Şimdi Ara

Tatilde kilo alanlar doluşsun içeri. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Qwerty-

Boy: 1.75
    Kilo: 81
    Hedef: 70 kilo

Ama birbuçuk ay önce 88 kiloydum bir buçuk ayda 81 e düştüm.Rejimimide vereyim sizlere. Tabi bunu uygulamak yüksek irade gerektirir.

Sabah

Tatilde kilo alanlar doluşsun içeri.

Öğle

İkindi

(Cherry Domates 6 Adet)

Akşam

Bir akşam yemeyip Diğer akşam Ekmeksiz Salata Veya Ekmeksiz Çorba yiyin.Gün aşırı olarak yemek yiyoruz bu öğünde kısaca

Size yazdıklarım çok ağır gelmiş olabilir fakat ben dayanıyorum.Gayette iyi sonuçlar aldım.Sporla Desteklemenizi öneriyorum bunu.

Yaşadığına şükretmelisin bence.

quote:

Öncelikle kesinlikle BÖLGESEL YAĞ YAKIMI YOKTUR! Mekik çekeyim göbek gitsin diye bir şey yok. Yapmanız gereken sıkı bir kardiyo egzersizi ve bir beslenme programı çıkartmanız. Yani "Ne olursa yerim." mantığından çıkmanız lazım.

Kardiyo egzersizi için önce buradaki koşu programına başlamanızı öneririm. Yarım saat koşabilir hale geldikten sonra her akşam yarım saat koşu yaparsınız. İsterseniz yarım saat bisiklet de sürebilirsiniz. Gittikçe temponuzu artırırsınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_48266728/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Beslenme düzeni için de az enerjili bol lifli ve proteinli yemekler yemeniz lazım. Her gün tavuklu ve sebzeli bir çeşit yemek yerseniz (İkisi de az yağlı veya yağsız) ayrıca kahvaltıyı yeterli yaparsanız iyi olur. Kilo vermenin mantığı harcadığından az enerjiyi almaktır, tıpkı yarım depo benzin doldurmak gibi. Vücuttaki depo enerjinin kullanılmasının yöntemi budur. Ayrıca dikkat etmeniz gerekenler:
    Yediğiniz ekmeği kepekli, tam buğday, tam tahıl dediğimiz bol lif içeren daha az kalori içeren ekmeklerle değiştirmelisiniz.
    Her öğün 1-2 dilimi geçmemeye çalışın.
    Kola, fanta, gazoz, hazır meyve suyu gibi şekerli içeceklerden uzak duracaksınız.
    Maden suyu veya doğal meyve suyu içerseniz de günde 1 bardağı geçmeyin. (250 mL)
    Canınız tatlı istediğinde meyve yeyin. Ancak abartmadan. Yoksa yine fazla enerji yağa dönüşür.
    Her sabah uyanınca vücudun da açılması için basit vücut gerdirmeleri vb. yapın. (Bacağa uzanma kol çevirme vb.)
    Mümkün olan her yere yürüyerek gitmeye çalışın.
    Makarna, pilav, hamur işi gibi bol karbonhidrat ve/veya yağ içeren besinlerden uzak durun.

• Benide yazarsan sevinirim

Boy:1.74 civarı Kilo :77 Hedef 72 daha sonra 72 den aşağısı çok çelimsiz olursam 72 de bırakırım
  • Malesef obezliğin sınırındayım 15 yaşındayım ve 85 kiloyum tamamen göbek gerçekten kötü bir durum bende başlıyorum günlük 1 saatimi spora ayırıp diyet yapacağım

her hafta kilomu buraya yazacağım eklersen sevinirim

Not: Soy adım şişman olduğu için bazen zor durumda kalıyorum ama kendimle barışığım fakat kilolarımla değil...

İsmail Cem Şişman

Yaş 15

Kilo 85

Hedefim 65

Boy +1.55 (Uzun süredir ölçmedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carry Zekalı -- 26 Eylül 2011; 21:54:08 >
  • Boy : Sabahları 1.80 yatana kadar 1.78

Kilo : 81 ( patlıyacam )

Sonuç : Acilen benimde spora başlamam lazım
  • Beni yaz. Definasyondayim. 1.75 boy 76 kilo. Hedef 60. Gobegi eritip 6 pack yapmak istiyorum. Fitnessa baslayanlar icin soru soracak varsa ozelden sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsmailCem

Malesef obezliğin sınırındayım 15 yaşındayım ve 85 kiloyum tamamen göbek gerçekten kötü bir durum bende başlıyorum günlük 1 saatimi spora ayırıp diyet yapacağım

Not: Soy adım şişman olduğu için bazen zor durumda kalıyorum ama kendimle barışığım fakat kilolarımla değil...

