Şimdi Ara

Tata mı Getz mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
28.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya bırakın bu kim söletio ayaklarını ya!!!!Ne bu kardeşim komplo teorileriyle yürümez bu iş!!!!!!!
    Ayrıca laflarına dikkat et hocam kimse bana istemediğim şeyi söyletemez.Ben kendi fikrimi yazdım ister kabl et ister etme ama ssaygı duymayı öğren!!!!!!!!
  • Bide getzin var die bu kadar savunma arabanı sen beğenebilirsin ben beğenmiyorum.Bu kadar basit sana göre iyi bir seçim bana göre değil....Yapmışsın bir hata senin çırpınmalarını burda dinlemek zorunda diiliz!!!!
  • kore malının daha dandik oldugunu dunyada ilk soleyen sensın virus isimli arkadas hazretleri. neye dayanarak soluyosun? acıkla o zaman 1 tane gerekce goster? sadece karalamak numarasını yemiyo artık anadolu insanı, hayvan terli
    lemanyak da bokatizi diye bi bolum var senmi yapıyosun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neisseria

    Bide getzin var die bu kadar savunma arabanı sen beğenebilirsin ben beğenmiyorum.Bu kadar basit sana göre iyi bir seçim bana göre değil....Yapmışsın bir hata senin çırpınmalarını burda dinlemek zorunda diiliz!!!!

    kim hata yapmış? cok bilmiş efendi? bence sen kacırdın fırsatı;gittin dunya kadar para verip bi markaya yolundun. bizim gibi akıllı secım yapanları parmagını ısırarak kıskanclıkla ızlıyosun?
    boş boş çoban salata yapma ortaya ,1 tane gerekce goster fıyatına gore 1 dandıklık goster



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 4:36:46 >
  • Çinliler akıllı insanlar yapamıcakları işe öle balıklama atlamıolar....Lafımı yutsam ne yazar yutmasam ne yazar.Gerçek ben kore çinden daha iyi deyince mi değişicek tamam daha iyi diyelim ama olsa olsa bir adım öndedirler.Gerçekten hocam uykum var yatıcam uğraştırma beni...hadi sana ii geceler!!!
  • Ben yolunmadım hocam 2 gün önce 28000 ytl ye full fiesta tdci aldım senin arabanla arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama olsa olsa 2-3 kaat flndır.3 kaat için o tipsiz arabaya binmem ben.(BENCE)Sonrada sana bence bi erkeğin araba alırken en çok baktığı şeyi söyliyim arabanın TASARIMI.Ben hayatta tasarımından etkilenmediğim arabayı almam!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neisseria -- 7 Ağustos 2005, 4:42:37 >
  • hhhhaaaahh bak aklın yolu bir ;nasıl anlasıyoruz. benim oncekı monıtorum hyundai di ,şimdiki samsung ama çin malı monıtor kullanmadım hiç. hyundai de yapamıycagı işe atlamaz, adamlar usa da fabrika actı onlara satıyo hyundaileri.ama amerikalılar salak tabi ,sizin gibi akıllı değilki.
    kore teknoloji olarak ilerde dersen anlasırız.ne kadar ilerde oldugu tartısılabilir.ama çin malından 10 kat dandik dersen anlaşamayız ve kasıtlı oldugunu düşünürüm.
    neyse sanada iyi geceler,ben kapatayım samsung monitörü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neisseria

    Ben yolunmadım hocam 2 gün önce 28000 ytl ye full fiesta tdci aldım senin arabanla arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama olsa olsa 2-3 kaat flndır.3 kaat için o tipsiz arabaya binmem ben.(BENCE)Sonrada sana bence bi erkeğin araba alırken en çok baktığı şeyi söyliyim arabanın TASARIMI.Ben hayatta tasarımından etkilenmediğim arabayı almam!!!

    28 milyarı o saçma sapan şekilsiz arabaya mı verdin? hah şimdi anlasıldı senın kuyruk acın.... bendedim ama fırsatı kacırıp yolunanlardandır diye..5 para etmez o araba ben solıyım sana,hiç anlamıyosun arabadanda tasarımdanda. getz sana gore tıpsız ama bence senın sekıl anlayışın sorunlu bilader o fiesta denen arabaya para verseler binmem ben ıığğyyy iğrenç bişey o

