Bildirim
TC Vatandaşlığından çıktım, kimliğimi deldiler :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Neden çıktınız hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüh bak gitti vatandaşlık görüyor musunquote:
Orijinalden alıntı: Korsan
Bu mesaj silindi. -
Diğer ülke hangisi?
Hangi vatandaşlığa geçtiniz şu an hocam? -
Hayatını yaşamaya bak
Hocam bulgaristan vatandaşı mısınız ? -
Rusya hocam.quote:
Orijinalden alıntı: semavi7
Diğer ülke hangisi? -
Hocam yukarıda bahsettiğim gibi sadece askerlik için çıkmadım, birden fazla sebepten dolayı çıktım.quote:
Bu mesaj silindi.
Ayrıca 20'li yaşlarda vatandaşlıktan çıkma reddi verme ihtimalleri var askerlik yüzünden. -
Konu sahibi değilim hocamquote:
Bu mesaj silindi. -
Şimdi sen Turist oluyorsun. Hoş geldin Ülkemize.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Şimdi sen Turist oluyorsun. Hoş geldin Ülkemize.
![]() |
Ne izni ya sınır yol geçen hanı mübarek. Kaçak geçene vatandaşlık veriliyor zaten.
|
Bir insanın ırkını, milliyetini sahip olduğu kağıt parçasına göre belirlirlemek gerçekten güzel bir kafa.
Emin ol ben Rusya'da olduğum zaman Türk olduğumu belirtiyorum. Ülkeyi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Tandığım insanların Türkiye'ye olan bakış açıları pek iyi değildi. Ben onlara ülkeyi anlattıkça gerçekten sevmeye başladılar. Ayrıca Rusya Türkiye'den daha fakir bir ülke mi? Sen Türkiye'de yıllarca çalışsan Golf bile alamazsın aldığın paraya mı güveniyorsun? Kurban bayramı haricinde et yiyebiliyormusun acaba? Rusya'daki maaş ülkedeki yaşama göre adapte edilmiş. Ben 10 TL'ye 1 kilo et yiyebiliyorum. Arabaların vergileri minimum seviyede. Ayrıca sen Rusya'daki herkes 150 dolar kazandığını mı düşünüyorsun? Bu işçi maaşıdır, mühendislerin kazandığı para bunun 6-7 katıdır. Ha bide turist olacağımı düşünüyorsan yanılıyorsun, yarın mavi kartımı alacağım. |
Benim Yeşil pasaportum var. Önemli olan normal vatandaşın, bakkal amcanın pasaportu ne kadar değerli. Ben sana söyleyeyim, tuvalet kağıdı.
İlla herkes üst düzey memur veya akrabası olacak diye birşey yok. |
Aynen qnq türk pasaportuyla bütün ülkelere elimi kolumu sallayarak giriyorum. Şimdi ruslar düşünsün1! 111!
|
Hayırlı olsun, kurtulmuşsun.
|
İstanbulmu ? betonların güzelliğinimi seyredeyim yerlerdeki çöplerimi ?
|
özbeği
gürcüsü afrikalısı SURİ'si Hertürlüsü bu ülkeye elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Emin ol evli olsa karısından daha zor izin alır bizim devlete nazaran. |
hav kın ay go tu çültanahmet?
|
Benzer içerikler
- eskişehir en tehlikeli mahallesi
- ihlas pazarlama çalışan yorumları
- sevgiliyle gidilecek tenha yerler
- raid hamam böceği tableti kullananlar
- kapıya sıkışan parmak kangren olur mu
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X