Şimdi Ara

Tata mı Getz mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
28.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hyundaı kendi işi olan gemi işini yapsın helal ama arabalarıda pek iyi değil şimdi ne yapalım sırf satıyo diye bu işi yapmak olmaz bu gün mercedes bmw gemi yapmaya kalkıyomu boş verin kardeşim bunları araba alın kardeşim araba jiletlik teneke değil.
  • Diğer markalar iki-üç yıl garanti verirken hyundai neden 5 yıl garanti veriyor?
    bazı işbilmezler bunu servise bağımlı hale getirmek için demiş.. Allah aşkına garantiden değişen bir parça için kim para vermiş? (iki yılda 100 bin km. yapabilmen için günde ort. 137 km yapman lazım bir günde evde oturmayacakmısın?)
    Plastiği kalitesizmiş.. nereden biliyorsun numune alıp laboratuvarda incelettin mi? yoksa elinin tersiyle tık tık vurdun mu?
    Bu Yılın ilk 7 ayında getz sahibi olan 8 bin kişi aptal da. babasının arabasını dünyanın en iyi arabası zanneden forumdaki sütten yeni kesilmiş sivri zekalılar mı akıllı?
    İnsanları hyundai sahibi olmaya iten neden ne? bunları tartışın...
  • O 5 yıl garantili arabadan ben de var ama diğer markaların da dizelleri dahil hepsinin yakıt kaynaklı yakıt sistemi arızalarında ki neredeyse depodan pompaya kadar tüm sistemi değiştirmek gerekiyor bazen, garanti kapsamında olmadığı (turbo ve intercoolerin ise yakıt kalitesi ile ilgisi olmadığından bunlar hariç ) ama bunun aracı satarken söylenmediği söylentileri var ortalıkta. Servise soramadım henüz ama aldık bir kere. Şahsen ben otomotiv sektöründen her türlü .bnelik beklerim. Toyota niye dizel getirmiyor hala, veremeyeceği taahhüdün altına girmiyor ve güzel bir zihniyet bence. Hyundai nin 5 yıl garantisi güzel ama inşaallah sorun çıkmaz zira bu garanti olayına gelince iş tıkır tıkır sorun çözerler mi bilemiyorum. Garantiden yakıt sistemi ile ilgili masraflı bir değişim yaptırtan var mı acaba (allah korusun, dizel bir daha dikiş tutmuyor sonra) katalitik kon. pompa enjektör vs.?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: emretopbas

hyundaı kendi işi olan gemi işini yapsın helal ama arabalarıda pek iyi değil şimdi ne yapalım sırf satıyo diye bu işi yapmak olmaz bu gün mercedes bmw gemi yapmaya kalkıyomu boş verin kardeşim bunları araba alın kardeşim araba jiletlik teneke değil.

walla dünyada bu kadar fabrika açıp yatırım yapıp araba üretip dünyaya satan bir markaya, gitsin kendi işi olan gemi işine dönsün demişsin. O zaman dünyadaki bütün HOLDİNGler boşuna uğraşıyor. arçelik ne yapsın onu da söyleyiver. çamaşır makinesi mi klima mı yoksa çelik robotu mu? Mercedes bisiklet üretiyor, bıraksın. Samsung inşaat araçları yapıyor, dozer, ekskavatör, onu mu yapsın yoksa digitall demeye devam mı etsin.

haa hyundai nin kaportası incedir o ayrı :) yıllarca ön camı otomatik diye dibimiz düştü broadway'e bindik, onu bir elle de ince kaportayı gör sen

Topic başlığına hastayım yanlız. TATA'yı gidip gören inceleyen var mı aranızda gerçekten. Ben gidip ne gördüm ne içine bindim. En ufak bir fikrim yok bu otomobil konusunda. Tek bildiğim tasarımcısı İtalyanmış. Belli zaten fiat palionun üstüne fil oturtulmuşu gibi bişey (bknz: peugeot 206 reklamı:)

• quote:

Orijinalinden alıntı: bersoy

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum. Getz fiyatına göre! güzel araba olabilir ama asla kalite olarak bir Polo , bir Corsa ile karşılaştırılamaz.. Getz'den soğumam için sürücü koltuğuna oturup debriyaj pedalına basmam yeterli oldu.. Ama bu arabayı alan adama da "Salağa bak gitmiş ne almış" demem.. Alınmayacak bir araba değil.

asıl corsa ile getzi karşılaştıramazsın corsada 70 beygir ufacık bi motor var...

daha fazla verip daha kötü bir motor neden alsın ki insan biri 70 beygir biri 82...

