Şimdi Ara

TAŞLAR YERİNE OTURUYOR GALİBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar biliyorsunuz ki bundan yaklaşık 1 sene kadar önce rahmi turanın sözcüdeki yazısında saraya giden birinden ve bu kişiye erdoğan tarafından muhallefetin başı sen olmalısın diye bir talimat verildiğinden söz edilmişti rahmi turan daha sonra bu ismin muharrem ince olduğunu açıklamıştı ama daha sonra muharrem inceden özür dilemişti yazı aşağıda bu arada

-“Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir.” dediği belirtildi. CHP'li siyasetçinin önce ses çıkartmadığı, sonra itiraz eder gibi bir ifadeyle:

-“Engellerim var” şeklinde cevap verdiği ifade edildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise:

-“Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum!” şeklinde yanıt verdiği belirtiliyor.

fakat bugünkü geldiğimiz noktada acaba o isim gerçekten ince mi böyle bişey olma ihtimali var mı ve nedir kafama yatmadı değil aslında ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tayyip olsam ben de karşımda ince gibi eski kafa bir Chpli isterim. İnce gibi bir tipe apolet meselesi yüzünden Mhpliler oy atmaz, alkolik olması sebebiyle akpliler oy atmaz, Deva, Saadet, Gelecek, HDP seçmenini de daha partiyi kurmadan kaybetti. Anca Atatürk ile kandırılabilecek hayalperest Chplilerden oy alır. O da baraja yaklaştırmaz bile. İnşallah İYİ Parti ve CHP bu adamları ittifaka almak gibi bir hata yapmaz. Zaten CHP bu kadar kötü olduğuna göre ince de CHP ile ittifak yapmayacaktır.

tayyibin tüm çabası da ittifak dışında olacak muhalefet partileri yaratmak. Millet ittifakından %1-2 alacak incenin partisi, HDP'den %1-2 alacak dincilik soslu yeni bir Kürt partisi ile %3-4lük bir kayıp verdirme peşinde. ince de seçimde görevini yapıp akpye ülkeyi teslim ettikten sonra, önceki örnekleri gibi bir daha ortalarda gözükmez.

• koltuğa yapıştılar kaldılar senelerdir

söylentilere bakmayın siz.

gerçeklere bakın

• Tayyip olsam ben de karşımda ince gibi eski kafa bir Chpli isterim. İnce gibi bir tipe apolet meselesi yüzünden Mhpliler oy atmaz, alkolik olması sebebiyle akpliler oy atmaz, Deva, Saadet, Gelecek, HDP seçmenini de daha partiyi kurmadan kaybetti. Anca Atatürk ile kandırılabilecek hayalperest Chplilerden oy alır. O da baraja yaklaştırmaz bile. İnşallah İYİ Parti ve CHP bu adamları ittifaka almak gibi bir hata yapmaz. Zaten CHP bu kadar kötü olduğuna göre ince de CHP ile ittifak yapmayacaktır.

tayyibin tüm çabası da ittifak dışında olacak muhalefet partileri yaratmak. Millet ittifakından %1-2 alacak incenin partisi, HDP'den %1-2 alacak dincilik soslu yeni bir Kürt partisi ile %3-4lük bir kayıp verdirme peşinde. ince de seçimde görevini yapıp akpye ülkeyi teslim ettikten sonra, önceki örnekleri gibi bir daha ortalarda gözükmez.

• Kesin oyledir eminim oyle denmistir

Inceye karsi cephe almaya baslamislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 30 Ocak 2021; 0:36:21 >
  • Bu haberi yapan gazetecilerin kaynağı saraydaki altın varanklı sürahi galiba.

Cümlesi cümlesine aktarılmış maşallah.

• Merhaba ben Muharrem ince akp 40 puan oy alıyor ben 31 puan aliyorum yani iktidarin en büyük alternatifiyim ama ben bunun yerine kk ve şurekasınin dediği gibi saraya biat ettim hehe (!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ince'nin %30 oy aldığına inanan arkadaşların mantığına göre Davutoğlu da aldığı %40 ile tek başına iktidar olacak  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Ekmeleddin yüzde 40 almıştı hemen arayalım muhalefetin başına geçsin :D

• Muharrem ince bu yaptığıyla ancak muhallefeti bölüyor malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.