Şimdi Ara

Tata mı Getz mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
28.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 7 Ağustos 2005, 18:33:37 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 7 Ağustos 2005, 18:31:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Valalhi burada demişler ama, Tata nın full olanı güzel tipine sürücü yolcu hava yastığına yeterli az yakan söylenene göre Mercedes in ürettiği motoruna her türlü vs. ine rağmen Getz in giriş modelinden ucuz. Şu tek aribag li olan iğrenç modelden.
    27.5 milyarlık kabak gibi sadece sunrooflu modelden daha iyi bence.
    iki full ün arasında da 5.5 milyar fark var, hemde benim dediğim bandrollü fiyatı.

Vallahi ben bütçesi küçük olanlara Getz e bir sürü para vermeyin gidin TATA alın diyorum.

Markanın kulu kölesi olmayın.

Tata Türkiyede fabrika açsın.

Hyundai den daha çok satacak geleceğe yatırım yapmış oalcaksınız.

Hatta şu yeni çıkan çok hoş bir CityROVER var, çok güzel bir model.

Onu da Tata tasarlamış.
    Hindistanda üretilip dünyaya satılacakmış.

İşte Tata bu...

Dünyadaki üreticilerin arkasındaki firma

yokbaba ya, nerde mercedes üretmiş o motoru, ne olduugu bellidegil tdi crdi falan değil , 1.4 litre NA Dizel ne oldugu belli degil? kim diyo abi mercedes yapmış bence mercedes boyle sacma sapan sey yapmaz
    o zaman getz in motorunu da ferrari yapıyomuş,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 19:35:31 >

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 7 Ağustos 2005, 18:28:03 >
  • tata en iyisi bakın formula 1 de de yarışıyor. bırakın yaw tata formulaya çıkmış hyundai den ses yok ben hyundai almam tata bir numara

• bence arada daglar kadar fark var, tip olarak tata rezalet, 5.sınıf araba oldugu belli,eski sienalara benziyo 5 para etmez.işte aradaki bariz fark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 19:33:39 >
  • Osmancığım bana her zamanki gibi demişsin de sen daha yenisin buralarda Beni nerden tanıycan etcen? Valla Getz'te şimdi tek airbag olduğunu bile bilmiyordum yuh be anamın 5.5 yıllık clioda bile 2 tane standarttı.. Valla bırakın bu Getz'cilerle tartışmayı beyler sonu yok bunun düğüm bu direk düğüm, hıhı deyin kafa sallayın gitsin foruma yeni gelenler zaten anlar neyin ne olduğunu mesajları okuduktan sonra..
  • bak hala saçma sapan konuşup saygısızlık yapıp insanı konusturuyosun
    antiocos a söz verdim ama bu seviyesizliklere cevabini verip seni şikayet edeceğim.
    5,5 yıllık da standart olan airbag diye buyurmuşsun , söle bakalım o clio lar 0km si şu an kaç para?
    işkembeden sallıyan senın gıbılerden bıktım artık, getz kıskançlıgını bırakın artık. yiyorrsa aynı fiyatlı araclarla kıyasla getzi, senin 30 milyarlık clio nun 2 airbag ı varsa banane?? bu topic clio topici mi?
    ben diyorumki kendi fiyat aralıgında getz en iyi alınacak araçtır.bende öyle yaptım.fazla parası olan gitsin senin dedigin arabalardan alsın.ama 30 milyarlık arabalar getz den kalıtelı deyıp,basit işler peşinde koşmayın
    mod arkadaşlar bu konuyla ilgilenin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 21:31:48 >

• quote:

Ya forumda milelt işte yok markaya para vermeyin filan diyordu.

Ben baktım mis gibi Tata lar var tipi Getz den çok daha iyi. Hemede JVC çaları var. Ses sistemide mis.
    18.5 milyar. Yani Getz den 6 milyar daha ucuz
    Araca baktım her haliyle Getz den daha iyi...

Bence bunu almak varken Getz e para verilmez...

Bu konuda gayet ciddiyim...

Sizce hangisi daha iyi?

www.tata.com.tr yi bi inceleyin Getz den çok daha iyi bence
    Full ü 22 milyar bandrol dahil boşuna Getz e o parayı vermeyin

işi abartma .... Corsa ile getz arasındaki kalite farkı neyse tata getz odur kendi kendini kjomik duruma düşürdün...