    3 kaaat dediğin bizim turkcemizde milyarsa? ben arabayı 20,5 milyara aldım.aradaki fark 7500 ytl, yada sana göre 7buçuk kaaatt ;ne kadar yolundugun anlasıldı
    senin arabada cd çalar falan da yok dimi? oyle yazıyo sitesinde.ford un sadece ticari aracları tutuluto, sen hiç anlamıyosun arabadan ,basına dert almısın, oyuzden burda sabahlara kadar getz topiclerini geziyosun.sayın kuyruk acılı ketçap
    ben demiyorumki getz butun arabalardan iyi, tekrar soluyorum param fazla olsa mesela 28 milyar,gider vw alırdım.ama fiesta gibi şeylere para yatırılırmı beaaa
    getz in fiyat kalite performansı iyi,mesela 28 milyarlık arabada cd yok, 20 milyarlık getz de var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 15:07:38 >




  • yaw millet siz ne tuhafsınız ya. ulen bi araba için birbirinizi yiyip duruyosunuz. ben tarafsız biri olarak söyleyim tatayıda inceledim getzide bu ikisini aynı kategoride değerlendirilebilmesinin imkan ve olanağı yok yani. tatayı kıyaslayabileceğiniz tek vasıta lada dır.
  • Bizim Millet bi tuhaf...Hyundai'in traktör gibi arabaları satış rekorları kırıyormuş.Kırarsa kırsın banane! Bu Millet bir zamanlar da Tofaş'ın kuş serisine, Toroslara saldırmadı mı? Şimdide Hyundai..Geçenlerde 2005 model Hyundai alan bir arkadaşla Skoda'nın satış temsilcisinde Fabia'ya baktık.Arkadaş, duyabileceğim şekilde aynen şunu söyledi: "Acaba ben Hyundai alarak hata mı ettim, daha evvel Fabia'ya neden bakmamışım" diye içlendiğine şahit oldum.

    Fabia'daki işçilik kalitesi ve estetik duruşu hyundai'in traktörlerine beş çekker vesselam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legendary

    yaw millet siz ne tuhafsınız ya. ulen bi araba için birbirinizi yiyip duruyosunuz. ben tarafsız biri olarak söyleyim tatayıda inceledim getzide bu ikisini aynı kategoride değerlendirilebilmesinin imkan ve olanağı yok yani. tatayı kıyaslayabileceğiniz tek vasıta lada dır.

    abicim onlada biliyo getz le tatanın kıyaslanmayacağını, onlarada saçma sapan geliyo yazdıkları ama onlar ticari bi karalama kampanyası içindeler.getz boyle satıslarda patlama yapmadan önce hyundai ye kalitesiz diyen varmıydı burda? getz satışlarda rekor kırdıya bazıları kacırmıs fırsatı gidip dunyanın parasını ,getz den daha az ozellıklı arabaya bayılmış; hatasının üzerini getz e çamur atarak kapamaya çalışıyo
    bu maksatlı ve uzaktn yönetilen elemanlar yüzünden @jackdaniels usta getz topiclerine girmiyo.yanlı ve taraflı palavra yazılarıyla küstürdüler ustayı.
    ben diyorumki gez dunyanın en ıyı arabalarından değil.ama fiyatına gore özellik ve koşulları bakımından alınacak en iyi araç.
    http://www.araconline.com/h/haber.asp?id=3793




  • quote:

    Orijinalden alıntı: siselat

    Bizim Millet bi tuhaf...Hyundai'in traktör gibi arabaları satış rekorları kırıyormuş.Kırarsa kırsın banane! Bu Millet bir zamanlar da Tofaş'ın kuş serisine, Toroslara saldırmadı mı? Şimdide Hyundai..Geçenlerde 2005 model Hyundai alan bir arkadaşla Skoda'nın satış temsilcisinde Fabia'ya baktık.Arkadaş, duyabileceğim şekilde aynen şunu söyledi: "Acaba ben Hyundai alarak hata mı ettim, daha evvel Fabia'ya neden bakmamışım" diye içlendiğine şahit oldum.

    Fabia'daki işçilik kalitesi ve estetik duruşu hyundai'in traktörlerine beş çekker vesselam.

