Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsveçte yaşayan Leyla Gülüşken isimli vatandaşımızın yüklemiş olduğu video sosyal medyada bomba etkisi yarattı..

Leyla Gülüşken söz konusu videoda babası Emrullah Gülüşken'in Covid_19 hastası olduğunu ama İsveç yetkililerinin tedavi için hiç bir yardım ve destekte bulunmadığını belirterek Türkiye Cumhuriyeti yetkililerinden yardım talebinde bulundu..

Söz konusu video link;

Kısa sürede yayılan video sonrası Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri ve devlet erkanı harekete geçip,sabah 06:00 sularında Emrullah Gülüşken isimli vatandaşı için Türkiyeden 4000 KM uzaktaki İsveçe özel uçak kaldırıp tedavinin Türkiyede başlaması için harekete geçti..

Sağlık bakanı Fahrettin Kocanın bu konu hakkında atmış olduğu tweet;

Arkadaşlar asla ak partili değilim beni bilen bilir bilmeyenlerde açmış olduğum eski konulara baksınlar..Ben doğru neyse her zaman onu söylerim onu savunurum..Haksız olan babam olsa kardeşim olsa eleştiririm..Amaaaaa yiğidi öldüreceksin hakkınıda yemeyeceksin...Düne kadar kapıya ambulans getiremeyen devlet bugün tek bir vatandaşı için binlerce kilometre uzaktaki vatandaşı için özel uçak kaldırdı...

Arkadaşlar bu konu beni sabah sabah çok ama çok etkiledi,gözlerim doldu adeta ve sizlerle paylaşmak istedim...

DEVLETİMİZ VAR OLSUN!

GÜNCELLEME; Konuya bir çok mesaj atılmış bunlara istinaden;

1)Adamın Türk vatandaşlığından çıkıp,İsveç vatandaşı olduğu iddia edilmiş.

-Bulunduğu ülkede 5 sene yaşayan her insana zaten vatandaşlık hakkı verilir..Yaşadığı ülkenin vatandaşlığını almak kadar normal bir durum yok,ayrıca almamak ap ayrı bi gerizekalılık olurdu..Burada konu adamın İsveç vatandaşlığı aldığı değil,Türk vatandaşlığından çıktığı iddiası..Forumda 120'ye yakın mesajı okudum,twitter'a baktım ama adamın Türk vatandaşlığından çıktığına dair tek bir delil göremedim..

2)Kızın İsveçli olarak ölmek,Türk vatandaşı olmaktan iyidir dediği iddiası...Yine bunu ne forumda nede twitterda görebildim...

3)Kızın tek bir tweetini gördüm şuana kadar.Oda şöyle "İmkanınız olsa buraya gelmek için can atarsınız" vs cart curt..Arkadaşlar iyide kız doğru söylemiş İmkanım olsa hemen giderim valla

4)Kızın canlı yayında Türkiyeye sadece tatil için gelirim dediği bir video var..Kusura bakmayın ama buradanda eleştiremeyeceğim çünkü insanların doğup,büyüyüp,yaşadığı,arkadaşlarının çevresinin olduğu yeri terketmesi çok ama çok zor...Adam bayburtluyken Bayburtu terkedemiyor..Ben mesela küçük bir şehirde yaşıyorum.Tanıdığım insan sayısı toplasanız 20'yi geçmez ama bende burayı yaşadığım yeri bırakıp gidemem..Benim için çok zor olur açıkçası...

Size bir tek buraya vergi vermiyor,veya bizim burada yaşayan vergisini bu ülkeye veren Türk vatandaşları hizmet görmüyor vs buradan hak verebilirim ama Türkiye vatandaşı bir insan başka ülkede hizmet görmüyor ve Türkiye Cumhuriyeti devletide vatandaşı için uçak kaldırıyorsa eğer bu çok güzel birşey...