biri 175 nm biri 195 nm..
  • Bence Getz in karşılaşabileceği tek araç.....
  • Oo fake ulask bey hoşgeldiniz.. Yine gümbür gümbür sallamasyona başlamışsın, Olay 70-82bg farkında bitiyor zaten değil mi? yok ya sana 100 tane de cevap yazsak anlamayacaksın, Multijet motorun ne olduğunu, niye ödül aldığını, ve Corsa'nın da Getz'e göre aerodinamik ve hafiflik avantajı olduğunu + bunların yarış arabası olmadığını, 1.3corsaların gayet yeterli performansı verip Getz'den az yaktığını kanıtladık defalarca söyledik. Malzeme ve işçililk konusuna hiç değinmiyorum zaten. Yeter artık kendi arabanın propagandasını yapmaktan vazgeç Gerçi yoo yap yap milleti iyice soğutuyorsun
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Janjan

Oo fake ulask bey hoşgeldiniz.. Yine gümbür gümbür sallamasyona başlamışsın, Olay 70-82bg farkında bitiyor zaten değil mi? yok ya sana 100 tane de cevap yazsak anlamayacaksın, Multijet motorun ne olduğunu, niye ödül aldığını, ve Corsa'nın da Getz'e göre aerodinamik ve hafiflik avantajı olduğunu + bunların yarış arabası olmadığını, 1.3corsaların gayet yeterli performansı verip Getz'den az yaktığını kanıtladık defalarca söyledik. Malzeme ve işçililk konusuna hiç değinmiyorum zaten. Yeter artık kendi arabanın propagandasını yapmaktan vazgeç Gerçi yoo yap yap milleti iyice soğutuyorsun

Noldu GETZ kurudu kaldı getzler aha beygirleri teker teker ölüoo 82 beygir haa

• quote:

Oo fake ulask bey hoşgeldiniz.. Yine gümbür gümbür sallamasyona başlamışsın, Olay 70-82bg farkında bitiyor zaten değil mi? yok ya sana 100 tane de cevap yazsak anlamayacaksın, Multijet motorun ne olduğunu, niye ödül aldığını, ve Corsa'nın da Getz'e göre aerodinamik ve hafiflik avantajı olduğunu + bunların yarış arabası olmadığını, 1.3corsaların gayet yeterli performansı verip Getz'den az yaktığını kanıtladık defalarca söyledik. Malzeme ve işçililk konusuna hiç değinmiyorum zaten. Yeter artık kendi arabanın propagandasını yapmaktan vazgeç Gerçi yoo yap yap milleti iyice soğutuyorsun

arkadaşım biz hafif arabalara teneke diyoduk... ama corsa fena değil sanırım...

size kaç defa söyledim 1.3 multijet motorun çok güzel bir motor oldugunu... fiat palioya çok yakıştıgını... ama 30 milyara yakın para verdiğin araca hiçte yakışan bir motor olmadıgını...

anlamıyorsunuz ki...

getzden az yaktıgını kanıtlamış filan değilsin... gerçi kullanımda getz den fazla yakar... getzi benzinli gibi hızlı seri kullanıyosun cunku... benzinliyi çok aratmıyor

soğuyan sogusun... alkış toplamak önemli değil... gerçek önemli...

• 1.3multijet motorun güzel olduğunu kaç kere mi söyledin? Bilmem -1 veya -2 Kanıtladım arkadaşım hatta çok iyi hatırlıyorum sınıfında en az yakan demiştim, ben de sana karşılaştırmalı test verilerini göstermiştim.. Şimdi böyle bir şey yok diyeceksin topic hortlatmak zorunda kalcam..

Fiyat meselesi de öyle, Corsa Njoy ile Getz arasındaki fark 1-2 milyar küsür oynuyor maksimum.. Senle tartışmak istemiyorum artık zaten istediğin kadar nickle gir.. İstediğin kadar propaganda yap, ya forumda adamın birinde CLS vardı yemin ederim arabayı ondan üstün yaptınız..
  • quote:

1.3multijet motorun güzel olduğunu kaç kere mi söyledin? Bilmem -1 veya -2 Kanıtladım arkadaşım hatta çok iyi hatırlıyorum sınıfında en az yakan demiştim, ben de sana karşılaştırmalı test verilerini göstermiştim.. Şimdi böyle bir şey yok diyeceksin topic hortlatmak zorunda kalcam..

Fiyat meselesi de öyle, Corsa Njoy ile Getz arasındaki fark 1-2 milyar küsür oynuyor maksimum.. Senle tartışmak istemiyorum artık zaten istediğin kadar nickle gir.. İstediğin kadar propaganda yap, ya forumda adamın birinde CLS vardı yemin ederim arabayı ondan üstün yaptınız..