    evet birader bizim millet tuhaf bi tek sen AKILLISIN burda
    bence arabanın iyisi kotusu insanın ihtiyacına gore belırlenır.benım daha cok param olsa elbette getz almam kesinlikle vw alırdım.ama getz in hem fiyatı ve koşulları iyi oldugu için hemde cd li oldugu için tercih ettim.yoksa aynı fiyat gibi gorunen (ama değil)fabia alıcaktım ama kasetliydi ve cd takmak ıcın benden 1,3 milyar istediler.eskı teybide alirsin dediler.napıcaksam o teybi ben? bu devirde kasetmi kaldı ya? benım evımde kaset calar yok yemin ederimki yok.bide kaset derdıne mı dusucem arabada calmak ıcın.anca bulabılecegım orhan gencebay kaseti
    ama şimdi mp3 indiriyorum ,150 tanesini cd ye atıyorum, babalar gibi dinliyorum. bu devirde kaset mi sardırıcam? kaset sardırdıktan sonra değil polo ;porche olsa banane? nerde konfor?
    yani cd benim için cok onemlıydı, daha ucuza cd li araba buldum aldım,bunun dışında bi sürü artısı var.mesela getzin artılarından biri 4 cam elektronik ama bana hitap etmiyo ben tek kişiyim.mesela o olmasa olurdu (tabi benim için)
    fabianın koşuları kazıktı,ama onu ben blıyorum çunku almaya gıttım sizin gibi "abi gezicektik" "abi bunun motoru kaç sisi" diyip boş gezinti yapmaya gitmiyorum bayii ye.
    fabia metalik renk farkı ve babdrol istiyo (1 milyar), ayrıca cd calar farkı 1,3 milyar istiyo, ayrıca kaskosu 350 milyar fazla, hem en kötüsü fabianın motoru 1,2 3 silindirli 64 beygir.
    çok bilen efendi, al bakalım 3 silindirli motosiklet otomobil arası şeyide hem daha fazla para vererek cd falan da dinliyemezsin. 4 cam ec de yok ve bissürü eksiği var ;sen git parayı yatır senın gıbılerden para kazanabılıyolar artık.
    ondan sonrada satıs rekorları kıran 85 beygirlik otomobile traktör dersin. sen otomobilden hiç anlamıyosun, burası iyice sebze haline döndü, bilen bilmeyen "bu benim görüşüm" diye sacma sapan seyler yazıyo, iyice kahvehane muhabbeti yaptınız burayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 14:24:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: osman ertunc

    quote:

    Orijinalden alıntı: siselat

    Bizim Millet bi tuhaf...Hyundai'in traktör gibi arabaları satış rekorları kırıyormuş.Kırarsa kırsın banane! Bu Millet bir zamanlar da Tofaş'ın kuş serisine, Toroslara saldırmadı mı? Şimdide Hyundai..Geçenlerde 2005 model Hyundai alan bir arkadaşla Skoda'nın satış temsilcisinde Fabia'ya baktık.Arkadaş, duyabileceğim şekilde aynen şunu söyledi: "Acaba ben Hyundai alarak hata mı ettim, daha evvel Fabia'ya neden bakmamışım" diye içlendiğine şahit oldum.

    Fabia'daki işçilik kalitesi ve estetik duruşu hyundai'in traktörlerine beş çekker vesselam.

    evet birader bizim millet tuhaf bi tek sen AKILLISIN burda
    bence arabanın iyisi kotusu insanın ihtiyacına gore belırlenır.benım daha cok param olsa elbette getz almam kesinlikle vw alırdım.ama getz in hem fiyatı ve koşulları iyi oldugu için hemde cd li oldugu için tercih ettim.yoksa aynı fiyat gibi gorunen (ama değil)fabia alıcaktım ama kasetliydi ve cd takmak ıcın benden 1,3 milyar istediler.eskı teybide alirsin dediler.napıcaksam o teybi ben? bu devirde kasetmi kaldı ya? benım evımde kaset calar yok yemin ederimki yok.bide kaset derdıne mı dusucem arabada calmak ıcın.anca bulabılecegım orhan gencebay kaseti
    ama şimdi mp3 indiriyorum ,150 tanesini cd ye atıyorum, babalar gibi dinliyorum. bu devirde kaset mi sardırıcam? kaset sardırdıktan sonra değil polo ;porche olsa banane? nerde konfor?
    yani cd benim için cok onemlıydı, daha ucuza cd li araba buldum aldım,bunun dışında bi sürü artısı var.mesela getzin artılarından biri 4 cam elektronik ama bana hitap etmiyo ben tek kişiyim.mesela o olmasa olurdu (tabi benim için)
    fabianın koşuları kazıktı,ama onu ben blıyorum çunku almaya gıttım sizin gibi "abi gezicektik" "abi bunun motoru kaç sisi" diyip boş gezinti yapmaya gitmiyorum bayii ye.
    fabia metalik renk farkı ve babdrol istiyo (1 milyar), ayrıca cd calar farkı 1,3 milyar istiyo, ayrıca kaskosu 350 milyar fazla, hem en kötüsü fabianın motoru 1,2 3 silindirli 64 beygir.
    çok bilen efendi, al bakalım 3 silindirli motosiklet otomobil arası şeyide hem daha fazla para vererek cd falan da dinliyemezsin. 4 cam ec de yok ve bissürü eksiği var ;sen git parayı yatır senın gıbılerden para kazanabılıyolar artık.
    ondan sonrada satıs rekorları kıran 85 beygirlik otomobile traktör dersin. sen otomobilden hiç anlamıyosun, burası iyice sebze haline döndü, bilen bilmeyen "bu benim görüşüm" diye sacma sapan seyler yazıyo, iyice kahvehane muhabbeti yaptınız burayı.


