Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim adım MUSA trenleri çok severim acayip süper olmuş amawww.demiryolu.net te 2006 nın üzerine tren yaması yapıyorlarmış . ama grafikler pek iyi değil bu daha iyi geldi bunu en kısa sürede almam gerek
  • tcdd amblemi renkleri
  • Ya arkadaşlar ben bu oyunu alacam ama kime başvurmam gerekir adanada satılmıyor nerde satılıyor acebaaa yardım ederseniz [simage][/simage]
    [code][/code][simage][/simage]

• Merhaba

Bir üstte verdim, tekrar hatırlatıyorum. Burdaki forumumuzu taşıdık. Artık:

http://www.railsimturkiye.com/forum

adresinde yazışıyoruz. Buraya gelen tüm arkadaşları bekliyoruz.
    MSTS Turkish Add-ons Vol 4.0'ı sipariş etmek için lütfen benimle forum veya safak.aktas@railsimturkiye.com veya aktas.safak@gmail.com adreslerimden ulaşın. Saygılar...
  • geldinmi
  • merhaba arkadasım donanım haberde gezerken MSTS Turkish Add-ons Vol 4.0 adlı oyunla karsılastım yanı tam anlamıyla bılmıyorum oyun mu degıl mı ama bu ne nasıl bırsey eğer tren oyunu ise merakım var trenlere bende bunu oynamak ısterım, nasıl temın ederım ,,, tesekkurler
  • Merhaba

Evet, bu bir tren oyunu. Daha doğrusu bir tren simülatörü. Bu simülatörde, bir makinistin yaptığı tüm işleri yapıyor, gerçek trenleri kullanıyor, yolcu veya yük taşıyor, görevleri yerine getiriyorsunuz. Bu konuda kendi forumumuz var. Detayları orada görebilirsiniz:

http://www.railsimturkiye.com/forum/

Ben, Microsoft Train Simulator'a 6 senedir TCDD modellerini ekliyorum. Bu setin adı da MSTS Turkish Trains Add-ons Vol 4.0. Bu seti almak için, lütfen forumdan veya safak.aktas@railsimturkiye.com adresinden bana ulaşın. Görüşmek üzere...
  • nasıl bir oyun bu anlamadım?? Bİrisi anlata bilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: makinist71

merhaba arkadaşlar

erkan kardeş modellerin şifresi için şafak beyle irtibata geçersen iyi olur şifreleri kendisi veriyor...

Kırıkkale 8 ay as 71 üzerinde oturdum

ya o trenlerin geçişi vardı

saat 4 - 5 civarı

harikaydı balkondan izlerdim

şimdi yok ünv. bitti

• o trenler baya eski ya, yeni çıkan hızlı trenlerin simülatörü varmı oyun olarak??
  • Tekrar Merhabalar Aranıza Hoş Geldim Diyebilirim Uzun Süreler Takıntılı Geçen Zamanlar Nedeniyle Gelemedim Ama 15 Tatil Denilen Somestr da Aranızdayım Daha Doğrusu Artık Okul Bitene Kadar Beraberiz Ne Diyelim Artık Unutanlar Caner Gitti Kayboldu Herşeyi Kendine Sakladı Diyebilir Deselerde Artık Afedersiniz Umrumda Değil Benim Kaybolucak Birşeyim Yok Yada Kaybedecek Ben Tekrar Burdayım Yalnız Deniz , Engin , Veyahutta Tarık Ve Şafak Abi Bana De22044 De18115 De24390 De24023 E43015 TVS2000 Vagonlarının .Eng Dosyalarını Gönderirseniz E-Maille İyi Olur Çünkü Engler Bozulmuş O Yüzden Shape Viewerde Çalışamıyorum Oyundada Mevcut Olmuyorlar Dosyaların 0ı Olsun Englerin Çünkü Activite Bozdu Onları 0 Eng Olursa İyi Olur

HoşGeldim! Dediğim Gibi 15 Tatilde Beraber Olucaz Dedim Ve İşte Ben....

Unutanlar Ben Emektar Caner

• Kırıkkale 8 ay as 71 üzerinde oturdum

ya o trenlerin geçişi vardı

saat 4 - 5 civarı

harikaydı balkondan izlerdim

şimdi yok ünv. bitti

evet dostum bizim buranın trenleri süperdir dediğiniz gibi sabaha karşı o sessizlikte geçen o tren hele birde dinamik freni açmıssa off sesler harika sizin duyduğunuz sesler ve geçişler DE 22000'e aittir..

• Merhaba

Hoşgeldin Caner! Artık kendi forumumuzda yazıyoruz, gel oraya üye ol, buradan yazışmıyoruz. Tekrar hoşgeldin! Sana eng dosyalarını gönderirim bir iki güne kadar. Sağlıcakla kal...
  • resımler cok guzel ındırmeye calısıyom olmuyor sızce neden
  • bende bu oyunu almak istiyorum

@Turkish Trains

dediğiniz pakette bu güne kadar yapılmış(yaptığınız) forumda yayınlanan tüm trenler,yamalar bulunmaktamı?

edit:ve fiyatı nedir bu paket'in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 4 Şubat 2007; 16:37:00 >
  • ben bu seti almak istiorm fiatı nedir ?
  • Arkadaşım bu oyun 30 ytl dir ama ayrıntılı bilgiwww.railsimturkiye.com a gir orada asıl sitee oyun microsoft train simulator üstüne yama yapılmıştır vol 4.0 ı şafak abiden isteyebilirsin ama yolladığım siteye gir oradan ulaş tabii üye ol
  • Merhaba

Arkadaşlar, oyunumuz hakkında daha fazla bilgi almak ve temin etmek için lütfenwww.railsimturkiye.com/forum adresindeki forumumuza bakınız. Sipariş etmek için lütfen bana safak_aktas@hotmail.com veya safak.aktas@railsimturkiye.com mail adreslerimden ulaşın. Saygılar...
  • oyunu bulamıyorum lutfen yardım edın
  • Şafak abi o kadar diyorum kimse anlamıo hala ben bu oyunu nereden alcam diolar sinir olduum arkadaşlar şafak aktaş size yazıooooooooooooooooooooooooooooooo
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.