Getz'in fiyatını bilmiyorum ama Corsa spor paket+sunrooflu Enjoy'u 29700'e bırakıyorlar.
    Şu test verilerinin olduğu topiği merka ettim doğrusu.

• hortlatmaya gerek yok,www.arabam.com daki verilerden de karşılaştırabilirsin
  • quote:

1.3multijet motorun güzel olduğunu kaç kere mi söyledin? Bilmem -1 veya -2 Kanıtladım arkadaşım hatta çok iyi hatırlıyorum sınıfında en az yakan demiştim, ben de sana karşılaştırmalı test verilerini göstermiştim.. Şimdi böyle bir şey yok diyeceksin topic hortlatmak zorunda kalcam..

fabrika verilerine bakarsan getz ş.dışı 3.7 yakıyor... corsa 3.8... neyi ispatladın sen?
    1,5 ile 3,5 arası fark ediyordu...
    keyfimden değil, salaklık gerizekalılık edenlere salak ve gerizekalı dediğimden dolayı ceza aldıgım için bu nickle giriyorum...

en az 7-8 kere güzel motor oldugunu söyleyip palio alacaklara tavsiye ettim... ama 30 milyara yakın para verdiğin araca yakışan bir motor değil 1.3 70 hp motor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasklu -- 10 Ağustos 2005, 22:38:09 >

• Fabrika verilerine göre değil, Türkiye'deki testlere göre kanıtladım, ayrıca sırf "fabrika verisi şehir dışı" na göre karşılaştırmak ne kadar mantıklı
  • quote:

Fabrika verilerine göre değil, Türkiye'deki testlere göre kanıtladım, ayrıca sırf "fabrika verisi şehir dışı" na göre karşılaştırmak ne kadar mantıklı

hafif oldugu için şehir içi daha az yakar corsa... mantıken!

bunun yanında şehir dışı 3.7 yakıyosa 1200 kg lık araç... 3 silindirli motor kronik getz karşıtlarının dediği gibi hiçte verimsiz değildir...

biraz dikkat ettiğin zaman 1000+ rahat yapıyosun... ki ben yaptım yani...
    corsa ile de yapılıyo...

farkı surada... getz in motoru daha güçlü... performanslı... corsa üst düzey donanım sunuyor... fiyatı 30 milyara geliyor... o arabaya 1.6 dizel gider... fiyatı varsın 31-32 olsun kalkıp laf edemem ben o arabaya...

ama getzden hem pahalı olucak hem de güçsüz bir motor olucak... mantıklı gelmiyo bana...

ya en güzeli araç alacak arkdaşlar

autoshow.com.tr den gitsin baksın testler kısmına... corsa da var getz de...
    gayet güzel degerlendirmişler...

ordan bakın... daha tarafsız olur madem bizden...

• Orda Opel Corsa var da Hyundai Getz konulmamış galiba ARABA bölümüne ya da benim gözüme çarpmadı
  • quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

Orda Opel Corsa var da Hyundai Getz konulmamış galiba ARABA bölümüne ya da benim gözüme çarpmadı

ya böyle adamlar çıkıyor... sinir ediyor adamı sonra da gel kızma...

arkadaşım tesler bölümüne gir... haman bütüün arabalar var...

göremediysen biraz salaklık var sende! sonra salak dedik diye ceza alıyoruz ya!

autoshow.com.tr test bölümü bütün marka ve modeller var hemen hemen...
    görememek için gerizekalı olmak lazım!

yok yani göremez mi alenen pislik yapıyo herif... yalan söylüyo... bu gibi adamla gel insan gibi tartış! neyi nasıl konuşayım, sırf gıcıklık herifin derdi!

• Yeni mi anlıyon gıcıklık olduğunu mal........Salak diene bak Getz i arabadan saymamışlar diom adam Autoshow a gir dio.Getz e araba diosan yaşama zaten ööle cins bişeye para verceenize araba alın lan...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

Yeni mi anlıyon gıcıklık olduğunu mal........Salak diene bak Getz i arabadan saymamışlar diom adam Autoshow a gir dio.Getz e araba diosan yaşama zaten ööle cins bişeye para verceenize araba alın lan...

seçme mal kardeşim... getz tabi ki raba değil! araba dediğin 4 çeker quattro dur...

bilmiyo muyuz yani... biliyos...

ama gel gelelim uyuz motorlu corsaya araba diyenler getze salak espriler yapınca epk komik olmuyolar!
  • TERBİYESİZLİK YAPMAYIN. SEVİYESİZ SEVİYESİZ KONUŞUP İNSANLARI SOĞUTUYORSUNUZ. BAŞLATIM GETZ'İNİZE CORSA'NIZA.

AKILLI OLUN.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.