Şimdi Ara

Tavan ezikleri Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün araca shark Fin anten takarken arkadaş tavana dirsekleriyle bastırmış. O Yüzden tavanda 2 bölgede dirseklerin bastırdığı yerde ezik oluştu.

Araç metalik füme olduğu için Göze baya çarpıyor.

Çok üzüldüm fakat yapacak birşey yok.

Tavan döşemesi sökülmeden vakum yapamayız diyor sorduğum yerler ama sizce ne yapmam Lazım ?

Tavan iç döşemesini kesinlikle söktürmek istemiyorum.

Fotoğraf yükleyemedim ama tahmin edebiliyorsunuzdur 2 kolların dirsek izleri

Yardımlarınızı beklerim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşınız kaç kiloluk bir canavar acaba, bence kalsın ama istiyorsan vakumla düzeltirler otokingde yaparlar.

• Vakum dışarıdan yapılıyo zaten döşemenin sökülmesine gerek yok. İçeriden müdahale edilmiyoki.

• Adı üstünde vakum.
    Döşeme sokulmez, tamamen dış müdahale gerekir. Vakum ile düzelmeyecek bir çökme olduğu için öyle söylemişlerdir.
    Fotoğraf koyarsanız daha iyi anlaşılabilir.

• Bugün 4 yer ile görüştüm.

1 kişi tavan iç döşeme sökülmeden kesinlikle olmaz dedi

Diğer 2 kişi vakum ile çekeriz fakat %80 olur hafif dalga izi kalır dedi

En son sorduğum yer ise mümkün mertebe belli etmemeye çalışacağız fakat çok hafif belli olur oda anca siz görürsünüz dedi yerini bildiğim için

O Yüzden mecbur en son sorduğum yerde yaptıracağım. Auto king aynı şekilde belli olur dalga izi dedi...

Abi arkadaşımda nasıl dirsek varmış. Nasıl da ezdi tavanı yav

Bütün Göçük tamircileri aynı şeyi dedi,....

• perte çıkmış araba sigortadan paranızı alınız

• En kısa zamanda foto yükleyeceğim. Fırsat bulamadım bugün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Auris Cam Tavan'dan Gelen Ses
    12 yıl önce açıldı
    Tavan airbagi ve direk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim arabanın tavanınada itin biri eşya koymuş. Tamda tavandaki çelik barın olduğu yerde resmen çelik barın izi duruyor.

Bende aynı durumdan muzdaribim arabadan soğudum yemin ediyorum. Her gördüğümde moral sıfır.
  • casper5353 kullanıcısına yanıt
    Disardan cekme yapilacagi icin belli olur diyorlar tavan dosesi sokulseydi sonuca varmak daha basitti ama dediginiz gocuk cok derin ve sivri degilse yani gamze sekkindeyse yuzde yuz duzelebilir...ayrica vakumla duzeltme diye bir sistem yok arkadaslar unutun bunu vakum dediginiz alet gocugun anca kabasini alir yani asli grevinde tamamen duzelme diye bir durumu yoktu....birincisi hasarlara mudahalede sacin arka kismindan calisabilmek hasari yuzde yuz sonuca goturmede cok etkilir...ikincisi ise sicak silikon arti tak cek dedigimiz aparatlari gocuge yapistirp ceker gocugu disari dogru sisirip tekrar olusan sisigi kermit adini verdigimiz plastikimsi bir kalemle doverek saci eski seviyesine geri aliriz...yani gocuk duzeltmede turkiyede aslinda yenide sayilabilecek bir sistem 3-5 senelik mevzusu var vakum ve cekicle doverek dovme sanatina gore cok cok daha hassas ve etkili sitemdir ayrica boyaniza kesinlikle zarar verilmez......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.