    hocam sen bu fabianın dizlini inceledinmi hiç?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: osman ertunc

    quote:

    Orijinalden alıntı: siselat

    Bizim Millet bi tuhaf...Hyundai'in traktör gibi arabaları satış rekorları kırıyormuş.Kırarsa kırsın banane! Bu Millet bir zamanlar da Tofaş'ın kuş serisine, Toroslara saldırmadı mı? Şimdide Hyundai..Geçenlerde 2005 model Hyundai alan bir arkadaşla Skoda'nın satış temsilcisinde Fabia'ya baktık.Arkadaş, duyabileceğim şekilde aynen şunu söyledi: "Acaba ben Hyundai alarak hata mı ettim, daha evvel Fabia'ya neden bakmamışım" diye içlendiğine şahit oldum.

    Fabia'daki işçilik kalitesi ve estetik duruşu hyundai'in traktörlerine beş çekker vesselam.

    evet birader bizim millet tuhaf bi tek sen AKILLISIN burda
    bence arabanın iyisi kotusu insanın ihtiyacına gore belırlenır.benım daha cok param olsa elbette getz almam kesinlikle vw alırdım.ama getz in hem fiyatı ve koşulları iyi oldugu için hemde cd li oldugu için tercih ettim.yoksa aynı fiyat gibi gorunen (ama değil)fabia alıcaktım ama kasetliydi ve cd takmak ıcın benden 1,3 milyar istediler.eskı teybide alirsin dediler.napıcaksam o teybi ben? bu devirde kasetmi kaldı ya? benım evımde kaset calar yok yemin ederimki yok.bide kaset derdıne mı dusucem arabada calmak ıcın.anca bulabılecegım orhan gencebay kaseti
    ama şimdi mp3 indiriyorum ,150 tanesini cd ye atıyorum, babalar gibi dinliyorum. bu devirde kaset mi sardırıcam? kaset sardırdıktan sonra değil polo ;porche olsa banane? nerde konfor?
    yani cd benim için cok onemlıydı, daha ucuza cd li araba buldum aldım,bunun dışında bi sürü artısı var.mesela getzin artılarından biri 4 cam elektronik ama bana hitap etmiyo ben tek kişiyim.mesela o olmasa olurdu (tabi benim için)
    fabianın koşuları kazıktı,ama onu ben blıyorum çunku almaya gıttım sizin gibi "abi gezicektik" "abi bunun motoru kaç sisi" diyip boş gezinti yapmaya gitmiyorum bayii ye.
    fabia metalik renk farkı ve babdrol istiyo (1 milyar), ayrıca cd calar farkı 1,3 milyar istiyo, ayrıca kaskosu 350 milyar fazla, hem en kötüsü fabianın motoru 1,2 3 silindirli 64 beygir.
    çok bilen efendi, al bakalım 3 silindirli motosiklet otomobil arası şeyide hem daha fazla para vererek cd falan da dinliyemezsin. 4 cam ec de yok ve bissürü eksiği var ;sen git parayı yatır senın gıbılerden para kazanabılıyolar artık.
    ondan sonrada satıs rekorları kıran 85 beygirlik otomobile traktör dersin. sen otomobilden hiç anlamıyosun, burası iyice sebze haline döndü, bilen bilmeyen "bu benim görüşüm" diye sacma sapan seyler yazıyo, iyice kahvehane muhabbeti yaptınız burayı.



    ne getz miş bee... merak ettim walla şu arabayı.... bunu yaratan dahi olmalı




  • Abi osman ertuncun cok büyük acıları var ya ben daha arabama binmedim bile gelmiş adam senin acın anlaşıldı bile bi biniim valla beenmezsem beenmedim derim ne bu ya modlar lütfen bitirin şu getz bşlıklarını ya.......
  • Ya bıktım senden bi günde ya kimsin nesin şikayet edicem bak ben arabaya yamuk diorum sen benim zevkime diosun bende bozmiim aazımı,türkçeymiş istesem ben milyar veya bin ytl yazmayı da bilirim....Sana mı kaldı bana türkçe öğretmek.Ben full dizel aldım senin aracın dizel mi?Neyse Son kez yazıyorum sana mesaj bulaşma bana!!!!!


