Şimdi Ara

TATA Safari Dicor hakkında bilgi lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tata safari adıyla bilinen aracının adını ve motorunu değiştirip dicor yapmış galiba.motor 3.0 dan 2.2 ye cekilmiş.arkadaşlar 2.2 olan bu aracı tanıyan,bilen,kullanan veya tata da çalışan birisi bu araç hakkında bilgi verebilir mi?tata şöyle tata böyle yorumlarına gerek yok(marka imajıyla ilgili yani).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 5 Haziran 2009; 18:28:31 >

• kullanandan vazgeçtim ama tata da çalışan kimse de mi yok?
  • vergisi yüksek gelmesin?

safariye binmiştim, dicoru sizden duyuyorum. benim bindiğim safari simsiyahtı ve bayagı bir heybetliydi, az yakacağını da sanmam.

aynı fiyata bir küçük boy ciplere bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emtue

vergisi yüksek gelmesin?

safariye binmiştim, dicoru sizden duyuyorum. benim bindiğim safari simsiyahtı ve bayagı bir heybetliydi, az yakacağını da sanmam.

aynı fiyata bir küçük boy ciplere bakmanızı tavsiye ederim.

2.2 olan daha Türkiye ye gelmemiş galiba.arazi performansını size soracağım ama internetten okuduğum kadarıyla 3.0 da olmayan diferansiyel kilidi ve lsd yi bu araca koymuşlar.bu yüzden arazi performansının değiştiğini düşünüyorum.kullandığınız kadarıyla arazi performansı nasıl?sorular aracı almaktan çok merak işi oldu biraz.tşk
  • maalesef kullanmadim, bindim.

bindigim yol arazi de degildi, kirikhan-iskenderun arasi daglik bir yoldu. rampalar sikta olsa 4 seritli yeni asfalt var bu yuzden bunu arazi olarak degerlendirmek zor. o yoldada arac pek zorlanmadi..
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 4:49:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TATA SAFARİ 2007 YILINDA 55 MİLYAR GİBİ BİR FİYATA İTHAL EDİLMEYE BAŞLANDI. HEMEN HİÇ SATILMADI. YORUMSUZ.
  • yaw tat normal yolda zor gidiyo bide arazide hee bence sakın bulaşmayın parçalar elinizde kalır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.