Şimdi Ara

TC Vatandaşlığından çıktım, kimliğimi deldiler :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
22.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lene

Rusya hava nasıl acaba şuan.

Türkiye' Günlük güneşlik.

Orda buz keseceksin. Eğer birde soğuğa alışkın değilsen hapı yuttun..

Sıcak pideyi özlüyeceksin.

Türk insanın misafir perverliğini, yardım severliğini, bir birine saygısını özlüyeceksin..

Ulan Turşuyu özlüyeceksin be :)
    birbirine saygısı ve yardım severligimi kardeş sen herhalde avrupada falan yaşıyosun

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim.. Doğru anladın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Rusya hava nasıl acaba şuan.

Türkiye' Günlük güneşlik.

Orda buz keseceksin. Eğer birde soğuğa alışkın değilsen hapı yuttun..

Sıcak pideyi özlüyeceksin.

Türk insanın misafir perverliğini, yardım severliğini, bir birine saygısını özlüyeceksin..

Ulan Turşuyu özlüyeceksin be :)
    Hocam 4 gündür Türkiye'deyim şuan.

Rusya çok soğudu artık maksimum 10 derece olabiliyor. Rüzgarlar çok sert mont giymek zorunlu yoksa üşüyorsun direk.

Soğuk havaya alışkın değilim ama soğuk havayı daha çok seviyorum.

Türk yemekleri gerçekten çok özlüyordum. Bulunmaz bir nimet. Ara sıra lahmacun krizine giriyordum, dayanamıyordum yani

Türk insanları evet her zaman cana yakın ama Ruslar'ı sovyet kültüründen dolayı insanları yargılamıyorum. Sovyet sistemi insanlar arasında resmiyet kazandırmıştır. Tanımadığın etmediğin insana samimiyet göstermenin gereksiz olduğunu öğretmiştir. Ayrıca saygı konusunda katılmıyorum.

• Hocam Rusça mı öğrendin yoksa İngilizce ile mi idare ediyorsun? Bildiğim kadarıyla Rusya'da İngilizce pek iplenmiyor. Ben de Moskova'ya gitmek istiyorum bu kışın tatil amaçlı. Güzel bir otel tutup. Kışı çok seviyorum. Eğer İngilizce ile idare edebiliyorsak belki yüksek lisansımı orada iyi bir üniversitede yapma planım da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cplusgazoz -- 10 Ekim 2018; 12:53:10 >
  • hayırlı olsun,güle güle git
  • Hayırlı olsun kardeşim artık Türkiye Cumhuriyetin de bizden daha üstün haklara sahip olarak bulunuyorsun (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanun sana vatandaşlıktan çıkma hakkı vermiş mi vermiş. Bunu kullanmış mısın kullanmışsın. Herkes kendi hayatını yaşar, 3-5 kendini bilmezin yaptığı yorumun hiçbir önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Arkadaşlar ben konunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim. Konu patlamış gitmiş, eğer isterseniz Rusya konusunda ayrı bir konu açabilirim. Ayrıca burada yazılanları cevaplamaya çalışacağım.

Teşekkürler.
    Uygun zamanınızda, ülke ve yaşam ile ilgili bir konu açsanız güzel olur. Eskiden Amerika, Almanya gibi ülkelerle ilgili orada yaşayanların açtığı güzel konular oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Ekim ayının başında sağlık kontrolünden geçtim, en son öğrenci belgemi ve transkriptimi teslim ettim. Öğrenci olduğum için askerlikten muafım şuan ama okul bittiği an askere alıyorlar.

Üni mezunuysan 1 yıl değilsen 2 yıl.

Alıntıları Göster
    Askerlik görevindeyken bizdeki gibi komik rakamlar veriliyor mu =)=)
  • Ula gardaş orda Otomobil Vergisi yoksa Baban hayrına benide Al oraya, Yanlız dil ne bilmem. 😀

Nasıl Bmw ve Mercedes fiyatları orda Ucuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 10 Ekim 2018; 16:2:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rusyada nasıl askerlik?

• Hayırlı olsun.
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Yazdığınızı okuyup algılayabilecek organı aktif olarak kullanan birisi değil mesajına yanıt verdiğiniz zat. Keşke uğraşmasaydınız.

• İyi ki başka bir yeri delmemişler zaa zaa xDE!é
  • Niye çıktın vatandaşlıktan? Biri açıklayabilir mi.
  • Eğer pişman olursanız ve tekrar vatandaşlık almak istiyorsanız, suriye üzerinden gelin hocam. İki arapça birşey söyleseniz ve at hırsızı olursanız; size aylık asgari ücrette yardım, istediğin üniversiteye giriş, gıda yardımı, bedava sağlık hizmetleri ve eczane de ek muayene ücretini ödemezsiniz. Hem de bir işyeri de açarsınız, nasıl olsa vergi yok. Bence bir düşünün hocam, rusya size böyle imkanlar vermez

• Hocam suriye ye gidip vatandaşlık alın esed ten sonra buraya gelin bedavaya yaşayın .
  • Biz oraya giderken vize lazım sana artık yok ama Hayırlı olsun
  • Seneye taahhutlu bir kampanya ile geri gelirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

İstanbulmu ? betonların güzelliğinimi seyredeyim yerlerdeki çöplerimi ?
    Hayır, gezmeye geliyosun zaten zamanın kısıtlı in de boğazı izle

İstanbul doğal güzellik açısından(kaldığı kadarı bile) dünyanın en güzel şehirlerinden biridir

Böyle bi boğaz baska hiç bi ülkede, sehirde yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.