Şimdi Ara

Tasarruflu ampül fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
3.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2-3 usd ye aliexpress'teki ledler daha mantıklı olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Yine de yazayım. HEpsiburada da 16.90 a 3lüsü satılıyor. 6 tane alırsan 101.4 lira yapar. 10 lira indirim kodu HOSGELDN2013HR girersen 91.4 liraya düşer 18 tanesi. 1 adeti de 5 tl ye gelir.
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-tornado-3lu-ekonomik-paket-ampul-e2723w-beyaz-isik/productDetails.aspx?productId=hrphi919033900140&categoryId=13003212

Ankara Batıkent Gimsa marketten 3 hafta kadar önce linkteki ürünü (23w Philips Tornado ampül) tanesi 5 tl'den aldım. Bazı yerlerde tane fiyatı 10-11 tl'yi bile buluyor. İhtiyacı olan baksın.

• Ben de alıcam ama 4000k (840) ışık rengine sahip olanlardan almak istiyorum ama yapı marketlerde yok. Bir tane fujika aldım istediğim renk tonunda değildi ve zayıf yanıyordu.
  • Bana da yuvarlak ampul tipinde tasarruflardan lazım 6 tane.
    Bir tane general electrik aldım, tam yanması için 2-3 dakika beklemek gerekiyor. Kürelerin hepsi öyle mi?
  • A101'de Fujika satılıyor ve kalitesi konusunda kararsızım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara gimsada philips 3,5den almıştım beyaz ve sarı
  • Evdeki avizelerime uyabilecek dekoratif bir ürün ama sadece 10 w tasarruf ediyor...
    http://www.greenlifesatis.com/philips-eko-klasik-enerji-tasarruflu-amp-e27-seffaf?filter_name=tasarruf%20ampul&filter_category_id=95&page=2

BU da şık hem de led ama fiyat bulamadım. Satan bir yer biliyor musunuz?
    http://www.philips.com.tr/c/-/led-8-w-32-w-normal-duylu-sari-8718291193043/prd/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinlikedi -- 16 Ocak 2013; 18:55:38 >

• Philips Economy Beyaz 11W E27 Tasarruflu Ampül

4.50 10 lu alımlarda isteyen arkadasa yollarım
    arkadas elektrık uzerınee dukkan acıncaa bende yararlandım yararlanmak ısteyen olursa ben yollayıverırım
  • onurex marketlerde 4,5 lira tanesi...
  • Bauhauslarda kampanyalı olan tasarruf ampulü vardı, markasını hatırlayamadım şimdi.. (Kutulu değil, üçlü plastik ambalajda.. )

Ampul ilk yandığında o kadar az ışık verdi ki sanırsınız 1 wattlık.. Sonradan ışık şiddeti artıyor ama ölme eşeğim ölme.. Götürüp geri verdim.. Aman ha dikkat..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada Ostim gimatta newgros toptan ve parakende satış yapan mağazada philips ve tekfen satılıyor
    sanırım 4.5 ve 4,00 lira civarında idi
  • kipada tekfen wiselite 20w 1.87 tl idi
  • eğer istanbulda yaşıyorsanız,karaköyde piyasayı dolaşmanızı tavsiye ederim.eğer ben müsaitolursam,fiyat araştırması yaparım fakat bu aralar işlerim çok yoğun.
  • Pratikerde osram tasarruflu ampuller 3 lü paketlerde indirim vardı
    Duluxstar mini twist 23w E27 6500k 3lü paketini 16.99a aldım
    ben ayın 5inde aldım hala indirim var mı bilmiyorum
  • Led kullanıyorum,

Hatta şuanda 10w = 18 TL
  • TEKFEN WISELITE LED AMPUL aldım bugün tekzenden. 7 watt güç tüketimi, 60 wattlık ışık veriyor.

270 derece aydınlatma açısı var.EN CAN ALıCı NOKTA: 710 LÜMEN!

HARIKA BIR ÜRÜN. 17.90 TL'YE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

TEKFEN WISELITE LED AMPUL aldım bugün tekzenden. 7 watt güç tüketimi, 60 wattlık ışık veriyor.

hocam bu led ampüller ışıtma konusunda çok fark varmı bir de elektirk faturasına ne kadar yansıyor , ledlerin fiyatları biraz daha yüksek olduğu için soruyorum da
    bu ledlerin ömürleri ne kadar oluyor kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1444

quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

TEKFEN WISELITE LED AMPUL aldım bugün tekzenden. 7 watt güç tüketimi, 60 wattlık ışık veriyor.

hocam bu led ampüller ışıtma konusunda çok fark varmı bir de elektirk faturasına ne kadar yansıyor , ledlerin fiyatları biraz daha yüksek olduğu için soruyorum da
    bu ledlerin ömürleri ne kadar oluyor kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız

şimdi bu ampuller tasarruflu ampuller kadar olmasada yeteri bir aydınlatma sağlıyor.
    hatta bu modelin lümen değeri yüksek olduğundan aydınlatması gayet tatminkar hatta led ampüller içerisinde en yüksek Lümen e sahip olan modellerden birisidir diyebilirim.

açıkçası fiyat olarakta gayet iyi buldum philips modelleri en düşük 40 50 lira seviyelerinde.

aydınlatma yeterli sıcaklık yok denecek kadar az fiyat çok uygun bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün gibi duruyor.uzun ömür konusunda ise kullanıp göreceğiz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygokhan -- 8 Nisan 2013; 1:27:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: kocylksliontech16

Tasarruf ampulleri radyasyon yayıyormus. Özellikle de en az 50-60 cm uzagınızda olması gerekiyormus bilginize

aynen.. ama kullanıyoruz valla napalım

RADYASYON 50 cm de nasıl nötralize oluyormuş.
    ateşmiymiş bu elektrik sobasımıymış bu radyasyon.
    size kesinlikle bir şey demiyorum ama bunu haber niteliğinde elektron hızını bile bilmeden insanlara aktaranlara ne demeli bilmiyorum...

Aynen katılıyorum ama bu konuda farklı bir durumda var radyasyon mesafenin karesiyle ters orantılı olarak yayılıyor örneğin kaba bir hesapla 50 cmde 5 metreye göre tam 100 kat daha radyasyona maruz kalınır o yüzden belli bir mesafeden sonra insan sağlığını kritik olarak etkimiyor olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.