İsmail Cem Şişman

Yaş 15

Kilo 85

Hedefim 65

Kilon fazla bence endokrin uzmanına gözük belki metabolik bir rahatsızlığın olabilir. Hem pskolojik olarak kendini daha rahat hissedersin.
    lıysa

İsterseniz bir milyon mekik çekin göbekteki yağ yakımına yardımcı olmaz. Kilo verirsiniz ve bir süre sonra yağ yakımına başlarsınız. Şanslıysanız öncelikli olarak karın bölgesinden gider ama genelde en son karın bölgesindeki yağlar yakılır. O yüzden mekiği abartıp karın kaslarınızı zedeleyip overtraining olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: IsmailCem

Malesef obezliğin sınırındayım 15 yaşındayım ve 85 kiloyum tamamen göbek gerçekten kötü bir durum bende başlıyorum günlük 1 saatimi spora ayırıp diyet yapacağım

İsmail Cem Şişman

Yaş 15

Kilo 85

Hedefim 65

Kilon fazla bence endokrin uzmanına gözük belki metabolik bir rahatsızlığın olabilir. Hem pskolojik olarak kendini daha rahat hissedersin.
    lıysa

İsterseniz bir milyon mekik çekin göbekteki yağ yakımına yardımcı olmaz. Kilo verirsiniz ve bir süre sonra yağ yakımına başlarsınız. Şanslıysanız öncelikli olarak karın bölgesinden gider ama genelde en son karın bölgesindeki yağlar yakılır. O yüzden mekiği abartıp karın kaslarınızı zedeleyip overtraining olmayın.

Zaten doktora gittim fakat hiç bir sorun çıkmadı hatta doktorun çok garibine gitti normal bir insandan daha sağlıklısın dedi sadece akciğerdemi ne çok az bir yağlanma varmış spor rahatlıkla eritirmiş o yağı

• kilo almak için ne yaptınız bende aşırı zayıfım.
  • O zaman bir beslenme uzmanı yolu gözüktü sana. Söyle annene bana de saglığımı olumsuz etkiliyor de beni beslenme uzmanına götürün ben de çabalayıp zayıflayacağım de. Öyle forumdan bakma ile zayıflama olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

22 kilo fazlam var :(

Boyunu kilonuda belirtirsen ekliyeyim senide.

Saçma sapan bilgi buldum ekledim üşenmeyip okuyanlar olabilir

Not : Dumbıl seti felan sipariş ettim. 3 gündür ayaklarımın altı şişene kadar geziyorum , amaçsız amaçsız yerlere gidiyorum. 6 kilo vermişim 82'ye düşmüşüm.

1.82 boy ama kambur duruyorum kilolar yuzunden, o yuzden 1.79-1.80 oluyo dik durmayinca :( kilomda 92-95 arasi birseyler. Vucudumun yuzde 31ide yag. Ohsit.

• Boy 1.82 kilo 90 civarı hedefim 80 kg.Diğer arkadaşlara da başarılar dilerim
  • Yeni arkadaşlar eklendi hoşgeldiniz diyelim. Sıcak karşılama yapalım ileride yorucağımız için şimdiden alıştıralım biraz ortama

quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

kilo almak için ne yaptınız bende aşırı zayıfım.

Ben su içsem yarıyor ne hikmetse :)
    Ancak bol bol cips ve fastfood tarzı tüketmeni tavsiye ederim. Özelliklede gece vakitleri 1 , 2 gibi. Löp diye yağ oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalikA

quote:

Orijinalden alıntı: 67 impala

Bende kilo verdim 120 kilodan 98 kiloya 3 ayda çok şey değişebiliyor

3 ay boyunca ne yaptığını açıklarsan inanırım.

Boks yaptım İster inan ister inanma.

• quote:

Şu işi bize de öğret hocam :)
  • şu en üstteki video yu nasıl indirebilirim yaşım 17 boyun 1.71 kilom 72 cok az bı fazlalıgım var ama kac senedır zayıf oldugum ıcın alısmanadım 65-67 arasına dusmek istiyorum ama katılmıcam bu programa sadece o videoyu indirmek istiyorum yardım edebilirmisiniz
  • boy 1.75 kilo 65.hedefim 75 kilo.kilo alamiyoruuuuuum.
  • Bence bu topik bazilarinizi oldurcek, bu arada yarismaci arkadaslara basiralar derim
  • bu hareketlerın devamıda varmıs onların hepsını ındırmek ıcın ne yapmam gerekıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

quote:

Şu işi bize de öğret hocam :)

Durmadan koş,koş ,yemek yerken tv seyrediytorsan ayağa kalk tvnin yanına kadar git ve değiştir,yemek yerken bir lokma al dur bir lokma al dur ,çatalla yemek ye sadece çorbalar için kaşık kullan,ekmek ye sakın bırakma çünkü sen ömrünün bu safhasına kadar ekmek yedin sakın bırakma bu daha çok kilo aldırır....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.