< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AKP, CHP'nin boykot sitesini erişime kapattı! Tayyipistan'da Halk direniyor!

-
-
Demek ki işe yarıyor, yakında kahve içme şovları da biter, günde 100 lira verip kahve içmeye ne kadar devam edebilirler ki, eğer içtikleri kahvenin parasını teşkilattan talep etmezlerse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 28 Mart 2025; 0:53:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gunde 100 Lirami veriyorlar? Bos bardaklarla poz veriyorlar. O kahveci artik iflah olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
asıl sorun parayı dışarıda güvenli limanlara çıkarmak. yakında beklentilerimden birisi de banka hesaplarına çökülmesi. Amerika'ya trakya ve doğuanadolu kaya gaz ve petrolünü imamoğlu operasyonundan çnce vermişler. sanırım karşılığında amerika susmayı kabul etti. yani liberallerin umut belsediği amerikan dağına karlar erken yağmış oldu.
yani amerika listede yok.
bu insanlara bir alternatif lazım.
sonraki beklenen adımlar ne olacak?
zorla hesaplara çökme
yabancı mevduatları atıyorum 1 dolar = 10 tl diyip üstüne çökme
evlere girip altın ve değerli emtia sayılan varlıklara çökme. tabi öncesinde yine faiş vergiler zamnlar vs.
bu yüzden bir şekilde vatandaş parasını güvenceye almalı. din min diye geldiler. muaviye zihniyetini bizzat görmüş olduk. bunlar bana göre en son raddeye kadar direteceklerdir.
-
Katiliyorum, adaletin olmadigi yerde can ve mal guvenligi yoktur. Polis halki kiskirtiyor uyguladigi abartili siddetle. Milletin iradesini canina ve malina cokecekler. Sokaga cikanlara kizan akp yandaslarida bundan nasibini alacaklar. Saniyorlarki onkara dokunulmayacak, belkide ilk onlardan baslanacak. Verdiler yetkiyi goruyoz etkiyi.
-
Bunlar akp rejiminin koruma birlikleri, Türk Bayragina Türk halkina tekme atan bizim Polisimiz olamaz.
Polis olmak çok kolay değil mi? ODTÜ, Cambridge, Harvard, Sorbonne ve Boğaziçi gibi yerlere gidemeyenler, sanatçı olamayanlar ve ticarete de atılamayanlar basit bir sınavla polis oluyorlar ve sadece emirleri uyguluyorlar diye biliyorum. Memur maaşlarıyla da öylesine basit ve sıkıcı bir hayat yaşıyorlar. Çok iyi eğitimli bir insan profili beklemiyorum. Hayatım boyunca hiç polise de ihtiyacım olmadı. En azından eylem bahanesiyle ODTÜ görmüş oldular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demokrasinin beşiği Avrupa da muhalifler gelirse multecileri gonderir diye susarlar.
Yalniz her gun gozaltilari falan olmaya devam ediyor. Boyle devam ederse hukumet kendisini hala destekleyen kesimin bir kismini daha kaybeder bence.
Çıldırdılar para akışları destekleri kesilecek diye
Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliğinin 27 Mart 2025 tarihli ve 2025/4129 sayılı kararı ile kapanmış siteler.
Bu karar ne onu görmek lazım. Bu kararı hiç bir yerde göremedim. Muhalif sitelerde bilgi kırıntısı bile yok nedir ne değildir açıklamamışlar hiç
Büyük ihtimal bir firma şikayette bulundu ve yürütmeyi durdurdu...
Muhalefet böyle siteler ile değilde bu tarz boykot vb yapacaksa CHP'nin kendi şahsi sitesinden veya twitter'dan yayınlaması daha sağlıklı olacaktır.
-
Bu tarz kararlara direkt ulaşmak mümkün oluyor mu ki? CHP sitesi veya Twitter kullanılırsa ve uygunsuz durum görülürse ya site yasaklanır ya Twitter hesabına yasak gelir.
