Şimdi Ara

Tasarruflu ampül fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
3.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlıkta tasarruflu ampül fırsatlarını paylaşsak mesela.
    Bana 20 adet civarı 100-125 watta tekabül eden osram-philips ve diğer önerilebilecek kaliteli ampül lazım ama 6 TL den aşağısına bulamadım. Tanesine 4.5 liradan 20 adet osram sarı ışık alabilirim.

• Yine de yazayım. HEpsiburada da 16.90 a 3lüsü satılıyor. 6 tane alırsan 101.4 lira yapar. 10 lira indirim kodu HOSGELDN2013HR girersen 91.4 liraya düşer 18 tanesi. 1 adeti de 5 tl ye gelir.
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-tornado-3lu-ekonomik-paket-ampul-e2723w-beyaz-isik/productDetails.aspx?productId=hrphi919033900140&categoryId=13003212
  • philips ve general electric tavsiye etmem. çok çabuk bozuluyor. en iyisi osram
  • Tasarruf ampulleri radyasyon yayıyormus. Özellikle de en az 50-60 cm uzagınızda olması gerekiyormus bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocylksliontech16

Tasarruf ampulleri radyasyon yayıyormus. Özellikle de en az 50-60 cm uzagınızda olması gerekiyormus bilginize

60 cmlik inlerde yaşamadığımıza göre sorun yok.
  • ha ha ha oldum gulmekten (!) radyasyon her turlu zarar veriyor en yuksek degerler o mesafede
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Yine de yazayım. HEpsiburada da 16.90 a 3lüsü satılıyor. 6 tane alırsan 101.4 lira yapar. 10 lira indirim kodu HOSGELDN2013HR girersen 91.4 liraya düşer 18 tanesi. 1 adeti de 5 tl ye gelir.
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-tornado-3lu-ekonomik-paket-ampul-e2723w-beyaz-isik/productDetails.aspx?productId=hrphi919033900140&categoryId=13003212

Kargo içinde mi hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led aydınlatma ve akü
    13 yıl önce açıldı
    Led gerçekten tasarruflu mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süper başlık takipteyiz
  • Hepsiburada.com'da sepete ucuz bişey atınca, Philips ampullerin fiyatı 3,99 TL oluyor. Bir de üzerine kargo ekleniyor tabii.
  • quote:

Tasarruf ampulleri radyasyon yayıyormus. Özellikle de en az 50-60 cm uzagınızda olması gerekiyormus bilginize

aynen.. ama kullanıyoruz valla napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Yine de yazayım. HEpsiburada da 16.90 a 3lüsü satılıyor. 6 tane alırsan 101.4 lira yapar. 10 lira indirim kodu HOSGELDN2013HR girersen 91.4 liraya düşer 18 tanesi. 1 adeti de 5 tl ye gelir.

hepsiburada.comda satılan "Beyaz Işık".

Dikkat.

• Osram'ın değişim garantili ürünlerinden alın. Değişmeseniz bile diğer markalara nazaran daha uzun ömürlü olduğunu farkediyorsunuz zaman içinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

RADYASYON 50 cm de nasıl nötralize oluyormuş.
    ateşmiymiş bu elektrik sobasımıymış bu radyasyon.
    size kesinlikle bir şey demiyorum ama bunu haber niteliğinde elektron hızını bile bilmeden insanlara aktaranlara ne demeli bilmiyorum...
  • Birkaç gün önce Abidinpaşa makromarkette philips 18 W tasarruflu ampul 3,95 TL idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

RADYASYON 50 cm de nasıl nötralize oluyormuş.
    ateşmiymiş bu elektrik sobasımıymış bu radyasyon.
    size kesinlikle bir şey demiyorum ama bunu haber niteliğinde elektron hızını bile bilmeden insanlara aktaranlara ne demeli bilmiyorum...

yani?

• ben de alıcam forumcak beyin fırtınası yapıp karara varalım da :) sormadan bişey alamaz oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirsafir -- 10 Ocak 2013; 11:27:04 >
  • quote:

Normal ampuller hic yaymiyor mu saniyorsun 100 Watti telden geciriyorsun cayir cayir isima yapiyor. O isik nasil cikiyor saniyorsun

Her elektrikli cihaz radyasyon yayar. Kettle da yayar, utu de yayar, her turlu elektrik motoru da yayar (elektrikli supurge gibi).

Ama biz ayni isi 100 watt yerine 20 watt ile goruyorsak emin ol cok daha az radyasyona maruz kaliyoruz demektir.

Kisaca, tasarruflu ampuller iyidir

• Ben 1 ay önce A101'den 4.5 TL'ye 10 adet almıştım. Bir uğrayın isterseniz
  • ampül tekzenden alınır,arıza geçme durumunda yenisiyle koşulsuz değişim yapıyorlar.sanal alışveriş pek mantıklı gelmiyor bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Bu başlıkta tasarruflu ampül fırsatlarını paylaşsak mesela.
    Bana 20 adet civarı 100-125 watta tekabül eden osram-philips ve diğer önerilebilecek kaliteli ampül lazım ama 6 TL den aşağısına bulamadım. Tanesine 4.5 liradan 20 adet osram sarı ışık alabilirim.

Tanesi KDV dahil 4,84 TL

Adres : http://www.fabrikamarket.com/asp/listgroup.asp?group=amp00820

Ayrıca sitedeki ampul fiyatları led ürünlerde dahil gayet uygun. Ihtiyacı olanlar alabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.