Şimdi Ara

Tatilde kilo alanlar doluşsun içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bir çok kişi benım gibi tatilte yat kalk eğlen felan derken bayağı kilo aldı. Şimdide başladı bazıları için okul başladı eski kıyafetleri olmuyor çoğumuza. Olsada gömlek / t-shirt patlıcak gibi oluyor.

Bir çoğumuzda benım gibi bugun başlıcağım diyor 2 hareketten sonra tıkanıyor ve s.et diyip bırakıyor 2 3 ay sonrasına kadar. Sürekli böyle tekrar edip gidiyor.

Buraya ismimizi yazdıralım her hafta kaç kilo verdiğimizi adam gibi yazarsak hırslanıp spora asılacagımızı düşünüyorum.
    Umarım güzel bir katılım olur , olmazsada tek başıma yapmak zorunda kalırım

DarKLq 1.78 boy , 85 kilo hedef 75
    yiqiter Boy 1,74 , Kilo : 68,5 hedef 65
    FieSTaA boy 176 kilo 80 Hedef 68
    Jestia boy 1.92 kilo 91 hedef 85
    kerimcem boy 1.76 kilo 79 hedef 75
    DeCeLLo boy : 1,70 kilo 79 hedef 69
    -Qwerty- Boy: 1.75 Kilo: 81 Hedef: 70 kilo
    XT-002 Deconstructor Boy 1.70 Kilo 58 Hedef: 60
    thecaliph16 Boy:1.74 civarı Kilo :77 Hedef 72
    IsmailCem Boy +1.55 Kilo 85 Hedefim 65
    Just Silence Boy 1.80 Kilo : 81
    Feyzullah05 1.75 boy 76 kilo. Hedef 60
    FtnBttL boy 1.82 kilo 82 hedef 60
    bluesea0 Boy 1.78 kilo 73 hedef 65
    [Raist] Boy 1.82 kilo 90 hedefim 80

Haftalık olarak hedefinize ne kadar yaklaştığınızı , ne kadar kilo verdiğinizi / aldığınızı söylerseniz ona göre küfür edicez veya tebrik ediceğiz
    Diyeti , sporu bırakana bir forum dolusu küfür gelicek özelden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKLq -- 26 Eylül 2011; 22:39:43 >

• Bende konu açmıştım dostum.Tüm forum 1.80 boy 60-65 kilo olunca kimse cevap vermiyor

Şaka biryana yarın diyete başlıyorum.Spor'a yazılmaya çalışıcam bakalım.
    Boy 172 Kilo 78
  • Ancak bu şekilde ciddi oranda kilo verebilir , vücudumuzu geliştirebiliriz.

Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir sıra mankenler diyet yapıyordu bu şekilde. Diyeti bıraktıklarında arkadaşlarından tepki alma , dalga geçilme konusu olduğu için bırakamıyorlardı istedikleri vücuda kavuşuyorlardı.
  • neyse ben fazla birşey yapamam gerçi ama
    170 cm 75 kilo. Geç başladım uzamaya ben yaz tatilinde 5 santim uzadım o kadar yani
  • Ismini yazdırmak istiyenler?
  • Vay anasını satayım harbiden herkes 1.90 boyunda 60 kilo sarışınmış
  • Evet beyler bende kilo alanlardanım.

Boy 1,74
    Kilo : 68,5

3-4 kilo vermek istiyorum.Zaten diyeti bırakalı 3 hafta oldu.3 haftada 4 kilo aldım.9 Ayda 30 Kilo verdim.İstereniz yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boy 176 klo 78 olmustur :D Hedef 68 olmak ve 2 ay veriyorum kendime. :D
  • 1.92 kilom 91. şöyle 85e insem fena olmaz
  • Bende kilo aldım yaa 7kilo versem yeter:(:(
  • Yazıyorum o zaman isimlerinizi. Olaya bak yorum atanların isimlerini yazıyorum yüzsüzlüğe bak :)))

Kilo ile boyunuzu ve hedefinizi yazarsanız ekliyebilirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKLq -- 26 Eylül 2011; 15:12:53 >
  • Bende kilo verdim 120 kilodan 98 kiloya 3 ayda çok şey değişebiliyor
  • Insan zayıfladığında , kıyafetler oturduğunda cidden kendıne guvenı çok artıyor cidden. 67impala ancak hãla kilon fazla gibi 2 metre boyun yoksa
  • 22 kilo fazlam var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.76 olup 70 den aşağı olmak isteyenleri hiç anlamam erkek dediğin kalıplı olur kardeşim sizde deki bolgesel yağlanmadır gobek kalça gidin oralarınızı çalıştırın..çiroz erkek hiç biyerde makbul değilki..
    1.76 79 kiloyum hedef 75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Eylül 2011; 15:20:44 >
  • Bende 1.78 boy 66 kiloyum ama benim sıkıntı biraz göbek var. dışarıdan belli olmuyor ama oturunca elime geliyor bunu yok etmek için çalışma yapmam lazım 12 saat çalışıyorum pek birşey yapıcak zamanımda olmuyor ama yediklerime falan mı dikkat etmeliyim napmalıyım bilmiyorum msgım bulunsun takip ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

Insan zayıfladığında , kıyafetler oturduğunda cidden kendıne guvenı çok artıyor cidden. 67impala ancak hãla kilon fazla gibi 2 metre boyun yoksa

İmkanım olursa foruma resmimi koyucam.İnan hiç 98 kilo gibi göstermiyorum ( daha az) ,boyum 1.86 ama haklısın, 90 kiloya düşersem ki düşücem(bu sene ev yemeklerinden uzak olacağım için) çok daha rahatlarım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

22 kilo fazlam var :(

Boyunu kilonuda belirtirsen ekliyeyim senide.

Saçma sapan bilgi buldum ekledim üşenmeyip okuyanlar olabilir

Not : Dumbıl seti felan sipariş ettim. 3 gündür ayaklarımın altı şişene kadar geziyorum , amaçsız amaçsız yerlere gidiyorum. 6 kilo vermişim 82'ye düşmüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKLq -- 26 Eylül 2011; 15:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

boy 176 klo 78 olmustur :D Hedef 68 olmak ve 2 ay veriyorum kendime. :D

80 olmusum oha :) basliyorum en acilinden
  • yaz anasını be 1,70 boyum var 79 kiloyum

hedef 66 gösteriyor ama ben açlıktan ölmeyi kaldıramam 69 olsun :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.