< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcosx24 -- 2 Nisan 2013; 21:00:17 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcosx24 -- 2 Nisan 2013; 21:00:17 > |
Protein Tozu Aldıktan Sonra Görülebilecekler
Protein tozu takviyeleri, kas kütlesini artırmak ve atletik performansı geliştirmek isteyenler arasında popülerdir. Ancak bazı kişilerde protein tozu aldıktan sonra alerjik reaksiyonlar veya diğer yan etkiler görülebilir.
Protein Tozu Alerjisi Belirtileri
Protein tozu alerjisi olan kişilerde şu belirtiler görülebilir:
Bu belirtilerden herhangi birini yaşıyorsan, protein tozu almayı bırakmalı ve derhal tıbbi yardım almalısın.
Protein Tozu Kaşıntı Yapar mı?
Bazı kişiler protein tozu aldıktan sonra kaşıntı yaşayabilir. Bu, protein tozuna alerjik bir reaksiyonun veya başka bir yan etkinin belirtisi olabilir. Kaşıntıya diğer semptomlar da eşlik ediyorsa, tıbbi yardım alman önemlidir.
Protein Tozu Alerji Yapar mı?
Evet, bazı kişiler protein tozuna alerjik olabilir. Protein tozunun yaygın alerjenleri arasında süt, yumurta, soya ve peynir altı suyu bulunur. Protein tozuna alerjin olup olmadığından emin değilsen, alerji testi yaptırman önerilir.
Önlemler
Protein tozu kullanmadan önce aşağıdaki önlemleri almalısın:
Protein tozu takviyeleri, sağlıklı bir diyete uygun bir şekilde eklendiğinde faydalı olabilir. Ancak alerjik reaksiyonlar veya diğer yan etkiler yaşarsan, protein tozu almayı bırakmalı ve tıbbi yardım almalısın.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 2 Nisan 2013; 21:34:41 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
|
|
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
|
|
|
|