Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DE22000 DE33000 lerde ileride böyle olabilir mi çok sık arıza verebilirlermi eğer ileride böyle sorunlar olmaya başlarsa TCDD baya uğraşır
  • inşallah olmaz yoksa tcdd uğraşır ama kötü düşünmeyelim.ben şu ana kadar arızalanan yolda özellikle de22000 lik görmedim. allah saklasın allah korusun.bence lokolara nazar boncuğu takılmalı sizce??:)
  • bencede takılmalı kocaman her birine fakat beni yinede düşündürüyor DE 24000 lerde ilk geldiklerinde hiç arıza vermediklerine eminim
  • artık bir yolunu bulacaklar ama de22000 de33000 liklere tcdd makina mühendisleri gözleri gibi bakıyorlar marşandiz fabrikası neden var? kötü düşünmemeliyiz.!! zaten de24 000 likler eski ama gene de elde tutulacaklar var tabii
  • Ewt bende gördüm artık tcdd makina mühendsileri çok iyi bakıyorlar lokolara
  • arkadaşlar de22bin ve 33binlikler amerikan patentli olması lazım motorları güçlü hele o kalkişları yokmu bitiriyor beni allah nazardan korusun.iyiki varsınız 22binlikler 33binlikler yolmu dayanır size yolunuz açık olsun.
  • loko bakıma giren makinaların hepsi bojisinden tut pistonuna,aşınma olup olmadığına kadar mm ile bakıyolar,bence iyi..
  • de22000 leri ben her defasında tek geçerim.ilk gördüğümde bu ne ya dedim.sesi ,düdüğü duruşu tamponları farklı bir yol aslanı dedim

allah yollarını açık etsin.tekerleklerine taş değmesin.
  • arkadaşlar iyi akşamlar. bu gün tarık veya şafak beyi gören duyan varmı acaba.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: general35

arkadaşlar iyi akşamlar. bu gün tarık veya şafak beyi gören duyan varmı acaba.?

iyi akşamlar tarık bey ve şafak bey evlerinde internet olmadığından pazar günleri aramızda olamıyorlar malesef.iş yerlerin'den bağlanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 24 Aralık 2006; 20:33:33 >
  • beyler resimler çok güzel devamı gelirse seviniriz..
  • muhabbet güzel herzamn forumun canlı olması taraftarıyım elimizdeki 24000 likler baya eski evet bu konuda tcdd kısa mesafeler için dizel setler aldı ve an ara istanbul için siemensler alındı yeni güçlerimiz bunlar bildiğim kadarıyla koncar yolcu ama beni 24000 sevdiren yanı bir kabini çok güzel bide o rampaya nazlı süzülüşü yeter o motordan çıkan ses sanki bir ninni bıraksınlar o ninniyi dinleyeyim her sabah tren sesini duyuyorum ama uyanamıyom o başka erken uyanma alışkanlığım yok evimiz gara çok uzak ama ses geliyo bazen mt5500 lerin bile sesini rahatca ayırabiliyorum kornalar ise başka güzel
    Şafak abi senden bi ricam olacak şu kornayı bırak ta biz çalalım bi uzun bi kısa otomotik olunca zevk vermiyo biz tuşa ne kadar basarsak o kadar ses versin bunu yaparsan sevinirim....
  • ya arkadaşlar ben bu topic i taa ne zamandır görüyorum ama şimdi girip bi baktım ss ler cok ii hemen oyunu indirmeye başladım oynucam kısmetse bu ara hoşuma gitti bu oyun ama oyun hakkında hiç bi bilgim yok nasıl bişi bu amacımız ne bana aranızdan biri bi bilgilendirme yaparsa cok memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin87

muhabbet güzel herzamn forumun canlı olması taraftarıyım elimizdeki 24000 likler baya eski evet bu konuda tcdd kısa mesafeler için dizel setler aldı ve an ara istanbul için siemensler alındı yeni güçlerimiz bunlar bildiğim kadarıyla koncar yolcu ama beni 24000 sevdiren yanı bir kabini çok güzel bide o rampaya nazlı süzülüşü yeter o motordan çıkan ses sanki bir ninni bıraksınlar o ninniyi dinleyeyim her sabah tren sesini duyuyorum ama uyanamıyom o başka erken uyanma alışkanlığım yok evimiz gara çok uzak ama ses geliyo bazen mt5500 lerin bile sesini rahatca ayırabiliyorum kornalar ise başka güzel
    Şafak abi senden bi ricam olacak şu kornayı bırak ta biz çalalım bi uzun bi kısa otomotik olunca zevk vermiyo biz tuşa ne kadar basarsak o kadar ses versin bunu yaparsan sevinirim....

ARKADAŞIM KATILIYORUM ŞAFAK BEY ENGİN KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ YAPSAK DAHA GÜZEL OLUR.DAHA ORJİNAL OLUR.KORNAYI BİZ ÇALSAK DE22000 LİKLERE ONLARIN KORNALARI DE24000 LİKLERE ONLARIN İKİ TÜRLÜ KORNALARI Bİ UZUN Bİ KISA ÇOK GÜZEL OLUR. VE DİĞER 44000 LİKLERİNDE AYNI ŞEKİLDE GÜZEL OLUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan güzel -- 24 Aralık 2006; 21:57:25 >

• korna iki tane aslında kısa ve uzun ama ben uzunu beyenmedim kendim çalacam makinist olduk ya tam olalım nese kısa için b uzun için space bar kullanıyoz kaan ama yinede etkili deil... oyunu merak eden arkadaşım oyun inmiyo şafak bey satıyor 30 lira tcdd add ons microsoft train simulatörün ek paketi içinde devlet demiryollarının tüm lokoları var kısaca bir makinistin günlük hayatında yaptığı herşey yapıyoruz çok zevkli bişi almanı tavsiye ederim bi önceki sayfada şafak abinin teli var arayıp sipariş verebilirsin
  • Adana rotası gar çalışmaları devam ediyor..

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• evet çalışmalar çok güzel ellerinize saglık şimdi 2 oyun içi de 22043 numaralı makinanın kabin görüntüleri var

biriçisi kabin içi motor çalışır durumda:link: http://dosyam.net/?id=27f239

ikinci motor devir yükseltme link: http://dosyam.net/?id=44f961
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snakef1

Adana rotası gar çalışmaları devam ediyor..

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ADANA GAR I BİTİRİNCE PLANLADIĞIN GÜZERGAH VARMI??

• quote:

KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ADANA GAR I BİTİRİNCE PLANLADIĞIN GÜZERGAH VARMI??

Evet. şu anda Adana gar,ara istasyonların tasarımı bittikten sonra.Tarık bey ve ben istasyonlar arasındaki mesafeleri öğreniyoruz.En kısa zamanda güzergahlar başliyacaktır.
  • yardım gerekiyorsa yardımcı olalım çekinme yani kardeş tekrar ellerine sağlık iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.