Şimdi Ara

TC Vatandaşlığından çıktım, kimliğimi deldiler :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
3
Favori
22.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oooooooooo iyiymiş moder of rahşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCc Ya sev ya terk et! cCc

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Oooooooooo iyiymiş moder of rahşa
  • Kelimeyi şadet getir

• O zaman git rus forumlarinda takil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda emin miyiz

• Lene kullanıcısına yanıt
    hav kın ay go tu çültanahmet?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-04E941636

Bu mesaj silindi.
    Aynen qnq türk pasaportuyla bütün ülkelere elimi kolumu sallayarak giriyorum. Şimdi ruslar düşünsün1! 111!

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Aynen qnq türk pasaportuyla bütün ülkelere elimi kolumu sallayarak giriyorum. Şimdi ruslar düşünsün1! 111!

Alıntıları Göster
    yeşil pasaportla giremediğim ülke yok :) senin baban esnafsa bu türk pasaportunun suçu değil ::)))
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    OOyyyy Davay Davay :)

Vatandaşlıgın alınırken için yanmadı mı ?

İstanbul'un güzelliklerini, antalya'nın altın plajlarını,ankara yı,trabzonu görmek için izin alman gerekecek :)

Bak profil fotoğrafıma, artık senin bu ülke ile bir bağın yok. Unut gitsin bu bayrağı...

Türkiyeden daha fakir bir ülkeye gitmenin tek bir sebebi olabilir :) Davay davay
  • Ne izni ya sınır yol geçen hanı mübarek. Kaçak geçene vatandaşlık veriliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

yeşil pasaportla giremediğim ülke yok :) senin baban esnafsa bu türk pasaportunun suçu değil ::)))

Alıntıları Göster
    Benim Yeşil pasaportum var. Önemli olan normal vatandaşın, bakkal amcanın pasaportu ne kadar değerli. Ben sana söyleyeyim, tuvalet kağıdı.

İlla herkes üst düzey memur veya akrabası olacak diye birşey yok.

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    hocam milliyetçi falan değilim ama T.C'den vazgeçtim lafından rahatsız oldum neden bilmiyorum.

• Nasıl aldın vatandaşlığı hocam? Bende Rus vatandaşı olmak istiyorum koşullar nedir? Bir de mülkiyet yada evlilik yok sanırsam siz direk iltica ettiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim

@Brotha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pijamalı Ninja -- 8 Ekim 2018; 18:47:0 >
  • Pijamalı Ninja kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin yarısı kadar maaş alabileceğin aç kalacağın ırkçılıga maruz kalacağın vasat doğu ülkesi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Türkiyenin yarısı kadar maaş alabileceğin aç kalacağın ırkçılıga maruz kalacağın vasat doğu ülkesi ?
    Sorun şu ki Türkiye'de aldığım parayla Rusya'da kazanacağım para aynı değil. Bugün Almanya'da Asgari ücret 1800 Euro, Türkiye'de 1603 Lira. Para birimi gözüyle bakarsan daha iyi anlarsın. Değere bakma. 200 liraya kiralık ev bulabilir misin Türkiye'de? Rusya'da var 1200 ruble yaklaşık 200 lira ediyor. Ayrıca konu sadece ekonomi değil. Ben ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum

• quote:

OOyyyy Davay Davay :)

Vatandaşlıgın alınırken için yanmadı mı ?

İstanbul'un güzelliklerini, antalya'nın altın plajlarını,ankara yı,trabzonu görmek için izin alman gerekecek :)

Bak profil fotoğrafıma, artık senin bu ülke ile bir bağın yok. Unut gitsin bu bayrağı...

Türkiyeden daha fakir bir ülkeye gitmenin tek bir sebebi olabilir :) Davay davay
    Bir insanın ırkını, milliyetini sahip olduğu kağıt parçasına göre belirlirlemek gerçekten güzel bir kafa.

Emin ol ben Rusya'da olduğum zaman Türk olduğumu belirtiyorum. Ülkeyi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum.

Tandığım insanların Türkiye'ye olan bakış açıları pek iyi değildi. Ben onlara ülkeyi anlattıkça gerçekten sevmeye başladılar.

Ayrıca Rusya Türkiye'den daha fakir bir ülke mi? Sen Türkiye'de yıllarca çalışsan Golf bile alamazsın aldığın paraya mı güveniyorsun? Kurban bayramı haricinde et yiyebiliyormusun acaba?

Rusya'daki maaş ülkedeki yaşama göre adapte edilmiş. Ben 10 TL'ye 1 kilo et yiyebiliyorum. Arabaların vergileri minimum seviyede.

Ayrıca sen Rusya'daki herkes 150 dolar kazandığını mı düşünüyorsun? Bu işçi maaşıdır, mühendislerin kazandığı para bunun 6-7 katıdır.

Ha bide turist olacağımı düşünüyorsan yanılıyorsun, yarın mavi kartımı alacağım.

• Ooo raj bi madafaka

Şaka bir yana hayırlısı neyse o olsun hocam ne diyelim. Buradaki 3-5 velete bakma sen.
  • Rus vatandaşı nasıl oldunuz detayları verseniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Rusya'da ırkçılık yoktur vatanseverlik vardır. Sovyet ülkelerine gidersen oradaki insanlar tamamen karışmıştır, ayırım yoktur. Ben Rusya'da askerlik şubesine gittiğim zaman insanlar beni çok olumlu karşıladılar. Oradaki Rusların tamamen slav değildir. 140 millet vardır Rusya'da.

Ayrıca sarışın mavi gözlü insanların Aziz, Murat gibi isimleri olduğunu görebilirsin. İnsanlar ayırım yapmıyor, vatanını seven herkese olumlu davranıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.