Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
472.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcdd_musa

Şafak abi o kadar diyorum kimse anlamıo hala ben bu oyunu nereden alcam diolar sinir olduum arkadaşlar şafak aktaş size yazıooooooooooooooooooooooooooooooo

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar!!!! İki satır şeyi okuyamıyor musunuz?? Bir iki üst mesajda yazdım ya, burada değil kendi forumumuzdayız diye. Bundan sonra almak isteyenler bana safak_aktas@hotmail.com adresimden ulaşsınlar veya forumumuzdan (kendi forumumuz, burası değil!!!) bana yazsınlar diye. Bıktım artık bu oyunu nasıl bulacağız diye yazanlardan ya! İnternette bulamazsınız, onu söyleyeyim boşuna torrent falan aramayın!!

• quote:

Orijinalden alıntı: TCDDelisi

ben zor buldum kardeş orjinal aldım 15ytl zaten başka yerde yok zor bulunuyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TCDDelisi

ben zor buldum kardeş orjinal aldım 15ytl zaten başka yerde yok zor bulunuyor

nerden aldın hocam orjinali. istanbulda oturuyorum. alabileceğim bir adres varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisiko__

bende bu oyunu almak istiyorum

@Turkish Trains

dediğiniz pakette bu güne kadar yapılmış(yaptığınız) forumda yayınlanan tüm trenler,yamalar bulunmaktamı?

edit:ve fiyatı nedir bu paket'in

Alıntıları Göster
    psiko_ arkadaşım isterseniz forumu taşıdık ora yazabilirsiniz modellerin çoğu mevcut olmayanlarda çiziliyo şafak abi bi işle 6 senedir uğraşıyo tamamen profosyenel çizimler ve kaplamalar mevcut oyunu alınca göreceksiniz www. railsimturkiye. com oradan foruma girin (boşluklar yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: engin87

psiko_ arkadaşım isterseniz forumu taşıdık ora yazabilirsiniz modellerin çoğu mevcut olmayanlarda çiziliyo şafak abi bi işle 6 senedir uğraşıyo tamamen profosyenel çizimler ve kaplamalar mevcut oyunu alınca göreceksiniz www. railsimturkiye. com oradan foruma girin (boşluklar yok)

Alıntıları Göster
    arkadaşalr bu microsoftun train simulatörü xp de çalışıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentozi1905gs

arkadaşalr bu microsoftun train simulatörü xp de çalışıyomu

Alıntıları Göster
    XP de çalışıyor tabii ki, yoksa biz nasıl oynayalım? Her sistemde sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaughter

Arkadaslar bu Gorevleri falan Nerden Alıyoruz?Yaw Şunu Baştan aşagı Biri anlatsın ya?NasıL oynucam nasıL Görevleri Tamamlıcam?Şunu Sıfır'dan biri AnLatsın Sinir OLdum Bişi Beceremiom:))Hady Arkadaslar YardımLarınızı BekLiyorum..

Alıntıları Göster
    oyun guzel ama bazı yerlerde zorluk var heyecanlı bı oyun bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaughter

Arkadaslar bu Gorevleri falan Nerden Alıyoruz?Yaw Şunu Baştan aşagı Biri anlatsın ya?NasıL oynucam nasıL Görevleri Tamamlıcam?Şunu Sıfır'dan biri AnLatsın Sinir OLdum Bişi Beceremiom:))Hady Arkadaslar YardımLarınızı BekLiyorum..

Alıntıları Göster
    Super Bir Oyun herkes oynamalı yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcncln01

Super Bir Oyun herkes oynamalı yaw

Alıntıları Göster
    Kim demiş zor diye. Bence zevkli bir oyun tabi trenleri seviyorsanız. Sizlere bi gelişme aktarayım artık Türk Trenleri ekibi olarak istasyonları ve garları modellemeye başladık çok yakında Türkiye hattını tamamlayınca trenlerimizi kendi hattımızda süreceğiz. Size örnek olsun diye Ender arkadaşımın bir çalışmasını koyuyorum. Tabiki Eskişehirle sınırlı değil hattımız son gaz ekip olarak çalışıyoruz. Yeni lokomotifler vagonlar ve istasyonlar ve revizelerle sizlerleyiz forumumuza beklerim.
     TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin87 -- 15 Mart 2007; 19:04:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engin87

Kim demiş zor diye. Bence zevkli bir oyun tabi trenleri seviyorsanız. Sizlere bi gelişme aktarayım artık Türk Trenleri ekibi olarak istasyonları ve garları modellemeye başladık çok yakında Türkiye hattını tamamlayınca trenlerimizi kendi hattımızda süreceğiz. Size örnek olsun diye Ender arkadaşımın bir çalışmasını koyuyorum. Tabiki Eskişehirle sınırlı değil hattımız son gaz ekip olarak çalışıyoruz. Yeni lokomotifler vagonlar ve istasyonlar ve revizelerle sizlerleyiz forumumuza beklerim.
     TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    Harika bir çalışma olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: tcdd_musa

Arkadaşım bu oyun 30 ytl dir ama ayrıntılı bilgiwww.railsimturkiye.com a gir orada asıl sitee oyun microsoft train simulator üstüne yama yapılmıştır vol 4.0 ı şafak abiden isteyebilirsin ama yolladığım siteye gir oradan ulaş tabii üye ol

Alıntıları Göster
    Evet Deniz biz burayı terk edince çok sessiz kalmış, Ben ara sıra yokluyorum ne var yok die belki bir tane daha demiryolu hayranı tutarım die...

