Şimdi Ara

Tatile gidecek paralı arkadaş yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsi karşılarsan gelirim diyor kimsede para yok tekte tatile gidilmez ki ya ne yapıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl tek gidilir manyak mısın tatide bari insanlardan özgür ol özgürce gez bro

bende anca evde oturam ders çalışam pcde takılam
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bazı konuda haklısın arkadaşlarla ev kiralamıştık 2 sene önce bulaşık kavgası çıkmıştı tatil zehir olmuştu :D
  • tek de güzel ama insan biraz sıkılabiliyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Bazı konuda haklısın arkadaşlarla ev kiralamıştık 2 sene önce bulaşık kavgası çıkmıştı tatil zehir olmuştu :D
    hocam hayatındaki sorunlardan kaçmak için 2 gün tatile gidiyorsun onda da yanına jayatındaki sorunlardan birini almak istiyorsun mantıksız yani

hadi ailen olsa neyse
  • özgüvenim olsa tek giderim. yanımda biri olması lazım
  • kayra ile gidin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tatile yalnız gidilmez. Giden ağır eziktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Yolda beni yer la o cenin pozisyonuna gelsem göbeği kadarım zaten.

• Nereye ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ve yaş kaç ?

• Yurtdisina tek gidiyorum cunku kimsede yesil pasaport yada schengen vizesi yok mecbur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    Ağustos sonu eylül başı gibi yaz okulunun bitişinde gitmeyi düşünüyorum olimpos muhtemelen. 22 yaş

• he ben gelirim dicektim yıllık iznimde de bana uymuyor zaman
  • Pazartesi yillik izin aldim. Pederden arabayi alip bozacada yapacagim. Baya da tatil tek yapilabilir, yapmasini bilene

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

asıl tek gidilir manyak mısın tatide bari insanlardan özgür ol özgürce gez bro

bende anca evde oturam ders çalışam pcde takılam
    Hocam tek gidince sarmıyor ya. Ben gittim bir kere sıkıldım, kafa dengi biri olursa çok güzel oluyor tatil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Tatile yalnız gidilmez. Giden ağır eziktir.
    konunun eziklik ile ne ilgisi var? Hele yaşın 30 un üstüne gelsin bakalım nasıl bulacaksın tatil yapacak birini. İş güç derken sevdiğin arkadaşlarınla tatil günlerini denk getiremiyorsun. Geri kalanda evli, barklı oluyor. Bazen mecbur kalıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

konunun eziklik ile ne ilgisi var? Hele yaşın 30 un üstüne gelsin bakalım nasıl bulacaksın tatil yapacak birini. İş güç derken sevdiğin arkadaşlarınla tatil günlerini denk getiremiyorsun. Geri kalanda evli, barklı oluyor. Bazen mecbur kalıyorsun.

Alıntıları Göster
    Tatile gideceksen, stresten, sıkıntıdan uzaklaşıp keyif almaya gidiyorsun. Ben keyfi kafa dengi arkadaşlarla gezerek, değişik şeyleri deneyerek, fotoğraf çekerek alıyorum. Yalnız başına gidersen bir foto bile çekemiyorsun. Bir paylaşımın olmuyor kimseyle. Haliyle anı da olmuyor.

Mesela ben arkadaşımla yaptığım tatili, olayları hala hatırlarım. Aileyle yaptığım tatilleri de öyle.

Öncelik arkadaş(lar) olmalı yoksa aileyle devam etmeli (kuzenler de olabilir). Ben kuzenlerle geçirdiğim tatillerden de keyif alıyorum mesela.

Bir foto çektiremedikten , beraber bir etkinlik yapmadıktan, birliktelik yaşamadıktan sonra tatile ha çıkmışsın ha çıkmamışsın.

• Tek basiniza kultur turuna cukin oneririm bol bol forograf cekin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.