    Getz MÜKEMMEL,UCUZ,TASARIM HARİKASI,TEKNOLOJİ GÖBEĞİ,EN İYİ SEÇİM!!!!!!!!!! TAMAM MI? OLDU MU İSTEDİİN? HADİ YOLUNA KARDEŞİM!!!!!!
    quote:

    Orijinalden alıntı: osman ertunc

    quote:

    Orijinalden alıntı: neisseria

    Ben yolunmadım hocam 2 gün önce 28000 ytl ye full fiesta tdci aldım senin arabanla arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama olsa olsa 2-3 kaat flndır.3 kaat için o tipsiz arabaya binmem ben.(BENCE)Sonrada sana bence bi erkeğin araba alırken en çok baktığı şeyi söyliyim arabanın TASARIMI.Ben hayatta tasarımından etkilenmediğim arabayı almam!!!

    28 milyarı o saçma sapan şekilsiz arabaya mı verdin? hah şimdi anlasıldı senın kuyruk acın.... bendedim ama fırsatı kacırıp yolunanlardandır diye..5 para etmez o araba ben solıyım sana,hiç anlamıyosun arabadanda tasarımdanda. getz sana gore tıpsız ama bence senın sekıl anlayışın yamuk bilader o fiesta denen arabaya para verseler binmem ben ıığğyyy iğrenç bişey o

    3 kaaat dediğin bizim turkcemizde milyarsa? ben arabayı 20,5 milyara aldım.aradaki fark 7500 ytl, yada sana göre 7buçuk kaaatt ;ne kadar yolundugun anlasıldı
    senin arabada cd çalar falan da yok dimi? oyle yazıyo sitesinde.ford un sadece ticari aracları tutuluto, sen hiç anlamıyosun arabadan ,basına dert almısın, oyuzden burda sabahlara kadar getz topiclerini geziyosun.sayın kuyruk acılı ketçap
    ben demiyorumki getz butun arabalardan iyi, tekrar soluyorum param fazla olsa mesela 28 milyar,gider vw alırdım.ama fiesta gibi şeylere para yatırılırmı beaaa
    getz in fiyat kalite performansı iyi,mesela 28 milyarlık arabada cd yok, 20 milyarlık getz de var




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neisseria

    Abi osman ertuncun cok büyük acıları var ya ben daha arabama binmedim bile gelmiş adam senin acın anlaşıldı bile bi biniim valla beenmezsem beenmedim derim ne bu ya modlar lütfen bitirin şu getz bşlıklarını ya.......

    kardeşim ben dediğimi anlatamıyorum, yada sizin anlayışınız eksik. 50 defa söyledim, gene soluyorum; benim param sadece getz yada fabia ya yetiyodu. fabia derken 1,2 ve 3 silindirli olan 64 beygir.
    benim zaten param senın gıbı cok olsa bende getz almam, ama parayı gidip fort mort a baglamam.giderim bi vw alırım,an akıllı secim olur.
    zırt pırt getz e 30 milyarlık alternatif çikarıyosunuz,yok corsa nın combosu, yok bunun tdi si..... kardeşim anlatamıyomuyuz? benim kadar parası olanın alabılecegı en ıyı arac,hatta parasının fazlasını da hak ediyo.




  • O paraya en iyi araç orda haklısın,ama gidip de Getz B segmentinin en iyisi demek saçmalık bence sende bunu kabul et Cd çalar olması bi arabanın ii olduunu mu gösterir.POLO tdi da da yok kötü mü şimdi POLO?Neyse atmıcam diyorum dayanamıyorum benden bu kadar hayırlı olsun osman güle güle kullan Allah kaza bela vermesin hadi ii günler
  • Osman tartışmayalım abi bu konuyu artık tamam sen demesende öyle diyenler var nie beni karşına alıosun?Ben mantıklı getz laflarına bişi demiorum ama adam gelmiş Corsa dan on kat daha ii fln dio ben bu adamlara kızıyorum.Anket açtım forum da pazartesi sonlanıo görücez hangi araç en çok oy aldı herkesin çenesi kapansın artık ya....Valla hocam kırdıysam seni kusura bakma harbiden iyi günler ben çıkıyorum


    Bundan sonrada girmicem getz konusuna hadi eyw...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neisseria -- 7 Ağustos 2005, 15:15:19 >
  • estagfurullah ben senı kırdıysam ozur dılerım.corsadan 10 kat üstün diyenler gormedim ama varsada getz i kötüleyenler gibi işkembeden sallıyolardır.hem sen nerde anket actın? benım haberım yok. oyumuzu kullanalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 15:22:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.