Gözümde sadece post arttırmaya çalışan birisin şuan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 7 Ağustos 2005, 21:31:22 >

• Clio 1.6otm, RTE (yani full değil) 6.5 milyara aldık zamanında, Clio'lar şu an 22 civarında başlar, 4 airbag ABS+AFU standarttır, Renault'nun güvenliğe en çok yatırım yapan 2 firmadan biri olduğunu hatırlatırım, şikayet etceksen et ama sana veya başkasına hakaret etmedim hatta beni tanımadan hakkımda fikir yürüterek asıl terbiyesizliği yapan sensin ama çok da fifi diyorum takmıyorum sende şikayet etcem diyosun buyur devam et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

quote:

Ya forumda milelt işte yok markaya para vermeyin filan diyordu.

Ben baktım mis gibi Tata lar var tipi Getz den çok daha iyi. Hemede JVC çaları var. Ses sistemide mis.
    18.5 milyar. Yani Getz den 6 milyar daha ucuz
    Araca baktım her haliyle Getz den daha iyi...

Bence bunu almak varken Getz e para verilmez...

Bu konuda gayet ciddiyim...

Sizce hangisi daha iyi?

www.tata.com.tr yi bi inceleyin Getz den çok daha iyi bence
    Full ü 22 milyar bandrol dahil boşuna Getz e o parayı vermeyin

işi abartma .... Corsa ile getz arasındaki kalite farkı neyse tata getz odur kendi kendini kjomik duruma düşürdün...

Gözümde sadece post arttırmaya çalışan birisin şuan...

teşekkürler ustam sağduyuu insanlar gelmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Clio 1.6otm, RTE (yani full değil) 6.5 milyara aldık zamanında, Clio'lar şu an 22 civarında başlar, 4 airbag ABS+AFU standarttır, Renault'nun güvenliğe en çok yatırım yapan 2 firmadan biri olduğunu hatırlatırım, şikayet etceksen et ama sana veya başkasına hakaret etmedim hatta beni tanımadan hakkımda fikir yürüterek asıl terbiyesizliği yapan sensin ama çok da fifi diyorum takmıyorum sende şikayet etcem diyosun buyur devam et..

YALAN söylüyorsun hangi clio 22 den başıyo? hangisinde 4 airbag standart ...oohhhooo hepten yalancı doldu burası sevıyeye bak
    SEN BANA Bİ TANE 22 MİLYARLIK CLİO 4 airbag bul 100 tane almazsam şerefsizim

insanlar bilmıyo dıye sallama , daha 1 ay once bayıısıne gittim ,clio semboller bile 22,5 dan başlıyordu en basit authentiq modeli
    yalan yazma kardeşim, bişey yazıyosan ispatla linkini ver bizde görelim

22,5 luk çirkin clio sembol de arka koltuklar yatmaz,arka koltuk başlıgı yoktur,2ec dir,cdçalar yoktur,koltuk bile yukseklık ayarlı degil,direksiyonda yukseklık ayarlı değil(oooooh ooooh)hatta emniyet kemeri bile yukseklık ayarlı değil,kapı kolları ve dikiz aynası govde rengınde degil.bunların hepsi benim 20buçukluk getz imde var.
    clio motoru daha gucsuzdur ve cok yakar,sadece 8 valflidir, ve o kadar buyuk govde getz den hafiftir,çunku cok zayıf ve guvenlık tedbırlerı yoktur.acaba kaç yıldız aldı ncap dan? acaba değerlendirmeye aldılarmı?
    evet sıradaki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 21:44:11 >

• Hehehe Getz'in rakibi Clio symbol mu oldu şimdi? Clio HB'den bahsedeceğiz burada, çünkü Getz sedan değil arkasına bakarsan anlarsın Şimdi BÜTÜN CLİO HB'LERDE 4 AİRBAG ABS + AFU STANDARTTIR, NOLDU YEDİREMEDİN Mİ?

www.renault.com.tr 21.877 YTL kampanyalı fiyat, pazarlık yap 21'e düşür.. bu dediğim modelin donanımını incele haklı olduğumu görceksin, yanlış kişiyle tartışıyorsun, git bakkal marketlerle araba muabbeti yap sen..
  • YETER ARTIK KARDEŞİM.
    TATA DA HYUNDAİDE Bİ BOKA YARAMAZ.AMA BEN GİDİP VERDİĞİM PARANIN HAKKINI VEREN GETZ ALACAĞİM.
  • Ya bozulunca niye herkes koyu ve büyütülmüş puntolarla yazıyor anlamıyorum Ama helal olsun iyi eğlendirdiniz beni akşam akşam, osmancıkcık bak hala clio sümbül diyor, Getz de mi sedan oldu haberimiz yok alla alla???? Sana 21 milyarlık clioda 4 airbag + abs+afu olduğunu kanıtlıyorum adam sataşcak başka yer arıyor, kabuk etsen tamam haklısın diye olcak bitcek, ama olsun sen yine aynı şeyi diceksin ben sana yine aynı linki vercem, ee sizin gibiler çok geçti bu forumdan ama sen bilmezsin Ben alıştığım için eğlenceli geliyor

