseniz forumu taşıdık ora yazabilirsiniz modellerin çoğu mevcut olmayanlarda çiziliyo şafak abi bi işle 6 senedir uğraşıyo tamamen profosyenel çizimler ve kaplamalar mevcut oyunu alınca göreceksiniz www. railsimturkiye. com oradan foruma girin (boşluklar yok)
  • arkadaşalr bu microsoftun train simulatörü xp de çalışıyomu
  • XP de çalışıyor tabii ki, yoksa biz nasıl oynayalım? Her sistemde sorunsuz çalışıyor.
  • oyun guzel ama bazı yerlerde zorluk var heyecanlı bı oyun bu
  • Super Bir Oyun herkes oynamalı yaw
  • Kim demiş zor diye. Bence zevkli bir oyun tabi trenleri seviyorsanız. Sizlere bi gelişme aktarayım artık Türk Trenleri ekibi olarak istasyonları ve garları modellemeye başladık çok yakında Türkiye hattını tamamlayınca trenlerimizi kendi hattımızda süreceğiz. Size örnek olsun diye Ender arkadaşımın bir çalışmasını koyuyorum. Tabiki Eskişehirle sınırlı değil hattımız son gaz ekip olarak çalışıyoruz. Yeni lokomotifler vagonlar ve istasyonlar ve revizelerle sizlerleyiz forumumuza beklerim.
     TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin87 -- 15 Mart 2007; 19:04:34 >

• Harika bir çalışma olmuş
  • Evet Deniz biz burayı terk edince çok sessiz kalmış, Ben ara sıra yokluyorum ne var yok die belki bir tane daha demiryolu hayranı tutarım die...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

of of manyak trenlermiş

+1
  • TRAINZ RAILROAD SIMULATOR 2007 çıktı bilginize 6.14 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 29 Haziran 2007; 0:09:39 >
  • arkadaşlar bu oyunları bilgisayarıma nasıl indirebilirim?
  • yeter artık şu microsoftun TS 2 çıksın ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

yeter artık şu microsoftun TS 2 çıksın ya

arkadaşım o oyun çıkmıcak kaç yıl önce iptal edildi
    artık railsimulator bekliyoruz ama oda efsane ooldu heralde:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 8 Temmuz 2007; 13:32:27 >
  • quote:

yeter artık şu microsoftun TS 2 çıksın ya

Evet Arkadaşım Şuanda Microsoft Train Simulator 2 Çıkmayacak.Fakat Rail Simulator u Bekliyoruz.Ama Rekabet Ortamında Herşey Olabilir.Bakmışızki 1 Yıl Sonra Microsoft Train Simulator 2 Çıkmış
  • bir fransız mts fan sitesinde görmüştüm haberini demek çıkmayacak

neyse dediğiniz oyunu bende bekliyorum umarım train sim ayarında olur trainz ve diğer tüm tren sim oyunlarının hiç biri bana o ilkinin verdiğ tadı veremedi
  • quote:

bir fransız mts fan sitesinde görmüştüm haberini demek çıkmayacak

neyse dediğiniz oyunu bende bekliyorum umarım train sim ayarında olur trainz ve diğer tüm tren sim oyunlarının hiç biri bana o ilkinin verdiğ tadı veremedi

MSTS nin Görsel Efektleri Daha İyi Olmalı Çevre Detayları Yollar....Gittiğimiz Yollara Başka Trenleri Kolay Koyabilsek Bunları Yaparken Çok Zorlanıyoruz Diğer Araçlar Arabalar Otobüsler Kamyonlar Uçaklar Olmalı...Ve Sanıyorsam Çıkmadan Kesin Birşey Söylemek Zor Fakat RailSimulator Gerçekten Oynanış Ve Grafik Bakımından En İyi Olucak...Sonuçta EA Games Yapıyor Oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 21 Temmuz 2007; 1:17:14 >

• inşallah dostum inşallah

RailSimulatorun videosunu izlemiştim gerçekten atmosfer olarak mükemmeldi
  • quote:

inşallah dostum inşallah

RailSimulatorun videosunu izlemiştim gerçekten atmosfer olarak mükemmeldi

Evet Gerçekten Videodaki Görüntüler Harikaydı.Sen MSTS veya Trainz mi ? Oynuyorsun

Rail Simulatorun Çıkış Tarihi : : Oct 05, 2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 21 Temmuz 2007; 1:25:14 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.