Bence çok adaletsiz bir karar olmuş. Starbucks tarzı firmalara boykot isteyen siteler için bir yasak yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 28 Mart 2025; 3:22:43 >
bu görsel o kadar akp zihniyetini açıklıyo ki, bu kadar düşceğimizi tahmin edemedim.Yazıklar olsun.
-
Ciddi manada engel atmışlar. Bu kadar düştünüz mü?
Şimdi boykottan korktuklarının ispatıdır. Durmak yok yola devam gençler. İnterneti yasaklayabileceğini sanan bir iktidarla karşı karşıyayız.
-
Boykot degil secim ozgurlugu bana gore ve yandas markalarin bana gore siyonist markalardan farki yok. Girip bakin kac para vergi odemisler bu firmalar gorursunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk boykot yapabilir. X markasını kullanmayabilir. Tercih özgürlüğü diye bir şey var. Zorla mı satın aldıracaklar? Belki de öyle bir planları da vardır. Dünyanın hiçbir yerinde daha önce yaşanmamış şeyler yaşamaya başladık..
Döneminin 350-380 kadar puanını alıp ülkede üniversiteye yerleşemeyip İmtihan benzeri bişeyin olmadığı Kıbrıs'a gidip bir okula!!! yerleşip ve ondan sonra nasıl oluyorsa bi şekilde Türk üniversitelerine nakil yaptıran üstün başarılı!!! onlarca insanın bu işleri bugüne kadar nasıl atlanmış?
Hukukla ilerlemek önemlidir diye düşünüyorum.
Ulu Önderimiz Recep Tayyip Erdoğan
Herkese Tayyip li günler dilerim.
Seviliyorsunuz.
Demek ki işe yarıyor, yakında kahve içme şovları da biter, günde 100 lira verip kahve içmeye ne kadar devam edebilirler ki, eğer içtikleri kahvenin parasını teşkilattan talep etmezlerse
|
|
Bunlar akp rejiminin koruma birlikleri, Türk Bayragina Türk halkina tekme atan bizim Polisimiz olamaz.
|
10 gün boyunca sözcü gazetesi alıp sözcü ye destek oluyoruz |
Yalniz 90 lards C.Baskani Saraylar insa ettirmemis, esi dostu cevresi ve bakanlarini zengin ettirmemis, devlet ihalelerini kendi kurdugu sirketlere verdirmemis, 5 li cete kurdurmamisti. Dahada önemlisi Parlamentodaki vekiller genel baskanla ayni dusuncede olmak zorunda degildi. Yasama yürütme ve yargi birbirinden ayri olup basbakan istedigi kanunlari diledigi gibi cikaramiyordu. Bu seferki 90 li yillara hic benzemiyor, bu seferki akp rejimi oldu. Hukuk hepten guguk oldu, demokrasi namina tek bir kirinti kalmadi, muhalefetin her yerde sesi kisiliyor. Bu daha cok Esad Suriyesinin Baas rejimine benzedi. |
Polis olmak çok kolay değil mi? ODTÜ, Cambridge, Harvard, Sorbonne ve Boğaziçi gibi yerlere gidemeyenler, sanatçı olamayanlar ve ticarete de atılamayanlar basit bir sınavla polis oluyorlar ve sadece emirleri uyguluyorlar diye biliyorum. Memur maaşlarıyla da öylesine basit ve sıkıcı bir hayat yaşıyorlar. Çok iyi eğitimli bir insan profili beklemiyorum. Hayatım boyunca hiç polise de ihtiyacım olmadı. En azından eylem bahanesiyle ODTÜ görmüş oldular. |
Hukuk hiç bir zaman bu kadar pespaye olmamıştır. 80 darbesi dahil. Avukatlar öyle anlatıyorlar. Ama onun dışındaki şeyleri ben hatırlıyorum. Çok olay var da dönüp yakınmanın anlamı yok. Başkanlık sistemi bu ülkeyi bitirdi. |
Benzer içerikler
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- muhalif kanallar hangileri
- defacto boykot mu
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- gerçek atatürk kimdir
- en iyi hava durumu uygulaması
- reeder samsun
- 112. kanal aktif etme iphone
- deprem hasar sorgulama
- n11 satıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X