< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarikat lideri AKP'li Başkanı denetledi

-
-
Kanaat önderi şıh hazretleri.
Bunlar devletin hafızasından silinmez kimse merak etmesin keser döndüğünde sapı da döner...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu konu popülere girer diyordum.Vatandaş mesaj bile atmamış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı konudan açılmıştı diye hatırlıyorum
-
Olabilir ben hiç üst sıralarda görmedim o haberi
Bizim millet habere bile yorum yaparken korkar hale geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
CHP bu sebepten doğuda varlık gösteremiyor. Adamların doğudaki topluluklardan kanaat önderi filan nedir haberi yok tabi :) Ankaranın doğusuna geçmeyince böyle oluyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 24 Kasım 2020; 21:8:40 > -
Tarikat ve cemaatler sirk ve kufur yuvasidir.
Uzak durmakta fayda vardir
Kanaat önderimi ? Kaç tane kanaat önderi varsa şeyh varsa alayının... -
quote:
Orijinalden alıntı: Vacao
Kanaat önderimi ? Kaç tane kanaat önderi varsa şeyh varsa alayının...Ülkenin bir kısmında onlar söz sahibi topuna kibrit suyu demekle bitmiyor bu işler. Git urfaya bir kanaat önderinin tek sözü ile yüzbinler blok oy kullanıyorlar :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TrethÜlkenin bir kısmında onlar söz sahibi topuna kibrit suyu demekle bitmiyor bu işler. Git urfaya bir kanaat önderinin tek sözü ile yüzbinler blok oy kullanıyorlar :)
Alıntıları GösterHadi canım bende mars'tan yeni gelmiştim .
Tekrarlıyorum o zaman ekstralı. Kaç tane kanaat önderi gönderi tarikat şeyh yada adlarına ne zıkkım ne diyosa alayının.... ve onların lafına bakıpta oy kullanan kendini adayanların da ....
Kim ne kullanıyosa beni ilgilendirmiyor görüşüm bu yönde.
Yazdıklarımdan seni rahatsız eden bişeyler var sanki. gibi gibi geliyo bana. yoksaaaa?
Şeyhlere giydiriyorum diyemi rahatsız oldun.
-
Askeri vesayet, askeri vesayet... diyip duranlar, ne oldu şimdi tarikat vesayeti başladı!!!
-
Topunun canı cehenneme, şeyhninde şıhnını ........... tiplerini sildiklerim..
Umarım tez elden kurtuluruz bu baş belalarından.
-
Bolgenin kanaat onderini yerim ben.
-
Baştaki neki bakanı ne olsun.Biri tarikat liderinin ayağına giderse altındaki pek tabi emir eri olur.
-
Bunlar hala akıllanmamış öyle görünüyor
tarikat lideri nedir ya ne demek öndermiş alnına nefesli bir smaç basayım ben alayına ....
"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır"
…demiştir, Mustafa Kemal Atatürk.
ismi ne olursa olsun bunlarin hepsi birer örgüt olarak adlandırılmalidir.
sistemin zayif anini bekler ve virus gibi yapacağını yapar. tanim : suriye orjinli örgüt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 26 Kasım 2020; 17:4:19 >
Kanaat önderi şıh hazretleri.
Bunlar devletin hafızasından silinmez kimse merak etmesin keser döndüğünde sapı da döner... |
Tarikat ve cemaatler sirk ve kufur yuvasidir.
Uzak durmakta fayda vardir |
Hadi canım bende mars'tan yeni gelmiştim . Tekrarlıyorum o zaman ekstralı. Kaç tane kanaat önderi gönderi tarikat şeyh yada adlarına ne zıkkım ne diyosa alayının.... ve onların lafına bakıpta oy kullanan kendini adayanların da .... Kim ne kullanıyosa beni ilgilendirmiyor görüşüm bu yönde. Yazdıklarımdan seni rahatsız eden bişeyler var sanki. gibi gibi geliyo bana. yoksaaaa? Şeyhlere giydiriyorum diyemi rahatsız oldun. |
Kanaat önderimi ? Kaç tane kanaat önderi varsa şeyh varsa alayının...
|
Benzer içerikler
- 25 yaşında hakim olunur mu
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- düğün masrafları 2025
- boş oylar kime gidiyor ysk
- kurt kuzuyu yemeye karar verince
- togg fiyat kampanya
- sıfır araba fiyatları
- mobil veri açılmıyor
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- togg dijital anahtar nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X