Bildirim
Tarım bakanının ihalesiz et alımına şok cevabı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
tarih bunları yazacak emin olun hemde hiç iyi yazmayacak -
Yeni hastanelere musteri gerek. Ondan zehirli, bozuk urunleri yiyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yiyeceğimizi şaşırdım vallaquote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Yeni hastanelere musteri gerek. Ondan zehirli, bozuk urunleri yiyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
agzına agzına kürekle vuracan -
Bi yeni eğitim bakanı iyi gerisi dediğin gibiquote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
Bu mesaj silindi.
Çernobil sonrası, bakanın biri elinde bir bardak çayla çıkıp "Bu çayda radyasyon olsa, ben içmem" minvalinde cümle kurup, Karadenizli birkaç kodamanın çayları ellerinde kalmasın diye millete radyasyonlu çayı içirmişti.
Sonrasında, radyasyonun etkileri görülmeye başlandı ve özellikle Karadeniz Bölgesi'nde kanserden ölen insanların sayısı çığ gibi arttı.
Şu anda ise, olayı doğru dürüst hatırlayan, hatırladığı halde umursayan hiçkimse kalmadı.
Burası Ortadoğu; hiçbir suç cezasını bulmaz. -
Devlet adamlığı bu kadar mı alçaklaştı? Cidden Bakanın verdiği cevaplar KAHVE AĞIZI başka bir şey değil bir Devlet adamı bu kadar aşşağılıkça cevap veremez bir yanlış olduğunu düşünüyorsa en düzgün uslup ile cevabını verir lakin asıl maskaralık bakanın cevap verme şekli.
YAZIK. -
Doğum düşük oranları ne alemde acaba, benim büyük babam da kan kanserinden vefat etmişti, 16 sene oldu galiba.quote:
Orijinalden alıntı: webbie
Çernobil sonrası, bakanın biri elinde bir bardak çayla çıkıp "Bu çayda radyasyon olsa, ben içmem" minvalinde cümle kurup, Karadenizli birkaç kodamanın çayları ellerinde kalmasın diye millete radyasyonlu çayı içirmişti.
Sonrasında, radyasyonun etkileri görülmeye başlandı ve özellikle Karadeniz Bölgesi'nde kanserden ölen insanların sayısı çığ gibi arttı.
Şu anda ise, olayı doğru dürüst hatırlayan, hatırladığı halde umursayan hiçkimse kalmadı.
Burası Ortadoğu; hiçbir suç cezasını bulmaz.
Sanırım Kazım Koyuncu'nun köyünün %90'ı o dönem kanserden ölmüştü, ki Kazım Koyuncu da dahil.quote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
Doğum düşük oranları ne alemde acaba, benim büyük babam da kan kanserinden vefat etmişti, 16 sene oldu galiba.
Alıntıları Göster
Bu herif kendini ne zannediyor !.. Bikaç ay önce bakan bile değildin, koltuğa oturunca kendini bişey mi sanıyorsun ! Delikanlıysan soruya cevap ver, işgüzarlık yapıp sana yağ çekme çabasında olan danışmanına, yardımcılarına engel ol..
Herifler ruslardan alınan etlerin laboratuvar ortamında incelenmesi şartını kaldırmışlar.. Milletin gıgı bile çıkmadı.. Bu bakan da bunun hesabını vermedi tabi... Milletin homurdanması için acep insanlar şarbondan en az 10 kişinin ölmesini mi bekliyorlar ! -
Konusmayi bilmeyen bir bakan, saygisiz bir bakan, is bilmeyen bir bakan... Yeni Turkiye'nin tarim ve orman bakani...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düşünsenize başka bi ülkede hani dünyadaki en iyi 20 ülke içerisindeki ülkelerden herhangi birinde gazeteci soru soracak ve bakan ıvır zıvır şeyler sormayın bana maskaralık yapmayın diyecek ve o adam hala bakan koltuğunda olacak öyle mi -
yuuh ülkeyi yönetenlere bak! şaka gibi diyeceğim ama gerçek!
eskiden ihaleler yapılır yine yandaşa verilir ama biz yutmuş gibi yapardık artık onu bile yapmıyorlar ama sorsan hepsi dini bütün mümin müslüman -
Bu işin tek çözümü var o da bu tıkla gör ; Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 19 Ekim 2018; 21:5:2 > -
Bir iki ay öncede baba ve ak parti kontenjanından Türkcell'in yönetim kurulunda idi.quote:
Orijinalden alıntı: dekareme
Bu herif kendini ne zannediyor !.. Bikaç ay önce bakan bile değildin, koltuğa oturunca kendini bişey mi sanıyorsun ! Delikanlıysan soruya cevap ver, işgüzarlık yapıp sana yağ çekme çabasında olan danışmanına, yardımcılarına engel ol..
Herifler ruslardan alınan etlerin laboratuvar ortamında incelenmesi şartını kaldırmışlar.. Milletin gıgı bile çıkmadı.. Bu bakan da bunun hesabını vermedi tabi... Milletin homurdanması için acep insanlar şarbondan en az 10 kişinin ölmesini mi bekliyorlar !
Değisen bir sey yok. -
Welkam tu muz cumhuriyeti fazla bir şey beklemeyin
İlkokul mezunu bile,birazcık kendini geliştirse bu bakan olacak şımarık kişiden daha iyi konuşur. -
Bu konunun öne çıkması lazım. Cidden terbiyesizlik yeter artık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Cahit Aral. Yıllar sonra özür dilemişti. Bizim millet balık hafızalı. Emeklilikte yaşa takılanlar küplere biniyorlar, o geçmişe dönük yasayı çıkaran Yaşar Okuyandır. Emekliliği kadınlarda 20, erkeklerde 25 yıl çalışma süresine indirip sosyal güvenlik sisteminin içine eden de Süleyman Demireldir.
Bizim millet hatırlamaz bunları. Bana ne yaaa, kanser mi olacağım, 10 sene sonra oluyormuş o zaman düşünürüz. Emeklilik mezarda emekliliğe dönüşmüş, bana ne yaaa, ben daha 25 yaşındayım zamanı gelince düşünürüz kafası. Okumayan, düşünmeyen, düşünmek istemeyen bir toplum olduk. Her şeyi hak ediyoruz. |
Bu konunun öne çıkması lazım. Cidden terbiyesizlik yeter artık.
|
sana böyle bakan lazım zaten fazlası size ağır gelir hazmedemezsiniz.
neyse belçikadan akp ye iykide oy vermişim. ![]() |
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- defacto boykot mu
- dost koleji hangi cemaat"in
- ömer aktaşöz
- google yorumlar
- the line projesi
- telefon taksit sayısı
- türk telekom numara değiştirme
- drone uçurmak yasak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X