Dostlar 1 hafta icinde bir arkadasim aracini satiliga cikartiyor Aracta hata boya kayit vs yok 2018 model elite donanim cam tavan 1 litrelik turbolu versyon 120hp otomatik beyaz renk. 20bin km. Aracin sitelerdeki karsiligi 350 - 370 arasi. Bana cok gibi geldi fiyat ama galerici bir arkadasim fiyatlatrin daha da artacagini , baska illerdeki bayilerden bile arac bulamadiklarini belirtti. Bu fiyat bu arac icin nasildir ? Birde bu 1litrelik turbolu motor hakkinda bilgisi olan var mi ? İyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu Araç Alınır Mı? (İ20)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
1.0 turbo şehiriçi kullanımda sizi üzmez diye düşünüyorum. Uzun yolda 120km/h üzerine filan çıkınca biraz bağırarak çalışması can sıkıyor sadece. Mtvsi düşük. Bence yoğunlukla şehiriçi kullanım yapıyorsanız alınabilir. Bayramdan sonra fiyatlar yükselir gibi, şu piyasada fiyat bana normal geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşınız size kaç liraya verecek bilmiyorum ama 370 bine kadar her fiyat bu araba için makul ve iyi fiyat hocam..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her türlü yeni kasa i20 zorlarım hocam o fiyatlara style jump ne olursa.
Yeni kasa1.4 6 ileri alırdım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2021-i20-sunrof-boyasiz-hatasiz-tramersiz-sifir-ayarinda-987363657/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 23 Nisan 2022; 14:51:58 >
-
hocam dağlar kadar fark var 1,4 ailede var gitmiyor çok yakıyor konudaki araç hem turbolu hem dolu paket fiyatına biley diyemem ama yeni kasa jump hiçbir avantajı olmayan bir araç
Kullanıcı iseniz yan hava yastığı ve cam tavan avantajı ile mantıklı, kısa sürede satacaksanız daha boş yeni kasa daha iyi prim yapar.
1,4 mpi motorun şehir içinde tüketimi yüksek. Ayrıca yeni kasada Elite donanım haricinde hepsinde 2 hava yastığı var.
-
Eski kasa da öyle.
1.0 yeni kasa style şehir içi 7.1 litre
1.4 yeni kasa jump şehir içi 8.4 litre iki araç da 2021 hocam.
1.4 6 ileri tam otomatik
1.0 7 dct kuru kavrama
bizde 4 vites olanı
ama fiyat bence yüksek hocam
Yeni kasası çok güzel b segmentinin en ferah aracı
eskiyi önermiyorum 350-360 verdikten sonra git yeni kasa al.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dct şanzıman eninde sonunda revize olacak ve bir litrelik yakıt tasarrufundaki kazancın hepsi gidecek. Tam otomatik şanzıman ölümsüz.
Tam otomatik yeni kasa tercih edilmeli
Eski kasaya o para verilmez. Ille de turbo motorsa sifir clio falan alinir o paraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X