Kısa ve öz arkadaşlar yukarıdada yazdığım gibi ilk 2 iddiayı yanıtlar,kanıtlarsanız eğer sevinirim..Gerçekten bilmediğimden görmediğimden yazıyorum...Forumda hep bu 2 mesaj üzerinden eleştiri olmuş çünkü...Yoksa delinin biri kuyuya 1 taş attıda 40 akıllı onun peşindenmi takılıyor? Bana sakın ben şurdan duyduydum burdan duyduydum,şu sitede gördüm demeyin..Bizzat adamın Türk vatandaşlığından çıktığını,kızında İsveçli ölmek Türk vatandaşı olmaktan iyidir dediğini ispatlayın gösterin..Ha yok buradaki kör muhalefetin peşine takılıp yürüdüyseniz eğer ak trollerin kör kütük hükümeti desteklemesinden,şakşaklamasından daha vahim bir durumdur bu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HektorCupes -- 26 Nisan 2020; 16:34:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oh ne güzel! Sen ülkeni kötüleyerek İsveç'e iltica et. Oradanı zevkini sefasını sür. Ülkeye dönmen için kalkan uçaklara 400€ verip gelme. Vergini sigortanı İsveç'e ver ama Türkiye sana özel uçak kaldırsın.

Bu ülke içinde yaşayanlar için koskoca bir cehennem. Hem ağır vergiler altında ezil. Normal zamanda GSS borcun varsa hastanenin kapısından dahi içeri sokulma. Devlet sözde maske verecek ama ortada maskenin emaresi yok. Daha Covid 19 hastalarına bile maske vermekten aciz ol. Ama gel senin vatandaşın olmayan biri için uçak kaldır. Kendi halkına zırnık yokken diğer ülkelere tonlarca yardım gönder.

Bunlar hep ucuz şovlar ahmak ıslatan tarzı
  • Afrikanın bilmem neresine özel jetle açılışa giden adamlar bi zahmet vatandaşımızıda alsın bu daha hayırlı bi iş en azından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış olmuş. Yapmamaları gerek.

• markette peynirin kilo geçen hafta 60 dı bu hafta 65 oldu kafayı yiyeceğim ALLAHım ölüyoruz fakirlikten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman daha dönmezler değil mi isveçe. ak partili Olmayan kardeşim.

• Ayranları yok içmeye uçakla gitmişler İsveç'e....

• Şu fotonun bile cekilip konmasi ne kadar şov amacli oldugunu gosteriyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyide hastalığı insanların yüzde 80'i hafif atlatıyor.

Adamda nefes darlığı v.b yoksa zaten eve yollanır normal. İnanılmaz gereksiz bir hareket olmuş.

• Adam türk vatandaşlıktan çıkmış İsveç vatandaşı olmuş,
    Kızıda İsveç vatandaşı olarak ölmek, türk vatandaşlığından iyidir diyor.

Sizde seviniyorsunuz Allah akıl fikir versin, Allah bilir maskede alamamışsınızdır.

• Hem türkiye yi kötüle, hemde Türkiyeden ağlayarak yardım iste.
    Aynı kız İsveç erkeklerinde daha iyi diyor Türklerden bizde yardım ederim.

• girdikleri gibi kötülemeye devam ederler.

• Adam vatandaşlıktan çıkmış ise bu hizmetin motivasyonu nedir?

• DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI

Aklıma geldikçe benimde gözlerim dolar kardeşim.

• twiterden kötüleme yapıldığı sayfanın adresını buraya
    yapıştırabilirmisiniz , eğer ki öyle bir şey varsa ,
    çok ayıp etmişler , ve şu an utancından insan arasına çıkamazlar ,
    uçak olayına gelince , görüyorduk ,duyuyorduk .eskıden
    avrupa sigorta şirketleri Türkiyeden uçakla aldırıyordu , hasta veya kaza geçirmiş müşterilerini ,
  • Eğer gerçekten türk oğlu türk birine bu yapılsaydı helal olsun derdim. Lakin yorumlardan okuduğum kadarıyla hasta olan kişi ve ailesi yabancı ülke vatandaşlığına geçmişler. Eee biz niye yardım ediyoruz o zaman. Kişi zaten tarafını seçmiş!

• reklam fırsatını kaçırmamışlar, millet maske bekleyen 1000tl başvurusu kabul edilmeyenler uçakla övünüyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.