• quote:

Orijinalden alıntı: Be®k

of of manyak trenlermiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

of of manyak trenlermiş

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: lamunia11

yani arkadaşlar sağolun varolun ozeldende sorsak geneldende cevap mevap yok.ancak kendi aranızda şu söyle bu böyle yeni üyeye hiç yardım yok.rus rotasını kurdunuz oynayın bakalım

Alıntıları Göster
    TRAINZ RAILROAD SIMULATOR 2007 çıktı bilginize 6.14 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 29 Haziran 2007; 0:09:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44makinist44

Hızlandırılmış katliam: 36 Ölü

Uzmanlar daha 15 gün önce ‘Bir facia geliyor’ diye uyardı. Kulak asılmadı ve bedelini 36 masum yolcu canıyla ödedi

Bütün uyarılara rağmen devreye sokulan hızlı tren uygulaması ikinci ayını büyük bir faciayla tamamladı. Haydarpaşa'dan hareket eden hızlı tren Pamukova'da raydan çıktı. Kazada 36 kişinin öldüğü, 79 kişinin yaralandığı açıklandı.

İki farklı iddia
    TCDD yetkilileri trenin kaza bölgesinde hız kestiğini, kazanın nedeninin bu olmadığını savunurken, trende bulunanlar ekspresin kaza yerine gelirken 100 kilometrenin üstündeki hızını azaltmadığını söyledi.

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyunları bilgisayarıma nasıl indirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: makinist8057

arkadaşlar bu oyunları bilgisayarıma nasıl indirebilirim?

Alıntıları Göster
    yeter artık şu microsoftun TS 2 çıksın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitrogliserin

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

arkadaşım o oyun çıkmıcak kaç yıl önce iptal edildi
    artık railsimulator bekliyoruz ama oda efsane ooldu heralde:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 8 Temmuz 2007; 13:32:27 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Evet Arkadaşım Şuanda Microsoft Train Simulator 2 Çıkmayacak.Fakat Rail Simulator u Bekliyoruz.Ama Rekabet Ortamında Herşey Olabilir.Bakmışızki 1 Yıl Sonra Microsoft Train Simulator 2 Çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

quote:

Evet Arkadaşım Şuanda Microsoft Train Simulator 2 Çıkmayacak.Fakat Rail Simulator u Bekliyoruz.Ama Rekabet Ortamında Herşey Olabilir.Bakmışızki 1 Yıl Sonra Microsoft Train Simulator 2 Çıkmış

Alıntıları Göster
    bir fransız mts fan sitesinde görmüştüm haberini demek çıkmayacak

neyse dediğiniz oyunu bende bekliyorum umarım train sim ayarında olur trainz ve diğer tüm tren sim oyunlarının hiç biri bana o ilkinin verdiğ tadı veremedi

• quote:

neyse dediğiniz oyunu bende bekliyorum umarım train sim ayarında olur trainz ve diğer tüm tren sim oyunlarının hiç biri bana o ilkinin verdiğ tadı veremedi

Alıntıları Göster
    quote:

MSTS nin Görsel Efektleri Daha İyi Olmalı Çevre Detayları Yollar....Gittiğimiz Yollara Başka Trenleri Kolay Koyabilsek Bunları Yaparken Çok Zorlanıyoruz Diğer Araçlar Arabalar Otobüsler Kamyonlar Uçaklar Olmalı...Ve Sanıyorsam Çıkmadan Kesin Birşey Söylemek Zor Fakat RailSimulator Gerçekten Oynanış Ve Grafik Bakımından En İyi Olucak...Sonuçta EA Games Yapıyor Oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 21 Temmuz 2007; 1:17:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

quote:

MSTS nin Görsel Efektleri Daha İyi Olmalı Çevre Detayları Yollar....Gittiğimiz Yollara Başka Trenleri Kolay Koyabilsek Bunları Yaparken Çok Zorlanıyoruz Diğer Araçlar Arabalar Otobüsler Kamyonlar Uçaklar Olmalı...Ve Sanıyorsam Çıkmadan Kesin Birşey Söylemek Zor Fakat RailSimulator Gerçekten Oynanış Ve Grafik Bakımından En İyi Olucak...Sonuçta EA Games Yapıyor Oyunu

Alıntıları Göster
    inşallah dostum inşallah

RailSimulatorun videosunu izlemiştim gerçekten atmosfer olarak mükemmeldi

• quote:

inşallah dostum inşallah

Alıntıları Göster
    quote:

inşallah dostum inşallah

Evet Gerçekten Videodaki Görüntüler Harikaydı.Sen MSTS veya Trainz mi ? Oynuyorsun

Rail Simulatorun Çıkış Tarihi : : Oct 05, 2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 21 Temmuz 2007; 1:25:14 >

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.