Şimdi Ara

Tavsiyesi benden, seçmesi senden | Bisiklet tavsiyeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
6.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merida matts 20 hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese Merhabalar bende bisiklet alma arifesindeyim.Bisiklet için 2000 lira civarı bütçe ayırdım.Boyum 1.95, kilom 94.Disk frenli hibrit yada dağ bisikleti almayı planlıyorum.Genel olarak düz asfalt zeminde kullanacağım.Ama toprak yola girme durumu da olabilir.

Daha önce bisiklet kullanımım da şöyle bir durumla karşılaştım;Şu yarış bisikletlerinde kullanılan selelerden almıştım.Çok hoşuma gidiyordu.Ancak normalde 2 saat sürüş yapabildiğim yolda 40 dakika sonra oluşan kalça ağrılarımdan dolayı hemen eve geri döndüm.Sele seçimi konusunda da bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar bisiklet bakıyorum orta karar fakat sabit masa ve v fren arıyorum. 12 kilo civarı hafif bisiklet arıyorum. Bütçem çok yüksek değil 2000 TL civarına kadar bakabilirim. Genelde şehirde ve yazlıkta kullanacağım nişanlım ile spor ve hobi olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Carraro ve Bianchi öncelikli tercihim (Manisa'daki fabrikayı ziyaret ettim, diğer üretimlerin bu kadar kaliteli olacağını tahmin etmiyorum).

Hidrolik disk fren kullanmadım, denemek istiyorum.
    Fren konusunda neye göre karar vermem uygundur?
    27,5 inç jant mı, 26 inç jant mı emin değilim.

Tavsiye bisiklet önerileriniz nelerdir?
  • Merhaba. Bisiklet almak istiyorum. Boy 1.78. Kilo 85 civarı. İlk önce 2 yaşındaki oğlumu hafta sonları gezdirmek için istiyordum; fakat artık işe gidip gelirken de kullanırım diye düşünüyorum. Ne kadar gerçekleştiririm bilmem.
    Bir çalışma yaptım kendime göre; ama yine de tam olarak istediğimi bulamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan da yardım almak istiyorum.

Aşağıdaki tabloda yazdığım bisiklet marka modellerini dikkate almadan; sadece istediğim özelliklerde bisiklet önerebilirseniz sevinirim.

Söylediğim kullanıma göre gidon şeklinin bir önemi var mıdır?

Teşekkürler.

Tavsiyesi benden, seçmesi senden | Bisiklet tavsiyeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Merhaba arkadaşlar bisiklet bakıyorum orta karar fakat sabit masa ve v fren arıyorum. 12 kilo civarı hafif bisiklet arıyorum. Bütçem çok yüksek değil 2000 TL civarına kadar bakabilirim. Genelde şehirde ve yazlıkta kullanacağım nişanlım ile spor ve hobi olarak.
    Mosso legarda 2021 mdm v ...

• merhaba, katlanabilir bisikletler hakkında tavsiye isteyecektim. Müsaitseniz cevap verirseniz sevinirim. Oğluma 24 ya da 26 inç katlanır bisiklet alacağım, tern, dahon gibi pahalı markalar hariç ne tavsiye edersiniz? max bütçe 2000-2500 arası. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

8 yaşında, iri yapılı oğlum için bisiklet bakıyorum. 1000 TL civarı rahat ve biraz da uzun süreli kullanabileceği bisiklet önerebilir misiniz?. Teşekkür ederim...

KRON ARES 4.0 Mekanik Disk 24 Jant PROESYONEL Çocuk Bisikleti - 2020 ........... 1.251 TL Bu nasıldır mesela...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.