Şimdi Ara

Tavsiyesi benden, seçmesi senden | Bisiklet tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
6.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sehir bisikleti ne onerirsiniz?

    tx100 ile city explorer arasindan hangisinu secerdiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 30 Ağustos 2017; 9:20:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yeni dönemde okuluma bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum, bisiklet sevdiğim için sonraları uzun mesafelerde bile düşünebilirim. Düzenli olarak kullanacağım bisikleti yani. Fakülteyle evim arasındaki mesafe 1.5 km ve yokuş yok, dümdüz bir yol fakat felaket işlek caddeler ve yoğun trafik var. Ankara'daki hava koşulları da okul zamanı çoğunlukla kötü oluyor. Karda kışta tabi ki sürülmez fakat yine de çoğunlukla okula gidip gelirken bineceğim bir bisiklet arıyorum. Bütçe 600-700 TL civarı. Şehir bisikletlerine ince tekerlerinden dolayı sıcak bakmıyorum, çünkü buradaki kötü zeminlere dayanabileceğini sanmıyorum. Uygun ve çok ağır olmayan dağ bisikletleri önerirseniz sevinirim. Boy: 177 Kilo: 66.
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    city explorer.
  • dağ bisikleti olarak salcanonun ng650 yada ng750 modellerine bak. 26 jant yada 27.5 tercih et. bianchi aspid yada rcx. daha çok model var aslında ama bütçe az olunca bisiklette az oluyor. carraro force 310 modeli.
  • Merhaba 700tl (fiyatına gerçekten değecekse 800tl ye kadar çıkabilirim) bandında şehir/hybrit bisiklet önerir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba btwin riverside 500 mü yoksa onun fiyatlarında salcano mu tercih etmeliyim sizce? Amacım şehirde parkta turlamak 10 senedir falan bisiklete binmemişimdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burgamer kullanıcısına yanıt
    salcano city explorer 40vr sana göre
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    riverside 500 ün 999 tl gibi bir fiyatı var onun yerine daha iyi olan carraro sportive 321 tercih edin.
  • Hmm şuan 8 senelik ümit bisikletin 350 tllik dağ bisikletini kullanıyorum.Umarım öneriniz benim için doğru tercihtir.Başka önerebileceğiniz modeller var mı?
  • burgamer kullanıcısına yanıt
    o fiyata pek yok. daha ucuz biraz daha giriş komponent istersen salcano city explorer 40vr modeli var.
  • Tavsiyen üzerine pazarlıkla 800 TL'ye Salcano NG650 27.5 (V) aldım. Birkaç gündür biniyorum, bir günde 20 km kadar yol yaptığım oldu ve oldukça memnun kaldım, zaten giriş seviyesi dağ bisikletlerinde en popüler modelmiş. Tavsiyen için teşekkür ederim ve 800 900 TL'ye bisiklet düşünenlere tavsiye ederim. Bu arada çoğunlukla şehir içi kullanacağıma rağmen dağ bisikleti aldım ve iyi ki de öyle yapmışım çünkü arabalarla gittiğim yollarda bile o kadar kötü yerlerden geçtim ki, şehir bisikletlerinin tekerleri bu tip yollara nasıl dayanır bilmiyorum. Zaten bu bisikletin de malzemeleri alüminyum olduğu için çok ağır değil(13 kg). Yani şehir içinde kullanacaklar için de oldukça uygun.
  • evet hafif ama her ne kadar hafif olsada şehir içinde dağ lastikleri pek rahat vermez, genede şehir içinde binecekler ince lastik taktırsın.





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sehirde haftasonu kullanmalik spor amacli bisiklet istiyorum. Biraz hafif bisey onerirmisiniz tasimasi kolay olan. Piyasayi bilmiyorum ne kadar butce gerekir?
    Edit: ayrica oturma yerimin rahat olmasini isterim, eski bisikletim cok acitiyodu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseyinhayirlisi -- 17 Eylül 2017; 13:7:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: netd forum

    evet hafif ama her ne kadar hafif olsada şehir içinde dağ lastikleri pek rahat vermez, genede şehir içinde binecekler ince lastik taktırsın.

    Hocam ama sehir icindede bazen kaldirimdsn atlama vb atraksiyonlara mecburen giriliyor. Yimede sehir bisikleti yeterlimidir bu gibi durumlarda bozulmalar meydama gelirmi?



    Birde sehir icin onereceginiz saglam lastik varmidir? En azindan boyle kaldirimdan hoplamalara fln dayanikli ve darbe emen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    hayır şehir bisikletleri o tür olaylara gelmez, lastikleri zaten ince ve psi değerleri fazla olacağından sert inişte lastikler darbeyi ememez ve ilk atlamada değilde, bundan sonrakilerde sıkıntı çıkar. kadro kırılmasına kadar gider olay. dağ lastikleri geniş ve psi değeri fazla basılmadığı için ve amortisör de bulundugu için butun darbeyi emer ve sıkıntı çıkarmaz. bol atlamalı zıplamalı istiyorsan mtb al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burgamer

    Hmm şuan 8 senelik ümit bisikletin 350 tllik dağ bisikletini kullanıyorum.Umarım öneriniz benim için doğru tercihtir.Başka önerebileceğiniz modeller var mı?

    Umıt bısıklet o kadar saglammı? Ne sıklıkla kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam ben de düz yolda(şehiriçi sayılır) günlük 2 3 saat takılmak icin almayı düşünüyorum, salcano city explorer 40vr yi sordum standart 19 inc dediler salcano 20 den buyuk yokmuş sanirim boyum 190 ne öneriyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Senede 3-4 ay yoğun bisiklet kullanıyorum geri kalan zamanlar nadir kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.