Clio motoru 1.2 16v'dir 75bg üretir ve Getz 1.3'den daha yüksek performans sunar, güvenlik seviyesi daha iyidir, EUROncap ten malum o da 4 yıldız almıştır. Ya amma cahilsin sen ya çok eğlendim

• quote:

Hehehe Getz'in rakibi Clio symbol mu oldu şimdi? Clio HB'den bahsedeceğiz burada, çünkü Getz sedan değil arkasına bakarsan anlarsın Şimdi BÜTÜN CLİO HB'LERDE 4 AİRBAG ABS + AFU STANDARTTIR, NOLDU YEDİREMEDİN Mİ?

www.renault.com.tr 21.877 YTL kampanyalı fiyat, pazarlık yap 21'e düşür.. bu dediğim modelin donanımını incele haklı olduğumu görceksin, yanlış kişiyle tartışıyorsun, git bakkal marketlerle araba muabbeti yap sen..

BIKTIM BU SACMALIKLARDAN YETER BU SAHTEKARLIK BE KARDESİM, O 22 MILYARLIK OLAN CLIO NUN BASE YANI DUMDUZ FIYATI, ONDA KLIMA RADYO HICBISEY YOK
    BENI MI KANDIRICAKSIN? 3KAGITCILIGI BURDA YUTTURAMAZSIN.GITICEKSIN BAYINE BAKACAKSINN.SURF LE OLMUYO O İŞLER.SEN GIT MAHALLEDEKI COCUKLARLA MISKET OYNA HADI BAKALIM
    SIZIN KOYDE 85BEYGIR 75 BEYGIRDEN BUYUKMU SAYILIYO CENCAN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 21:53:43 >

• YAW KARDEŞ SENİN DEDİĞİN YANLIŞ.POLO GETZ AYNI SINIFA HÜKMEDEN ARAÇLAR.HA POLO DAHA KALİTELİ AMA FİYATI DA ONA GÖRE.CORSA DAHA UYGUN FİYATI GETZ E RAKİP OLABİLİR.AMA TATA GÖRÜNÜŞ OLSUN FİYAT OLSUN BU MARKALARLA BOY ÖLÇÜŞEMEZ.LADA DERSEN BAK ONUNLA KARŞILAŞTIRABİLİRSİN.AMA SEN BU İİŞLERDEN PEK ANLAMIYORSUN Kİ BÖYLE YORUMLAR YAPIYORSUN.!!!!!
  • Valla arabada radyo-kasetçalar da standart, ilginç mi geldi Valla dediğim 21 milyarlık Clio 1.2'de

-ABS
    -EBV
    -AFU
    -4 airbag
    -yükseklik ayarlı ön ve arka başlıklar
    -yükseklik ayarlı ön gergili emniyet kemerleri
    -KLİMA
    -elektroservo direksiyon
    -polen filtresi
    -direksiyondan kumandalı radyo-teyp
    -uzaktan kumandalı merkezi kilit
    çift optik farlar
    -çift açılı sürücü aynası
    -renkli camlar vs.

STANDARTTTT

Bizim köyde kabaca performans hesaplaması için KG başına düşen HP ve karoser yapısı incelenir... Düz kağıt verilerine bakılmaz

• quote:

Valla arabada radyo-kasetçalar da standart, ilginç mi geldi Valla dediğim 21 milyarlık Clio 1.2'de

-ABS
    -EBV
    -AFU
    -4 airbag
    -yükseklik ayarlı ön ve arka başlıklar
    -yükseklik ayarlı ön gergili emniyet kemerleri
    -KLİMA
    -elektroservo direksiyon
    -polen filtresi
    -direksiyondan kumandalı radyo-teyp
    -uzaktan kumandalı merkezi kilit
    çift optik farlar
    -çift açılı sürücü aynası
    -renkli camlar vs.

STANDARTTTT

Bizim köyde kabaca performans hesaplaması için KG başına düşen HP ve karoser yapısı incelenir... Düz kağıt verilerine bakılmaz

allahaşkna sen bu yazıyı topic olarak açsana, yada ben senin isminle açayım. bakalım millet bu şaheser fiyat ncelemene ne diyecek?

• Kendi adınla aç, banane ben seni orda da dumur ederim osmancığım sorun değil, orta sahadan memnunum ben Şaheser incelemeyin dewww.renault.com.tr den yaptım + bayiye gidersek işler daha da kızışır pazarlıkla o fiyat daha da iner çünkü Bak dedim sen anlamicaksın ben sana gene linki vercem diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 7 Ağustos 2005, 22:02:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.