Şimdi Ara

TC Vatandaşlığından çıktım, kimliğimi deldiler :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
22.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı ne ise o olsun. Rusya vatandaşlığı bence avantajlı bir şey değil Avrupa Birliği ülkesi olsa tamam diyeceğim, mesela benim Selanik göçmeni bir arkadaşım Türk

vatandaşlığından çıkıp Yunanca öğrenip Yunanistan vatandaşı oldu Yunanistan'da 1500 € civarı maaşlı iş bulmuş, Avrupayı geziyordu en son görüştüğümde. Yunanistan,

Bulgaristan, Almanya gibi Türklerin genellikle azınlıkta olduğu ülkelerde askerlik olmadığı için çok mantıklı aslında vatandaşlıktan çıkmak. Rusya'da askerlik yapacaksan

Rus ordusunda devrecilik çok yüksek seviyedeymiş. Yeni gelen askerlere tecavüz edildiğini duydum. Umarım sana öyle bir şey yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pijamalı Ninja

Nasıl aldın vatandaşlığı hocam? Bende Rus vatandaşı olmak istiyorum koşullar nedir? Bir de mülkiyet yada evlilik yok sanırsam siz direk iltica ettiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim

@Brotha
    Babam Türk annem Rus, Türkiye'de doğdum daha sonra Rusya'ya taşındım orada büyüdüm.

Evlenmek her ülke için en basit yoldur. Ama evlenmem diyorsanız iş için gidin, zaten uzun süreli vize veriyorlar AB gibi sıkıntı çıkarmıyorlar. 3-4 yıl sonra vatandaşlık verebiliyorlar diye biliyorum ama emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Babam Türk annem Rus, Türkiye'de doğdum daha sonra Rusya'ya taşındım orada büyüdüm.

Evlenmek her ülke için en basit yoldur. Ama evlenmem diyorsanız iş için gidin, zaten uzun süreli vize veriyorlar AB gibi sıkıntı çıkarmıyorlar. 3-4 yıl sonra vatandaşlık verebiliyorlar diye biliyorum ama emin değilim.

Alıntıları Göster
    Yok evliliğe sıcak bakıyorum açıkcası daha genciz şuan için neler yapılabilir diye merak etmiştim ama evlilik en basit en etkili yol imiş. Yapacak bir şey yok 3 yıl daha sabredeceğiz

• madem bu ülkenin vatandaşı değilsin bu forumda yerin yok üye ban
  • Yeni kimlik alınca eskisi delinir . Konu kilit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou

madem bu ülkenin vatandaşı değilsin bu forumda yerin yok üye ban
    Aynen öyle .ru forumlarına gitmeniz doğru olur

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle milyonlarca türk var ama Ben Rusya'ya gitmek için Türk vatandaşlığını neden iptal ettiğini anlamadım.
  • Burayı da terket 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Rusya hocam.

Alıntıları Göster
    Hocam Rusya'ya nasıl yerleştiniz ? Eşiniz Rus mu ? Hangi sehirdesiniz ?

Sibirya üniversitesinden konuştuğum bir Rus kız var melek gibi gerçekten her gece rüyalarıma giriyor ama onunla evlensem bile Rus vatandaşı olmam ve Rusyada yaşamam, Avrupa-Kanada-ABD tercihim

• Cayma bedeli felan istemediler mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

OOyyyy Davay Davay :)

Vatandaşlıgın alınırken için yanmadı mı ?

İstanbul'un güzelliklerini, antalya'nın altın plajlarını,ankara yı,trabzonu görmek için izin alman gerekecek :)

Bak profil fotoğrafıma, artık senin bu ülke ile bir bağın yok. Unut gitsin bu bayrağı...

Türkiyeden daha fakir bir ülkeye gitmenin tek bir sebebi olabilir :) Davay davay
    Turkiyeden daha fakir bi ulke orta afrika cumhuriyeti filandir.Rusyaya laf aticak son kisi 15 yasindaki veleddir yani sen

• Pijamalı Ninja kullanıcısına yanıt
    kimlikle gidebiliyo galiba?galiba?

• müdür727 M kullanıcısına yanıt
    bu iyiymis

• Yeni kimlik alırken bana da yapmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

kimlikle gidebiliyo galiba?galiba?
    kimlik değişir yaşam değişir düşünce değişmez

• hocam benide yanına alır mısın ?
  • Arkadaşlar ben konunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim. Konu patlamış gitmiş, eğer isterseniz Rusya konusunda ayrı bir konu açabilirim. Ayrıca burada yazılanları cevaplamaya çalışacağım.

Teşekkürler.
  • İstanbulmu ? betonların güzelliğinimi seyredeyim yerlerdeki çöplerimi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.